چرا این مدل تسکا تو الیت نیست؟نمایش قدرت :::
مشاهده پیوست 759850
چرا این مدل تسکا تو الیت نیست؟نمایش قدرت :::
مشاهده پیوست 759850
واقعا؟نمیدونم لول داری ؟ اینا لول 1 بود !!!
کسی میدونست این سورویا DATA VALIDATE REGEX دارن ( از اون سورویا بود که آخرش کد نمیداد واسه همین از سورس دراوردم )
مشاهده پیوست 759883
آقا این انجمن جای این حرفا نیست. رعایت کن\پسرم تو تخمه منی خبر داشتی مادر خواهرتو خودم گاییدم بچه دهاتی :general304:کـــــــــیره گروه داعش مستقیم تو کسه خواهر مادرت مادر قهبه ننه جنده پولی :general304:
واسه خودمم عجیب بود اول که سوروی کدو نداد بعد گفتم چرت و پرت بزنم دیدم قبول نمیکنه همینطوری گفتم شاید تو سورسش باشه دیدم بود خیلی جالبه !!!!!!!!!!!!واقعا؟
کجا نوشته جوابش من گشتم ولی نبود
این یه بدبخت عقب موندست ولش کن !!آقا این انجمن جای این حرفا نیست. رعایت کن
اره دارم ولی نیومدهنمیدونم لول داری ؟ اینا لول 1 بود !!!
کسی میدونست این سورویا DATA VALIDATE REGEX دارن ( از اون سورویا بود که آخرش کد نمیداد واسه همین از سورس دراوردم )
مشاهده پیوست 759883
نمیدونم برا منم امروز اولین باره میاد !!!!اره دارم ولی نیومده
اوضاع خیلی ضعیفه روزی 1 دلاررررررررردوستان اوضاع درآمد چطوره؟
موفق باشیداوضاع خیلی ضعیفه روزی 1 دلاررررررررر
این تسک رو شما انجام دادی؟ کدی که آخرش میده همینی هست که توی Source مشخصه؟!بیا داداش اینم یکی دیگه !!!
مشاهده پیوست 759903
یه تسک لول 1 یا دو بگو تا من نیگا کنم جوابش هست یا ن همونایی که خودت زدی اسمشو بگوبیا داداش اینم یکی دیگه !!!
مشاهده پیوست 759903
نه والا این دو تا سوروی اولی که کد نمیداد دومی هم از سورس زدم خودشو نزدم ولی مطمئنن درسته چون هر چیزی بزنی ایراد میگیره ازت !!این تسک رو شما انجام دادی؟ کدی که آخرش میده همینی هست که توی Source مشخصه؟!
لول 1 ندارم والا اینم لول 3یه تسک لول 1 یا دو بگو تا من نیگا کنم جوابش هست یا ن همونایی که خودت زدی اسمشو بگو
وقتی این میاد یعنی اکانتت لیمیت شده به ای پی هم میتونه ربط داشته باشه با یه ای پی دیگه تست گن ببین چجوریاست.دوستان ارور :
You've completed all your work!
Thank you so much for your hard work! You've reached the work limit for this particular task. That's great! We hope you find some other tasks to work on!
خیلی توی تسک های فیشر و تسک های لگال زوم میاد ؟ ایپی هم اوکیه ! از چیه ؟