بله فوری ولی فقط به پیپال پرداخت داره و تعداد تسک هاش از نئوباکس کمتره ولی ارزشش بیشتره.این سایت برداشت فوری هست؟
http://elite.crowdflower.com
الان ۱۰۰ تا میشه زد تا الان ۴۵ تاش رو زدم . . .
-----------------
در مورد پیغام You've completed all your work!
اون چیزی که تجربه خودم بوده:
پیغام وقتی میاد که اون کار با اون ID قبلا توسط شما (ContributorID) یا از طریق سیستم شما (ویندوز) یا دست کم از طریق آیپی شما انجام شده باشه . . .
شما JobID اون کار رو تو JobHistory خودت Search کن ببین قبلا انجام نداده باشی . . .
منم همیطنوری شدم .جالبه من اینو باز 8 بار که انجام دادم دیگه اجازه نداد بزنم.باز لولامو گرفت تسکو برد دوباره لولامو پس داد.
کسی اینطوری نمیشه؟
مولتی اکانت کار میکنید؟ یا این که قبلا اکانت دیگری تو کراد داشتید که تو ویندوز اکانت فعلی باهاش تسک میزدید؟نه انجامش ندادم تا حالا سرچ کردم نبود.
تازه دیروز یه اکانت ساختم تو یه ویندوز دیگه و با یه ایپی تقریبا اختصاصی دیگه وگرنه اصلا دست به این ایپی نمیزنم.مولتی اکانت کار میکنید؟ یا این که قبلا اکانت دیگری تو کراد داشتید که تو ویندوز اکانت فعلی باهاش تسک میزدید؟
۱- تعداد مشخصی هستن که بزنید تموم میشه و دیگه نمیاد (البته ۱۰ سنتی بدون لول میاد هر از گاهی)1- این تسکای 10 سنتی که تعدادشون زیاده و واسه لول 1 هست هر روز میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
2- اگر تسک کوییز دار نزنم امکان داره لول 1 رو کراود ازم بگیره؟؟؟؟؟؟؟
سلام من یه مدت تسک نمیزدم این دکمه کرود که کار نمیکرد باید چیکارش میکردی که کار کنه ؟۱- تعداد مشخصی هستن که بزنید تموم میشه و دیگه نمیاد (البته ۱۰ سنتی بدون لول میاد هر از گاهی)
۲- فکر نکنم مشکلی پیش بیاد باز هر از گاهی سراغ کوییزها هم برید بد نیست!
منظور شما از دکمه کراد همون Bookmarklet هست؟!!سلام من یه مدت تسک نمیزدم این دکمه کرود که کار نمیکرد باید چیکارش میکردی که کار کنه ؟
نه داداش دکمه رجیستر که درست شد فقط به کپچا حساس بود ! ممنونمنظور شما از دکمه کراد همون Bookmarklet هست؟!!
اگر منظور همونه که کار میکنه مشکلی نداره!
دوستان این ساعت امریکا بوقت سنترال رو از کجا بیارم؟اگه سایتی سراغ دارین داره لینکشو بذارین ممنون.
اتفاقن من با همین تسک لول گرفتم و حدود 102 تاشو زدم و بهم لول یک دادبچه ها این تسک I love Ny چطوریه؟ شاید یه اکانت دیگه هم ساختم![]()
داداش ببین این دوتا جوابش NO میشه دیگه یا نه ؟اتفاقن من با همین تسک لول گرفتم و حدود 102 تاشو زدم و بهم لول یک داد
ارزش داره وقت بزاری روش
داداش ببین این دوتا جوابش NO میشه دیگه یا نه ؟ساده س ثبت هم میشه زده 50تا ولی بعضن میگن تا 100 تا هم راه میده . ما که 50 تا زدیم بیشتر دیگه راه نداد. منتظریم با ایدی جدید بیاد![]()
داداش ببین این دوتا جوابش NO میشه دیگه یا نه ؟