خب یک عکسی میزاشتی بد نبودامروز واقعا تسک بارون بود حدود 50 دلار زدم
شما چقدر زدین دوستان؟
Compare Two Images of Storage and Organization Products!میگه باید بیش از ۴۰ درصد کسایی که این سوال رو جواب دادن، نسبت بهش معترض باشند تا ادمین یا طراح اون رو بررسی کنه :general710:
سوال چی بود دقیقا ؟ مال کدوم تسک ؟
سرعت اینترنت که زغالی هست.این تسک هم خیلی سخته باهاش ور رفتم نتونستمگفتیم دیگه، شما هم که ۵۰ تا زدی دیگه چی میخوای ؟!:general601:
این تسک
Compare Two Images of Machinery to Help with Chores
و کلا تسکهای مقایسه تصاویر به شرطی که بخواهید تو بیش از یک اکانت انجام بدید مناسب هستن و میشه از هر اکانت ۴ دلاری زد . . .
چند تایی که بزنید و دستتون راه بیفته میشه هر تسکش رو زیر ۲ دقیقه جواب داد (البته اگر سرعت اینترنت ذغالی نباشه :general402![]()
دروغ که نمیگم اقا یوسفخب یک عکسی میزاشتی بد نبود
افرین لول داری یا فیشر بیشتر زدی؟
لول. فیشر که کلا پرید اول بود یه دفه کلا رفت دیگه هیچ فیشری نمیادافرین لول داری یا فیشر بیشتر زدی؟
چرا شما لول نمیگیری داش یوسف ؟افرین لول داری یا فیشر بیشتر زدی؟
فکرشم فعلا فرصت نشده براش وقت بزارم انشاالله سر فرصت دنبالش میرمچرا شما لول نمیگیری داش یوسف ؟
همراه با انجام دادن فیشر ها میتونی تسک های لول دار هم بزنی
راستی این اکانتت مگه با امریکا لول نگرفتی چطور توش تسک هلند زدی با تغییر کشور که لول میپره یکی از کاربرا چنین کرده بود لولش پریده بودلول. فیشر که کلا پرید اول بود یه دفه کلا رفت دیگه هیچ فیشری نمیاد
لول بعضی وقتا تسکای خوبی داری
دیروز یه تسک 5 دلاری از کشور هلند بود دو تا شو تونستم بزنم
10 دلار اسون تو 4 دقیقه![]()
چرا با امریکا لول گرفتم ولی از کشور های دیگه هم استفاده میکنمفکرشم فعلا فرصت نشده براش وقت بزارم انشاالله سر فرصت دنبالش میرم
ممنون
راستی این اکانتت مگه با امریکا لول نگرفتی چطور توش تسک هلند زدی با تغییر کشور که لول میپره یکی از کاربرا چنین کرده بود لولش پریده بود
بله آی پیش فرق داشته باشهبرای تسک 4 دلار و الیت باید آی پی اختصاصی تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟ الان من توی کراوود که تسک میزنم با نئوباکس باید آی پیش فرق داشته باشه با اینا؟؟؟؟؟
نه دیگه بیخیالش شو !!این اکانت کراوود من هست که دقتش 80% هست و به نظرتون لول 2 بهم میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون گزینه آخر تیک نخورده
مشاهده پیوست 758240