چطور مگه ؟دوستان به نظرتون امکان داره کراد یک جاب آیدی (JobID) رو بیش از یک بار استفاده کنه ؟
مثلا یک آیدی که قبلا مربوط به یک فیشر بوده، دوباره استفاده کنه اینبار مثلا برای یک نظرسنجی ؟؟!
این تسک رو کلا ولش به درد نمیخوره خیلی هم زمان میبرهدوستان این تسک ۴۴ سنتی رو هیچکدومتون حل نکردید؟
Help us find Emails of High School Officials!
از کوییز اولش میترسم!
درصدم لب مرزه
شما انجام دادین؟دوستان به نظرتون امکان داره کراد یک جاب آیدی (JobID) رو بیش از یک بار استفاده کنه ؟
مثلا یک آیدی که قبلا مربوط به یک فیشر بوده، دوباره استفاده کنه اینبار مثلا برای یک نظرسنجی ؟؟!
چون یکی از شرایط Assign کردن جاب این هست که اون آیدی رو قبلا انجام نداده باشی، که اگر جابی با اون آیدی رو انجام داده باشی، و بعدا جاب دیگری با همون آیدی بده، شما نمیتونی بزنی و پیغام Complete میگیری!چطور مگه ؟
واسه منم پرداخت نکرد رفت پندینگمن یک اکانت کراود داشتم که توی نئوباکس تسک میزدم حالا نئوباکس اکانتم رو بسته الان اکانت کراود رو میتونم توی اکانت جدید استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر!شما انجام دادین؟
Help us find Emails of High School Officials!
میدونم منظورم این بود این اتفاق برات افتاده یا نه فقط یه سواله؟ !!!چون یکی از شرایط Assign کردن جاب این هست که اون آیدی رو قبلا انجام نداده باشی، که اگر جابی با اون آیدی رو انجام داده باشی، و بعدا جاب دیگری با همون آیدی بده، شما نمیتونی بزنی و پیغام Complete میگیری!
برای من اتفاق نیفتاده اگر افتاده بود که دیگه نمیپرسیدم امکان داره یا نه!!میدونم منظورم این بود این اتفاق برات افتاده یا نه فقط یه سواله؟ !!!
نه برای من که نیوفتاده اگرم افتاده باشه ندیدم !برای من اتفاق نیفتاده اگر افتاده بود که دیگه نمیپرسیدم امکان داره یا نه!!
منظور سوالم این هست که برای کسی چنین چیزی اتفاق افتاده که مثلا یک جاب رو موقع باز کردن پیغام Complete بگیره، بعد آیدی اون جاب رو تو JobHistory سرچ کنه و ببینه اون آیدی با یک اسم جاب دیگه قبلا انجام داده و ثبت شده!!!
پرداختش فوری هست به همین خاطر میگمپرداخت میشه یکم صبر کن.
شما مگه با کرواد کار کردین؟نه کار نکردم ولی خبر دارم سایته خوبیه. اما پرداختش فقط به پیپاله وگرنه باهاش کار میکردم.
کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟دوستان 2 سری هست به مشکل جدیدی برخوردم ! موقع برداشت از الایت میزنه Pending و آنی پرداخت نمیکنه.
اون سری توی اکانت جدیدم که حدود 25 دلار زدم بده این مشکل پیش اومد و یه 20 دقیقه صبر کردم دیدم نمیاد تیکت دادم و زدن کنسل کن بعدا تست کن مشکل شاید از سیستم باشه.
حالا الان اکانت قدیمی خودم که باهاش 3-4 سری برداشت داشتم زدم 30 دلار کش اوت کنه رفت تو وضعیت Pending ، یه 5 دقیقه میشه.
قبلا حتی 50 دلار هم آنی برداشت داشتم.
کسی میدونه از چیه مشکل ؟
----
تیکت زدم این رو هم مثل اوت جواب دادن.
---
جواب دادم به تیکتشون که من نمیتونم 5 روز دوباره صبر کنم لطفا دستی مشکل رو بررسی کنید و باز جواب دادن که متاسفانه راهی جز کنسل و صبر کردن مجدد نیست.
دوستان لطفا راهنمایی کنید همچین مشکلی تا حالا داشتید ؟
الان حتی تو اکانت آخرم هم درخواست برداشت 5 دلار زدم اونم مثل این شد !
حتما محدودیت زمان برا برداشت گذاشتن چیز عجیبی نیستشکسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟
آخه از دیشب تا الان پندینگ مونده 2 تا اکانت ! و پشتیبانی میگه باید کنسلش کنی.حتما محدودیت زمان برا برداشت گذاشتن چیز عجیبی نیستش
خب حتما مشکلی دارن انقدر عجول نباشآخه از دیشب تا الان پندینگ مونده 2 تا اکانت ! و پشتیبانی میگه باید کنسلش کنی.