No1Back
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 171
آهان ! نمیدونم والا !!!!منظورم اینه اون یکی اکانتم که لول نداره اومده و لول ندارم بزنم و این اکانتم که لول 1 دارم نیومده
آهان ! نمیدونم والا !!!!منظورم اینه اون یکی اکانتم که لول نداره اومده و لول ندارم بزنم و این اکانتم که لول 1 دارم نیومده
داداش ناراحت نباش منم سه تا اکانت دارم که یکیش فقط لول داره کلن روزی 1 دلار شاید بزنم البته اولین روزی که لول گرفتم 15 دلار زدم ولی روزهای بعد درآمدی نداشتمدوستان شما چند دلار روزانه تسک میزنین؟
من سه اکانت دارم ولی بیش تر از 5 دلار بدست نمیارم
امروز فعلا حدود 28 دلاردوستان شما چند دلار روزانه تسک میزنین؟
من سه اکانت دارم ولی بیش تر از 5 دلار بدست نمیارم
قضیه فعال بودنه امروز 4 تا نارنجی رو کلیک کن بعد 24 ساعت دقیقا برداشت بزنی پرداخت میکنه خودم اینجوری کار میکنمامروز خواستم از نئوباکس برداشت بزنم این پیغام رو داد و 5 روز از زمان ثبت نامم گذشته آیا باید بیشتر بگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
an error occured during your last request please try again a few hours
درسته ولی مگه نباید بوکمارکت جدید درست کنم واسه موبایل ؟؟؟؟؟؟ من همینجاشو موندم که چطوری بوکمارکت جدید درست کنم توی فایرفاکسکدشو که خودش ادرس داده دیگه . بذار رو ایفون برو به ادرس که داده کد بوکمارکلت رو گذاشته
بوکمارکای موبایل رو ممبعد با اون باس بزنی
کلیک افیکس اما توش تسکی نمیاد برا همین توش نیستم فعلا دوتای دیگه هستمیک سوال از اقا یوسف بپرسیم اینکه بعد از نئو . ازون دو تا گزینه بعدی کدوم یکی ارزش تسکاش بیشتره
مثلا تسک4 موبایلی 10 سنتی رو 7 سنت میده
400 صفحه گفتن با ایپی ایران لاگین کنید اونوقت شما با ایپی امریکا وارد شدین؟ بعید میدونم بتونین برداشت بزنیندوستان با ای پی امریکا تویه نئو باکس ثبت نام کردم مقداری هم تسک زدم.ولی الان که میخوام لاگین کنم. صفحه اصلا نمیاد. در حالیکه با ای پیه ایران صفحه لاگین میاد علت چیه بنظرتون؟
مشکل از قندشکنته فقط با اختصاصی میشه توی نئو وارد شد معمولی باشه حتما ساسپند میشه ارزش تست هم ندارهداداش فکر کردی خبر ندارم ؟مساله سره یه تسته.برداشتم نشه بزنم خیالی نیست. فقط مساله اینه چرا با ای پی امریکا صفحه لاگین برام وا نمیشه همینوبس.یعنی خوده یوزر پسوردم نمیاد که وارد کنمو لاگین کنم.
احتمالش میتونه باشه اکثرا هم توی روزی که کیلویی بیاد فقط میاد بقیه روزها خیلی کم میشهامروز صبح توی یکی از اکانت هام که لول هم نداره حدود 50 60 تا فیشر اومد و زدم ولی بقیه اکانت هام خبری از فیشر نبود البته توی همین اکانتم که فیشر اومد دقتم توی تسک های کوییز دار خیلی بالاتر از بقیه بود دلیلش این میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
آیا فقط واسه یه روز فیشر زیاد میاد؟؟؟؟؟؟ و بقیه روزها از فیشر خبری نیست؟؟؟
جای شما خالی تو ۲ اکانت زدمش و فلگ رو هم به جون خریدم!دوستان این تسک 4 دلاری نزنید که به ثانیه نکشیده فلگ میکنند. :general410:
جای شما خالی تو ۲ اکانت زدمش و فلگ رو هم به جون خریدم!
خوشبختانه Admin Flag نیست و رنگ زردش کمی امیدوار کنندست :general711:
--------------------
خب فعلا که لول یک رو برای هر دو اکانت برگردوندند تا ببینیم چی میشه . . .
یک بار برای من همچین موضوعی پیش اومده بود:راستی من بعضی از تسک ها رو که تو یه اکانت میزنم تو اکانت دیگه completed work میده چرا؟