amirhabibi
Registered User
- نوشتهها
- 285
- لایکها
- 145
نه وین مجازی چیه؟؟وین مجازی نصب کردی؟قند شکن گرفتی؟ترجیحا اختصاصی
نه وین مجازی چیه؟؟وین مجازی نصب کردی؟قند شکن گرفتی؟ترجیحا اختصاصی
افرین چجوری توی این مدت کم 50 دلار توش تسک زدی اونم با این اوضاع معمولی تسکا طبق تاریخ ثبت نامت میگم
http://fa.wikipedia.org/wiki/ویرچوا...8C.D8.B3.D8.A7.D8.B2.DB.8C_.D8.B4.D8.AF.D9.87نه وین مجازی چیه؟؟
گفتم که روزانه 5-6 دلارو دارم سعی میکنم هر چی کوییز میاد بزنم با این حال اونایی که خیلی سخته رو نمیزنم به طور مثال دو تا تسک میاد هر کدوم 20 تا دسترسی داره 17 سنتی هم هست میشه 6.8 از این دو تا کوییز بعد سوروی هم تقریبا هر روز میاد و بعضی هاش بانوس دارن مثل اینافرین چجوری توی این مدت کم 50 دلار توش تسک زدی اونم با این اوضاع معمولی تسکا طبق تاریخ ثبت نامت میگم
نه بن نمیشم !!!دوست عزیز کارت خطرناکه با ای پی امریکا ثبت نام کردی دیر یا زود احتمالا ساسپند میکنن. تجربشو دارم که میگم موفق باشی.
ایول پس سه لول رو داری خوب داری پیش میریگفتم که روزانه 5-6 دلارو دارم سعی میکنم هر چی کوییز میاد بزنم با این حال اونایی که خیلی سخته رو نمیزنم به طور مثال دو تا تسک میاد هر کدوم 20 تا دسترسی داره 17 سنتی هم هست میشه 6.8 از این دو تا کوییز بعد سوروی هم تقریبا هر روز میاد و بعضی هاش بانوس دارن مثل این
مشاهده پیوست 761837
اینطوری هم نیست که بگی هر روز تسک دارم بعضی روزا هم که همه تسک ندارن واسه منم کم میاد بعد روز بعد میبینی جبران میشه !! کلا کوییزای لول 2و3 رو بزنی با توجه به اون تسک های خوبی برات میاد !!
این تسک آسون رو از دست ندین:
Corporate Social Responsibility (CSR): Companies' message Dialogue
با اولین اکانت 25 دلار باهاش زدم. میریم سراغ اکانتهای بعدی :general106:
کلی تسک لول دار هست اما وقت و حوصله میخوان :general105:شانس من تا فلگ شدم این تسک اومد :general208:
کسی تا حالا با vps ثبت نام نکرده؟مشکلی موقع برداشت پیش نمیاد؟دوستان با vps تو نئو ثبت نام کنیم مشکلی نیست؟؟
ارزش نداره به دردسرش با اینکه vps هک شده زیاده بازم فایده ندارهکسی تا حالا با vps ثبت نام نکرده؟مشکلی موقع برداشت پیش نمیاد؟
شما دلار پیپالو به کی میفروشید و نرخش چنده؟2 روز پیش یه 43$ از الیت برداشت زدم که سریع واریز کرد
خوشبختانه امروز هم الیت یه 49$ که قبلا pending زده بود سریع پرداخت کرد ...
مونده یه 50$ تو نئو باکس که بخاطر آی پی پرداخت نکرده . باید 1 هفته صبر کنم تا ip جدید ست بشه بعد برداشت بزنم که انشالله اینم واریز کنه .
این رو چطوری حل کردی ؟ یکم توضیح میدی راجب اینا :این تسک آسون رو از دست ندین:
Corporate Social Responsibility (CSR): Companies' message Dialogue
با اولین اکانت 25 دلار باهاش زدم. میریم سراغ اکانتهای بعدی :general106:
این مشکل داره اساسی! تیکت دادم درستش کنن . . .دوستان این تسک گزینه نمونه های مثال زده رو نداره ! یعنی زده Rolled view و یه عکس گذاشته اما توی گزینه ها نیست.
باید چیکار کرد ؟ @Chipot
Compare Two Images of Tiles and/or Related Items!
نمی فروشم .. خرجش میکنم حساب متصل به بانکه هر وقت بخوام واریز میکنم به حساب بانکی یا باهاش خرید های اینترنتی انجام میدمشما دلار پیپالو به کی میفروشید و نرخش چنده؟