kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
اونا مشقی هستن
کراود بیکاره میفرسته خب نفرستهولی زودتر بهش میرسیدم حتما کار میکردن.اونا مشقی هستن
نو یه اکانتم 5 روزه 60 تا تسکه فیشره به قول دوستمون مشقین هیچکدوم کار نمیکنن .کراود بیکاره میفرسته خب نفرستهولی زودتر بهش میرسیدم حتما کار میکردن.
عجیبا غریباشده کراودماله من از فیشر بهتر بود همش ده سنتییی که تا حالا ندیده بودم .نو یه اکانتم 5 روزه 60 تا تسکه فیشره به قول دوستمون مشقین هیچکدوم کار نمیکنن .
تا این که دیروز همشون رفتن
دوستان این تسک ثبت میکنه؟عجیبا غریباشده کراودماله من از فیشر بهتر بود همش ده سنتییی که تا حالا ندیده بودم .
داداش من فعلا نرفتم تو خطه لول گیری.ولی قاعدتا باید ثبت کنه دقیق نمیدونم.دوستان این تسک ثبت میکنه؟
Decide if Audio and Text are Identical!
ثبت میکنه؟:general705::general707:
بالاخره Flag رو درستش کردن!!! :general601: بعد از گذشت ۷ روز !!!
دیگه باید برم سروقت لول گیری
ثبت نمیشه . . .
Musician Biographies
Help us identify blogs
Help us Identify Authors
Choose the address mentioned in the voice prompt.
Choose the business name this voice prompt belongs to.
Choose the address mentioned in the voice prompt.ثبت نمیشه . . .
برای من تا الان اینها ثبت شدن :
PHP:Musician Biographies Help us identify blogs Help us Identify Authors Choose the address mentioned in the voice prompt. Choose the business name this voice prompt belongs to.
این تسک کی واست اومد؟ . من اگه به جات بودم صبح خود کشی میکیردم.دیشب تسک کوئیز در مورد غذا بود اومده بود.حدود 1000 تا بود.چند تا زدم دیدم خیلی راحته فکر کردم ثبت نمیکنند.امروز دیدم ثبت کردند.اشتباه بزرگی انجام دادم.نه به اون موقع که خودتو پاره میکنی ثبت نمیکنند نه به الان :general208::general107:
این تسک کی واست اومد؟ . من اگه به جات بودم صبح خود کشی میکیردم.
تسک های که به عمد غلط گزاشتن .وقتی تسک تموم میشه .اون زیرش باید توضیح داد همین کفایت میکنه؟لول هام رو پس دادن . اون تسک رو هم همینطور درست کردن
آره از عمد این کار رو میکنن.تسک های که به عمد غلط گزاشتن .وقتی تسک تموم میشه .اون زیرش باید توضیح داد همین کفایت میکنه؟
یا باید تیکت زد بگی شا اینجا اشتباه کردین و....؟
ببین دیگه لولت پریده رفته که رفتهباز دوباره قاطی کردن و لول 1 رو از من گرفتن ! الان لول 2 و 3 دارم یعنی لول 1 پریده.
باز لول ها رو گرفتن و فلگم رو زدن ولی تو داشبورد نزده که فلگ داری و اینو زده :
You've worked on at least 5 different jobs. Congratulations!
You've answered at least 100 test questions. Excellent!
Your accuracy is above 70%.
Congratulations, you've achieved the requirements for the next level! You'll be granted your new level within 24 hours. Until then, keep on tasking!