lonodn
Registered User
نه بابا کلا 4تا دارمببینیم و تعریف کنیم اما چشمم آب نمیخوره بتونی حتما 10-20 تا اکانت لول دار میخای بسازی
600-700 دلار که مشکل چندانی نداره، هزارتا نباید خیلی مشکل باشه
نه بابا کلا 4تا دارمببینیم و تعریف کنیم اما چشمم آب نمیخوره بتونی حتما 10-20 تا اکانت لول دار میخای بسازی
رو چه حساب میگی 7تااقا یوسف هفت تا ویندوز مجازی نصب کردی؟سیستمه شما مگه چقدر قدرت داره؟
حالا تیری در تاریکی بنداز شاید خورد به 1000دلارنه بابا کلا 4تا دارم
600-700 دلار که مشکل چندانی نداره، هزارتا نباید خیلی مشکل باشه
اره بیشتر هم دارم تو کارش بری دستت میادچون فرمایش کردین که هشت تا اکانت دارین.اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید.
ببین دوست عزیز مشکل داره من به همین خاطر لولام پرید یعنی گزینه اخری اومد بعد لولام رفت.اینجوریاشت.کل اگه هر کسی که لول داره باید قید کشور های دیگه رو بزنه برای کشور های دیگه تسک زیاد نیست بیش تر هموناست که تو امریکاست.اگه میخوای تنها فیشر بزنی اشکال نداره عوض کنی ای پی رو.این نظر منه نمیدونم دیگهدوستان من با آی پی های مختلف تو اکانت لول دارم تسک میزنم مشکلی نیست اگه میخواید بزنید اول با آی پی اصلی که مثلا آمریکاست تو کرود لاگین کنید بعد عوض کنید بزنید
مشاهده پیوست 759747
تونستی تو الیت برداشت کنی؟ترو خدا نگاه کن به چه شکلی میخواد زیرمجموعه بگیره
بزودی صفر میشه از ما گفتن تجربه نشون دادهاین آخری ماله انگلیسه
مشاهده پیوست 759789
نه بابا فیشر میشر که دیگه نمیاد مگه 7-8 تا در روز !!! در ضمن خودم دوروزه دارم میزنم اتفاقی نیوفتاده با هرار تا آی پی آمریکا هم توش لاگین کردم اتفاقی نیوفتاده حتی FREE GATE
!!!!!!
فک نکنم به جز شما کسی باشه که 600 در ماه بزنهایول این تاپیک خوب پیشرفت کرده 500-600 دلار در ماه بعضیا در ماه دارن تسک میزنن شاید یکیش خودم باشم اگه خدا بخاد
اره بهتره ایپی المان بریدوستان لطفا جواب منم بدین دیه
برای عضویت در پیزا میتونم از قندشکن کریو استفاده کنم؟http://nitta.asia
ممنون که پست های قبلیمو نگاه هم نکردین
بله میتونی فقط از یک ای پی استفاده کن برای لاگین که یه وقت حسابت رو نبندن.معمولا بیش تر تو پی زا از ای پی المان استفاده میکنن.اون بهتره.دوستان لطفا جواب منم بدین دیه
برای عضویت در پیزا میتونم از قندشکن کریو استفاده کنم؟http://nitta.asia
ممنون که پست های قبلیمو نگاه هم نکردین
فعلا که نفر اولی دوست لندی مون میخاد بشه یک هزار دلارفک نکنم به جز شما کسی باشه که 600 در ماه بزنه
حالا من سعی میکنم شاید نفردوم شدم
اون که اره انگلیسیش فوله چرا نتونه.تسک برای لول زیاد هست میشه روز 30 کسب کرد ولی خیلی سختن نیاز به انگلیسی بالا دارنفعلا که نفر اولی دوست لندی مون میخاد بشه یک هزار دلار
آموزش کاملا هیچ کجا وجود نداره.تو این انجمن 468 صفحه ای همه نوع اموزشی هست باید همت کنی بخونییه آموزش کامل از تسک زدن وجود داره؟ واسه کسی که تازه وارد باشه بدون سرمایه گذاری اگه همه ی تسک هارو بزنه چقد درآمد داره؟
پسر جون من اندازه موهای سرت تسک زدم ............الان این بنده خدا.خخخخخخخخخخ:general304:
فرق مولتی اکانتو لول دارو میدونی ؟؟نمایش قدرت خخخخخخخخخخخخخخ:general304::general304::general304::general304:طرف هست پنجاه دلار زده اینطوری پز نمیده الان این بنده خدا.خخخخخخخخخخ:general304:
فعلا که نفر اولی دوست لندی مون میخاد بشه یک هزار دلار