فیشر اصلا ربطی به لول نداره.اصلا مشکلی پیش نمیاد من تست کردمسلام
ببخشید دوستان، اگه تسکهای موبایلی رو بزنیم با افزونه، مشکلی برا لول گرفتن پیش نمی آد؟
ممکن هست که لول رو ندن یا موقعی که لول گرفتی پسش بگیرن؟
ممنون
https://farhadexchange.com/دوستان کسی میشناسید که دلار پیپال بخره ؟
چند روز از ساخت اکانتت گذشته؟دوستان چند روزه میخوام از نئو باکس برداشت بزنم مدام میپره صفحه اول.راهی سراغ دارین سریعتر برداشت بشه؟
خودت با این سایت کار کردی ؟
چهار پنج روز ازش گذشته. کلیکا هم نارنجیارو اون اوایل نزدم این اواخر زدم.چند روز از ساخت اکانتت گذشته؟
کلیکاشو زدی؟
چند روز پشت سرهم بزن شاید درست شه؟چهار پنج روز ازش گذشته. کلیکا هم نارنجیارو اون اوایل نزدم این اواخر زدم.
خودم هووز نخودت با این سایت کار کردی ؟
زیاد مطمئن به نظر نمیاد
میهن پی 10 روزه توش ثبت نام کردم اما احراز هویتم رو تایید نکرده و به پیامهام جواب نمیدهخودم هووز ن
ولی به نظر میاد که مطمئنه
نمیدونم دیگه
من به میهن پی میدم
میهن پی برای فروش احراز هویت نیاز ندارهمیهن پی 10 روزه توش ثبت نام کردم اما احراز هویتم رو تایید نکرده و به پیامهام جواب نمیده
شما چطوری توش اکانت ساختی ؟!
برای فروش دلار به میهن پی که اهراز هویت لازم نیست فقط برای خریدمیهن پی 10 روزه توش ثبت نام کردم اما احراز هویتم رو تایید نکرده و به پیامهام جواب نمیده
شما چطوری توش اکانت ساختی ؟!
باهاشون مشورت کنین تو یاهو مسنجرتو توضیحات سایتش این رو نوشته:
برای فروش دلار پیپال به ما ابتدا باید فرم احراز هویت را تکمیل نمایید سپس اطلاعات خواسته شده را از طریق فرم درخواست فروش دلار پیپال برای ما ارسال نمایید
شما چطوری سفارش میدین ؟
شما خودت چطوری دفعه اول باهاش هماهنگ کردی؟! منم برم همون کارو بکنمباهاشون مشورت کنین تو یاهو مسنجر
99درصد مورد از ایپیته که شر شده میتونی از اونی که خریدی بپرسیدوستان من اکانت هام اکثر فیشرهاشون ارور میده:
You've completed all your work!
ایپی ها هم کاملا اوکیه، یکی از دوستان گفت این میاد یعنی لیمیت شدی.
کسی اطلاع داره اکانت چطوری از لیمیت در میاد ؟