Chipot
Registered User
- نوشتهها
- 479
- لایکها
- 324
سلام آقا سعیدسلام دوستان خوبید؟
حدود 3.4 ماهه که با تسکا کار نکردم و نمیدونم اوضاع چجوریه؟همینطور که 10صفحه آخر رو خوندم دیدم که بعضی از بچه ها درآمدشون ثابت شده
فقط یه سوالی دارم اینه که دوستان الان هدف گذاری برای لول گیری میرزه یا اینکه چند تا اکانت بسازیم و با آی پی آمریکا کسب درآمد کنیم؟
کدوم روش الان جواب میده ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن برای ساخت حساب جدید از ویندوز مجازی استفاده کنم یا با ویندوز خودم وارد بشم
من که لول ندارم بعضی وقتها این تسک ها واسم میاد که بیشتر اوقات there is no task... میده ولی جمعه صبح بود یه ده تایی از اینا زدمبرو ناهار بعد بیا کمک کن یه راهی پیدا کنیم برای ارتباط با تیم اینا چون 6 روز شد از اولین تیکت و هنوز جواب ندادن.
=========
دوستان لول دارن هنوز از این تسک ها که باید سایت رو پیدا کنی و بگردی کلمه جواب رو پیدای کنی میاد براتون ؟
مثل این تسک ها :
Find a couple of companies online
detect a couple of businesses from a list
Spot a couple of links from a list
See if you can find a couple of businesses
هر کدوم هم 10 سنت هست. چون میخوام ببینم تسک ها بخاطر ست کردن کراود روی elite crowd فرق داره یا نه همون تعداده ...
مرسی، الان داخل تسک هات چندتا کار هست ؟ تسک های لول دار رو میگم، بالا سمت راست میزنه چندتا هست.من که لول ندارم بعضی وقتها این تسک ها واسم میاد که بیشتر اوقات there is no task... میده ولی جمعه صبح بود یه ده تایی از اینا زدم
من هر روز ۲۰ - ۳۰ تا از اینها میزدم الان ۲ روزه که نمیاد! :general710:برو ناهار بعد بیا کمک کن یه راهی پیدا کنیم برای ارتباط با تیم اینا چون 6 روز شد از اولین تیکت و هنوز جواب ندادن.
=========
دوستان لول دارن هنوز از این تسک ها که باید سایت رو پیدا کنی و بگردی کلمه جواب رو پیدای کنی میاد براتون ؟
مثل این تسک ها :
Find a couple of companies online
detect a couple of businesses from a list
Spot a couple of links from a list
See if you can find a couple of businesses
هر کدوم هم 10 سنت هست. چون میخوام ببینم تسک ها بخاطر ست کردن کراود روی elite crowd فرق داره یا نه همون تعداده ...
ناهار خوردی اومدی حالا ، کراود ساپورت لایو داره ؟من هر روز ۲۰ - ۳۰ تا از اینها میزدم الان ۲ روزه که نمیاد! :general710:
نمیدونم ولی به نظر میاد اینا کلا میونهای با برداشتن Flag ندارند که جواب نمیدن . . . حداقل یک کلمه بگن Flag رو برنمیداریم و تموم ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم!ناهار خوردی اومدی حالا ، کراود ساپورت لایو داره ؟
من فقط شبها یکی دو ساعت و جمعه ها میتونم کار کنممرسی، الان داخل تسک هات چندتا کار هست ؟ تسک های لول دار رو میگم، بالا سمت راست میزنه چندتا هست.
مرسی از لطفت داداشسلام آقا سعید
خیلی خوش اومدی دوست من
کلا بهتر اینه با یه آی پی کار کنی
میتونی لول بگیری یا نگیری
لول دارا هم درآمدشون تا حدی بسته به خود فیشرها هست که تو اکانت های بدون لول هم این تسک ها میاد
البته نظر منه شاید سایر دوستان نظر متفاوتی داشته باشن
بالاخره الان تیکت شما Status اش New هست یا Open ؟!Your ticket regarding your flag is Open and . . .
New هستش.بالاخره الان تیکت شما Status اش New هست یا Open ؟!
علیک سلام/1 تا 2 میلیون تومان در ماهسلام دوستان
من تاه میخوام شوع کنم. اصلا هم آشنایی ندارم به اون صورت با کار توی نئو و ..
سوال مهمم اینه که اگر خوب کار کنی به چه درامدی میشه رسید؟
با تشکر
بستگی داره چقدر کار کنید و چطوری کار کنید وگرنه همه دوستان 1-2 میلیون در نمیارن، آقا یوسف استثنا هستن تو این قضیه البته اگه تلاش کنید میتونید ولی هر راهی سختی خودشو داره اما نشد نداره .یعنی واقعن ماهی 1 تا 2 میلیون میشه در آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم 6 ماه پیش توی نئوباکس بودم تا یه مدت وضع تسکها خراب شد دیگه بیخیالش شدم
1 وی پی اس خارجی هم باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
2 واسه لول گرفتن باید چیکار کنیم تسک های خاصی رو بزنم؟
آی پی اختصاصی از کجا تهیه کنم؟ از همین سایت های ایرانی ؟بستگی داره چقدر کار کنید و چطوری کار کنید وگرنه همه دوستان 1-2 میلیون در نمیارن، آقا یوسف استثنا هستن تو این قضیه البته اگه تلاش کنید میتونید ولی هر راهی سختی خودشو داره اما نشد نداره .
1. بستگی داره که برای لول کار کنید یا مولتی اکانت، برای لول باید ایپی اختصاصی بخرید.
2.بله باید تسک های کوییز دار بزنید که رو درصدتون تاثیر بزاره و لول بگیرید.