کازینو ها دقیقا چه ساعتی میان.فایده داره صب از خواب ناز بیدار شیم:general703:تسک فور دلار اصلا حال نمیده هم خیلی تسکاش کمه هم کازینو خیلی ضعیفه تنها خوبیش پرفکت مانی داشتنشه
اخر پرداخت میکنه امید دارم
میشه 4 دلاری بدست اورد؟
کازینو ها دقیقا چه ساعتی میان.فایده داره صب از خواب ناز بیدار شیم:general703:تسک فور دلار اصلا حال نمیده هم خیلی تسکاش کمه هم کازینو خیلی ضعیفه تنها خوبیش پرفکت مانی داشتنشه
اخر پرداخت میکنه امید دارم
ن بابا از نئو که بیش تر نیستمگه چقدر فیشر میاد از نئو هم بیشتر میاد؟
فقط اختلافش 2 سنته
خیلی ضعیفه نصف کازینویی که توی نئو میزنیم هم نمیشهکازینو ها دقیقا چه ساعتی میان.فایده داره صب از خواب ناز بیدار شیم:general703:
میشه 4 دلاری بدست اورد؟
برای تو فیشر ها چند روزه سرازیر میشن؟خیلی ضعیفه نصف کازینویی که توی نئو میزنیم هم نمیشه
حوالی 5 صبح میان
چند سنتی هستن؟دقیقن 4.30 بامداد میاد
البت خرابم توش هست
کلا هر اکانتی حدود 15 تا گمونم میاد
اره با امریکا حدود 15 تا میاد . تا 5 هم کلا تموم میشهچند سنتی هستن؟
با کانادا فک کنم قیمتشون از همه بیش تره
فقط با امریکا 15 تا میاد؟
نمیدونم دیگه حسابش از دستم در رفتهبرای تو فیشر ها چند روزه سرازیر میشن؟
داش چند موردش نئو هس؟نمیدونم دیگه حسابش از دستم در رفته
الان 8تا اکانت فعال دارم که با احتیاط دارم باهاشون رفتار میکنم
چطور مگهداش چند موردش نئو هس؟
البته اگه اشکال نداشته باشه
به نظرت اگه نئو دو اکانت بسازی تو یه ویندوز گیر میده؟نمیدونم دیگه حسابش از دستم در رفته
الان 8تا اکانت فعال دارم که با احتیاط دارم باهاشون رفتار میکنم
انرژی و اینترنت پرسرعتاگه اراده کنم 60-70 دلار رو توی یک روز میتونم بزنم اما انرژی مضاعفی میخاد
ازین جهت که میگن نئو خیلی حساسه رو تعداد!چطور مگه
همش
سرازیری فیشر که به نئو ربطی نداره مهم توی برداشته در کل به شخصه تو این مورد ریسک نمیکنمبه نظرت اگه نئو دو اکانت بسازی تو یه ویندوز گیر میده؟
فک نکنم ربطی به عوض کردن ویندوز داشته باشه.من الان دو تا اکانت نئو تو یه ویندوز داشتم هیچ مشکلی پیش نیومد
فک نکنم اینا از ویندوز تشخیص میدن اگه از ویندوز میفهمن چطور تو دو اکانتام فیشر سرازیر شده تو همون ویندوز
1 - الیت بزرگترین امتیازش پرداخت در لحظه هستش بدون دردسر ip و لاگین و ...
2 - ارزش تسک ها 20% بالاتر از سایت های زیرمجموعه کراود هست
3 - فیشرها مثل نئو تو یک لحظه نمیاد و بره ... معمولا در 30 دقیقه نزدیک به 20 تا 25 تا تسک فیشر میاد
4 - ارزش تسک های کازینو فقط در کشورهای هلند و سوئد بالا هستش ( معمولی 18 و موبایل 25 سنت ) و بقیه کشورها همون 10 و 12 سنت هستند
------------------------------
البته من هنوز نفهمیدم چرا الیت جفت اکانت های لول دار من رو ساسپند کرد !
منم سریع یک اکانت تو نئو ساختم و id کراود رو اد کردم ... همه لولام دوباره فعال شد !!
شما هم از رکوردات بگی بد نیست چون از قدیمیای این کاری1 - الیت بزرگترین امتیازش پرداخت در لحظه هستش بدون دردسر ip و لاگین و ...
2 - ارزش تسک ها 20% بالاتر از سایت های زیرمجموعه کراود هست
3 - فیشرها مثل نئو تو یک لحظه نمیاد و بره ... معمولا در 30 دقیقه نزدیک به 20 تا 25 تا تسک فیشر میاد
4 - ارزش تسک های کازینو فقط در کشورهای هلند و سوئد بالا هستش ( معمولی 18 و موبایل 25 سنت ) و بقیه کشورها همون 10 و 12 سنت هستند
------------------------------
البته من هنوز نفهمیدم چرا الیت جفت اکانت های لول دار من رو ساسپند کرد !
منم سریع یک اکانت تو نئو ساختم و id کراود رو اد کردم ... همه لولام دوباره فعال شد !!