ممنون واسه اطلاع رسانی.خدا روشکر که صد دلارم رو هوا نرفتمشکل elite فکر کنم حل شد ... درخواستی ها رو برگشت زده . الان تو یک حساب دیگه 40$ برداشت زدم سریع واریز کرد .
سایتی با این قدمت و عظمت که چند میلیون به کاربرا پرداختی داشته که نمیاد خودشو به سادگی خراب کنهممنون واسه اطلاع رسانی.خدا روشکر که صد دلارم رو هوا نرفت
فقط ای پی امریکادوستان شما تو elite اکانت باز می کنید با آی پی آمریکا لاگین می کنید یا آی پی ایران ؟ ( برای برداشت چطور ؟ )
اگه اکانت باز کنم کسی هست ایمیل منو ادد کنه تو پیپالش تا بتونم برداشت کنم ؟
من که با صرافی ها هماهنگ کردم وگرنه خودم که پی پال ندارمفایده الایت چیه به دردسر پیپالش می ارزه؟
با چه کشورهایی زدی؟امروز چقد فیشر زدم تو الیت حدود 22 زدم تا شب شاید بشه 30
فعلا با امریکا و انگلیس و فرانسه و ایتالیا و belgiumبا چه کشورهایی زدی؟
توی این اکانتت مگه لول نداری اگه داری که لولات با تغییر کشور پرپر میشهفعلا با امریکا و انگلیس و فرانسه و ایتالیا و belgium
ن بابا لولو کنار گذاشتم هی فلگ میکنه واقعا لول حوصله میخواد.فعلا هر دو اکانتامو لولاش پریدن به خاطر فلگتوی این اکانتت مگه لول نداری اگه داری که لولات با تغییر کشور پرپر میشه
فایده این تغییر کشور دادن چیه ؟! :general105:فعلا با امریکا و انگلیس و فرانسه و ایتالیا و belgium
هم کار خوبی کردی هم کار بد طبق تجربه بعضی اوقات اوضاع فیشرا خیلی خراب میشه اونوقت لول داشتن خوبهن بابا لولو کنار گذاشتم هی فلگ میکنه واقعا لول حوصله میخواد.فعلا هر دو اکانتامو لولاش پریدن به خاطر فلگ
الان زدم رو فیشر ببینم چی میشه
لول رو دارم فقط فلگ رو بردارن تموم. اگه اوضاع فیشرها بد شد بعد میرم سراغ لولهم کار خوبی کردی هم کار بد طبق تجربه بعضی اوقات اوضاع فیشرا خیلی خراب میشه اونوقت لول داشتن خوبه
فایده اش فیشرهفایده این تغییر کشور دادن چیه ؟! :general105:
یعنی چی؟!فایده اش فیشره
تسک فور دلار اصلا حال نمیده هم خیلی تسکاش کمه هم کازینو خیلی ضعیفه تنها خوبیش پرفکت مانی داشتنشهلول رو دارم فقط فلگ رو بردارن تموم. اگه اوضاع فیشرها بد شد بعد میرم سراغ لول
تسک فور دلارفک کنم کلا میخواد جم کنه اصلا پرداخت نمیکنه الان 5 روز گذشته.13 دلار درخواست زدم
مگه چقدر فیشر میاد از نئو هم بیشتر میاد؟فایده اش فیشره