Soheil.ptc
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 96
مشکلی نیست صبر میکنم اما 3 روز پیش هم زدم همینطوری شدخب حتما مشکلی دارن انقدر عجول نباش
قضیه بو داره ...
مشکلی نیست صبر میکنم اما 3 روز پیش هم زدم همینطوری شدخب حتما مشکلی دارن انقدر عجول نباش
هر لحظه ممکنه ارسال بشه ساعت خاصی نداره مثلا 20 دقیقه قبل آمددوستان ممنون میشم یکی راهنماییم کنه جابها بیشتر چه ساعتهایی میاد چون لول ندارم بیشتر فیشر منظورمه
این تسک :
Compare Two Images of Tape & Paper Products
برای سوالهایی که جوابشون زیرمجموعه Sticky Notes هستن، موقع Submit ایراد میگیره و میگه باید یکی از گزینهها رو انتخاب کنی در حالی که یکی رو انتخاب کردم . . .
مشاهده پیوست 757605
همشون رو هم که نمیشه انتخاب کرد فقط یکی رو میشه انتخاب کرد! الان چارهای ندارم جز این که گزینههای دیگه رو از طریق Inspect Elements حذف کنم ولی وقتگیره . . .
کسی از دوستان میدونه علتش چیه که اینجوری میشه؟؟!!
خدا بیشترش کنه!امروز هم حدود 33 دلار زده شد دوستان اعلام وضعیت بنمایید
امروز هم حدود 33 دلار زده شد دوستان اعلام وضعیت بنمایید
باید روی گزینههایی که مشکل ایجاد میکنن کلیک راست کنید و Inspect Elements رو بزنید و کد مربوط به گزینهها رو یکییکی Delete کنیدجناب chipot
نحوه حذف از طریق Inspect Elements میفرمایید؟
یه خرده صبر داشته باشمشکلی نیست صبر میکنم اما 3 روز پیش هم زدم همینطوری شد
قضیه بو داره ...
Dispute کنید، احتمالا زیاد حذفش میکنند . . .یه تسک 4 دلاری اومد زدم لحظه ای فلگ شدم
جوابا رو چرت زدم
به این میگن : راز مگویمیشه لطفا روشتون رو بگین که چطور درآمدتون اینقدر زیاده و امیدوارم زیادتر هم بشه ؟؟؟؟و اینکه چند تا اکانت دارین و توی چه سایتهایی کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حالی که لول هم ندارید
کل فعلا فک کنم مشکل داره من الان درخواست بازم پندینگ شداز دوستان کسی هست که با الایت کرواد کار کنه ؟یعنی مستقیم برداشت کنه ؟
---
تاپیک به این بزرگی یه نفر به جز من نیست که با خود الایت کار کنه :|
باید داخل خود همون کرواد توی بخش Help تیکت بزنی، مثل همیشه وقتی تیکت میدی.کل فعلا فک کنم مشکل داره من الان درخواست بازم پندینگ شد
امکان داره که پول تو پی پالشون نباشه
راستی چجوری تیکت زدی؟
من عنوان contact تو سایت ندیدم
میشه لینکشو بدی؟
حالا باید 5 روز دیگه صبر کنیمباید داخل خود همون کرواد توی بخش Help تیکت بزنی، مثل همیشه وقتی تیکت میدی.
پس مشکل همگانی آخه جالبیش اینه که میگن مشکلی نیست و این ارور بعضی اوقات پیش میاد.
باید باهم تیکت بدیم یعنی با اکانت های که داری و درخواست زدی و به مشکل برخورده تیکت بدی.
ولی فک کنم خودشون بدونن مشکل داره اما میگن چیزی نیست
چی بشون بگم میشه انگلیسیشو بگیباید داخل خود همون کرواد توی بخش Help تیکت بزنی، مثل همیشه وقتی تیکت میدی.
پس مشکل همگانی آخه جالبیش اینه که میگن مشکلی نیست و این ارور بعضی اوقات پیش میاد.
باید باهم تیکت بدیم یعنی با اکانت های که داری و درخواست زدی و به مشکل برخورده تیکت بدی.
ولی فک کنم خودشون بدونن مشکل داره اما میگن چیزی نیست
دوستان تو الیت چه زود تسک فیشر سرازیر میشه
این یکی اکانتم بعد 2 روز سرازیر شد
واقعا معلوم نیست چجوریاست
تا حالا دو روزه واسه شما سرازیر شده؟
اون یکی اکانتم هم همین جور بود شاید کرواد تو سایت اصلیش زود تر میفرسته نظر شما چیست؟
هر دو اکانتم دو روزه واقعا در تعجبم
تو نئو الان 15 روز گذشته اما اصلا خبری نیست