بلی برای لولدار هاست - تو قسمت Potential Jobs میتونید ببینید.دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه که دوستان رو راهنمایی می کنید.
این تسک برای لول دارهاست؟من هیچ وقت این رو ندیدم(لول ندارم)
باور کن نفهمیدم چی گفتی، یه بار دیگه از نو بگو اما یکم شمردهدوستان من یک اکانت نئوباکس دارم و چند تا اکانت کراوود که توی یکی از اکانت هام لول 1 گرفتم
و میخام بدونم آیا میشه توی همون اکانت نئوباکس یعنی با یک اکانت نئوباکس و با یک آی پی اختصاصی دیگه توی اکانت های دیگه که دارم لول بگیرم ؟ یا باید ویندوز مجازی نصب کنم؟
توی این صفحه این تسک کوییز داره صوتی آیا ثبت میشه که لول بگیرم ؟
مشاهده پیوست 753526
باور کن نفهمیدم چی گفتی، یه بار دیگه از نو بگو اما یکم شمرده
خیر نمیشه باید ویندوز جدید نصب کنی و هر اکانت نئوباکس به یک کراود وصل میشه. ایپی هم باید جدا باشه.من یک اکانت نئوباکس دارم و یک اکانت کراوود که تازه لول 1 گرفتم
حالا میخام یک اکانت کراوود دیگه داشته باشم آیا باید ویندوز مجازی نصب کنم؟
کلن میشه باید یک اکانت نئوباکس توی یک ویندوز دو تا اکانت کراوود داشت؟
مورد دوم منتفی هست چون برای بنده هم هر سری wizard ghostery میاد که اسکیپ میکنم، شما ساعت سیستم رو دوباره تنظیم کن ببین درست میشه یا نه .دوستان این پیغام چیه
دو ساعتی میشه هیچی واسم نمی یادفکر میکنم فکر میکنم ساعت سیستمم به هم خورده بد و وارد کراود شدم.افزونه گستری هم یه پیغامی داده بود که skip زدم.
ممکنه دلیلش این دو مورد بالایی باشه؟
خوبه البته خودم ترجیج میدم توی مجازی کار کنم چون مدیریتش راحتترهامروز 13 دلار نئوباکس برداشت زدم پرداخت کرد
پس نتیجه میگیریم که دو تا نئو در یک ویندوز مشکلی پیش نمیاد فقط ای پی باید متفاوت باشه
مجازی خیلی کنده .سیستم بالا میخوادخوبه البته خودم ترجیج میدم توی مجازی کار کنم چون مدیریتش راحتتره
با رم 8 گیگ راحت 2 وین مجازی میشه اجرا کرد لپ تاپم معمولیه ci3 به هر حال ریسک نمیشه کرد با زحمت تسک بزنیم توی برداشت تو حلق نئو گیر کنهمجازی خیلی کنده .سیستم بالا میخواد
ارورش رو یادم رفته بود paste کنممورد دوم منتفی هست چون برای بنده هم هر سری wizard ghostery میاد که اسکیپ میکنم، شما ساعت سیستم رو دوباره تنظیم کن ببین درست میشه یا نه .
با این سه تا سایتی که تو امضا شما هست میشه تو یه ویندوز کار کرد و برای هر کدوم یه حساب کراود جداگانه ساخت؟خوبه البته خودم ترجیج میدم توی مجازی کار کنم چون مدیریتش راحتتره
میشه اما هر کدوم توی 1 پروفایل مرورگر باید باشن که قاطی نشنبا این سه تا سایتی که تو امضا شما هست میشه تو یه ویندوز کار کرد و برای هر کدوم یه حساب کراود جداگانه ساخت؟
فکر کنم چون تو توضیحاته سایتش نوشته که در طول ده روز میشه از چند کامپیوتره مختلف استفاده کرد برا اونه ایراد نگرفتهاز ده روز بگذره احتماله زیاد ساسپند میکنه حسابارو.امروز 13 دلار نئوباکس برداشت زدم پرداخت کرد
پس نتیجه میگیریم که دو تا نئو در یک ویندوز مشکلی پیش نمیاد فقط ای پی باید متفاوت باشه
میشه اما هر کدوم توی 1 پروفایل مرورگر باید باشن که قاطی نشن
ن بابا ربطی نداره .پس اگه اینطوره باید برای هر اکانت یه کامپیوتر دیگه بخریمفکر کنم چون تو توضیحاته سایتش نوشته که در طول ده روز میشه از چند کامپیوتره مختلف استفاده کرد برا اونه ایراد نگرفتهاز ده روز بگذره احتماله زیاد ساسپند میکنه حسابارو.