دیر رسیدی تموم شدنبرای اکانت جدید من هیچی نیومده ! قضیه چیه ؟
3 روز از زمان ساخت اکانت میگذره، فک کنم تسک کوئیز باید بیاد درسته ؟
---
الان اومد ولی یکیش نو ورک میده و نیومده تموم شده !
دقیقا !2 تا دونه بیشتر نزاشت بزنم :|
این خیلی سخته شما زدی اینو؟تسک تقریبا سخت کوییز دار اومده
مشاهده پیوست 761527
برای لول یک هستش عزیزبرا من که نیومده :|
سلام من بعد از مدتی اومدم تسک بزنم باید ببینم چجوریاستاین خیلی سخته شما زدی اینو؟
واسه منم همین طوریه . وقتی میری تو قسمت برداشت هیچی نیستدوستان الیت دوباره نمیشه برداشت کرد
پی پال رو برده از پروفایل.دوستانی که تو الایت اکانت دارند برن تو پروفایل ببینید ایمیل پی پالتون رو نوشته یا نه
فک کنم بازم مشکلی پیش اومده
من میگم که این میخواد کلاه بردار بشه شما میگین نه
چرا اینجوری شده کسی میدونه؟
الایت واقعا دردسره هم پرداختش به پی پال هم مشکلاتش
نئوباکس الان بهترینه
من تو سایت الیت اکانت ساختم بعد از 4 روز فیشر و کازینو فعال شده . قبلا هم تو نئو اکانت می ساختم یک هفته طول می کشید تا کازینوها فعال می شدن .واسه اکانت جدیدم که شنبه ساختم دو روز پیش دو تا فیشر اومد زدم ولی دیگه چیزی نمیاد.
اکانت قدیمیم هم بلا استثناهمشون there is no work میده تیکت بزنم فایده ای داره؟
زود میاد فیشر ولی به درد نمیخوره هیچ کس پی پال نمیخره شما چجوری میفروشین؟من تو سایت الیت اکانت ساختم بعد از 4 روز فیشر و کازینو فعال شده . قبلا هم تو نئو اکانت می ساختم یک هفته طول می کشید تا کازینوها فعال می شدن .
والا من می خوام ببینم میشه تو این سایت با استفاده از Private Browsing فایرفاکس چند اکانت ساخت یا نه . بیشتر واسه تستهزود میاد فیشر ولی به درد نمیخوره هیچ کس پی پال نمیخره شما چجوری میفروشین؟
اگه پی پال هم بخری تو ایران هیچ کس دلار پی پال از حساب شخصی نمیخره من الان کل گوگلو گشتم فقط گفتن مستقیم از سایته میخریم البته مینیممشون کلا 100 بود شما چجوری میخوای نقد کنین؟والا من می خوام ببینم میشه تو این سایت با استفاده از Private Browsing فایرفاکس چند اکانت ساخت یا نه . بیشتر واسه تسته
اگه جواب داد می تونیم چند نفر از قدیمی های تاپیک با هم پول بزاریم و یه اکانت پیپال با مدارک بخریم و ایمیل هامون رو توش اضافه کنیم
اگه همه به الایت درخواست اضافه کردن پیزا کنن خیلی عالی میشهاگه پی پال هم بخری تو ایران هیچ کس دلار پی پال از حساب شخصی نمیخره من الان کل گوگلو گشتم فقط گفتن مستقیم از سایته میخریم البته مینیممشون کلا 100 بود شما چجوری میخوای نقد کنین؟