تیکت بده از خودشون دلیلش رو بپرسدوستان به نظرتون این بار مشکل برداشت در الیت حل می شه؟
داره کم کم مشکوک میشه.
مشکل رو هم بنده دارم و تیکت توی 2 تا اکانت دادم و جوابی نگرفتم.تیکت بده از خودشون دلیلش رو بپرس
احتمالاً دچار مشکل شدن تو پرداختها و بزودی حل میشه
مشکل سراسریهمشکل رو هم بنده دارم و تیکت توی 2 تا اکانت دادم و جوابی نگرفتم.
و البته کمی هم شانس داشته باشید و اون تسک کلُفتها رو ملاقات کنید!زبان خوب باشه و حوصله داشته باشی
بله کاملا مشخص بوددوستان نگران نباشین
اینو الان زد
We are looking into the payment issues on Elite.
We expect this issue to be resolved and you will be credited for all completed tasks.
Thanks for your patience and understanding.
عکسی میزاشتی ببینیم چندتاس هر کی رقم بالا زده اعلام کنه که خوشحال بشیمامروز خیلی تسک اومد.زبان خوب باشه و حوصله داشته باشی راحت 200 دلار فقط امروز میشد زد حیف که من هیچ کدومشو ندارم :general607:
آره درست شدگزینه برداشت پول به الایت برگشت و فک کنم مشکلی دیگه نباشه.
راحت نیست که.من زبانم خوب نیست وگرنه همشونو میزدم درامد کجا بود که بالا باشه عکس که چه عرض کنم تسکا میان و یه چند ساعتی هستن. بعد میرن.منم فقط نگاشون میکنم :general607:عکسی میزاشتی ببینیم چندتاس هر کی رقم بالا زده اعلام کنه که خوشحال بشیم
راستی اینی که میگی راحت ایا مبالغه نمیکنی تا الان که یکبار هم از رقم بالای درامدت نگفتی
تک کویز زدن خیلی وقت و دقت میخاد به جز سوروی و فیشر
نه داداشم اینطوری نیست یه تسکک کوییز میاد تو instructions یه گزینه ها رو مثال زده تو وسط کار میبینی اصلا اون گزینه ها وجود ندارن یا تو instruction گفته فقط اونایی که HQ هستن رو وارد کنید میبینی از 10 تا یه دونش فقط HQ هستش بعد میمونی چیکار کنی آخرش تصمیم میگیری با دستورالعملش بزنی که یهو با دقت 20% اکسپل میشی نگاه میکنی میبینی کلی آدم دیگه مثل تو زدن و تو اعتراضات هزار تا پیام هست !!!!!!!!!!!عکسی میزاشتی ببینیم چندتاس هر کی رقم بالا زده اعلام کنه که خوشحال بشیم
راستی اینی که میگی راحت ایا مبالغه نمیکنی تا الان که یکبار هم از رقم بالای درامدت نگفتی
تک کویز زدن خیلی وقت و دقت میخاد به جز سوروی و فیشر
اگر ۵۵ تا رقمبالا حساب میشه من ۲ روز پیش ۵۵ تا زدمهر کی رقم بالا زده اعلام کنه که خوشحال بشیم
مبارکت باشه داداشاگر ۵۵ تا رقمبالا حساب میشه من ۲ روز پیش ۵۵ تا زدم
ولی چون تکراری شده بود چیزی نگفتم . . .
اگر یک وقت ۷۰ - ۸۰ تایی شد بزنم حتما اعلام میکنم شما هم خوشحال بشید
بلی - هر ۳ تا لول سه هستن - فیشری نیست که بخوام بزنم! هرچی بود زدیم تموم شده . . .شما سه تا اکانت داری؟هر سه تاش لول دارن؟فیشرها رو چه جوری تو سه تا اکانت میزنید اینا که زود میان و زد میرن
من اکانت جدید ساختم دیروز فیشرها اومد بعد از چهار روز. نزدیک هشت دلار زدم البته نصف روز خونه نبودم صبح دیدم کم شدن دیگه کم میشن؟هر چی هست اولین روزه؟بلی - هر ۳ تا لول سه هستن - فیشری نیست که بخوام بزنم! هرچی بود زدیم تموم شده . . .
فکر کنم بیشترین فیشر مال همون اولین باری هست که تسکها سرازیر میشن . . .من اکانت جدید ساختم دیروز نزدیک هشت دلار زدم البته نصف روز خونه نبودم صبح دیدم کم شدن دیگه کم میشن؟هر چی هست اولین روزه؟