این خیلی جالب بود آخرش ۴ تا سوال ریاضی راجع به احتمالات میپرسه که باید بشینی حلش کنی!!! :general408:دوستان یه تسک 178 سنتی اومده
هر کی جرات داره بزنه D:
توجه کردی فیشرا کلا رفتن؟هرکی فلگ میخواد تسک رو بزنه ! امکان داره بعد تسک درجا فلگ شید چون ارزش کار 2 دلار هست
من که خسته شدم اینقدر فیشر زدمتوجه کردی فیشرا کلا رفتن؟
تو الیت؟من که خسته شدم اینقدر فیشر زدم
20 دلار کمتر از 48 ساعت تو اکانتی که اصلا فکر نمیکردم چیزی واسش بیاد
تو الیت؟
هستن توی اکانت جدید زیاد میاد امروز حوالی 30 دلار تونستم بزنم اینکه برات نمیاد حتما زدیشون تک و توکی توی ساعتای مختلف میادلگال و کازینوها هستند ولی فییشر اصلا نیست
واسه شما هم اینجوریه آقا یوسف؟
هستن توی اکانت جدید زیاد میاد امروز حوالی 30 دلار تونستم بزنم اینکه برات نمیاد حتما زدیشون تک و توکی توی ساعتای مختلف میاد
1-اکانت جدید فعال شدهآقا یوسف شما آخر روش کارتو نگفتین
1 چطوری انقدر فیشر برای شما میاد؟؟؟؟؟؟ 2 اگه هر بار اکانت جدید میسازین فقط بار اول فیشر زیاد میاد؟؟؟؟؟؟
3 با آی پی اختصاصی کار میکنید؟
4 اگه قرار باشه هر بار اکانتی که فیشر زدین توش بیخیالش بشین بعد اون آی پی هم دیگه استفاده نمیکنید؟؟؟
کی چنین حرفی زدم برا برداشت از چند اکانت هر دفعه باید اینترنتو قطع و وصل کرد تا ایپی عوض بشه محض احتیاط با سایتایبله ممنون میشم اقا یوسف توضیح مختصری بدید
اینکه شما گفتی هشتا اکانت داری که با اولین برداشت هشتای دیگه می سازید توی برداشتا ای پی ایرانه و اینکه مودما خاموش روشن میکنید چون قضیه ویندوز مجازی با ای پی اختصاصی را یکم متوجه شدم توی برداشتا موندم ممنون میشم کمک کنید چون نئوباکس به ای پی گیره
1-اکانت جدید فعال شده
2-اره
3-نه
4- به صورت دوره ای استفاده میکنم بعد مدتی ریست میشه
اره بیشتر از 1 ماه باید از اون ایپی توی کراد استفاده نشه تا دوباره بشه استفادش کرد طی تجربه خودممیشه این گزینه 4 رو توضیح بدین که جطوری ریست میشه؟؟؟؟؟؟ من الان یک اکانت میسازم و فیشر میاد و برداشت میکنم حالا اون آیپی آمریکا که باهاش وارد کراود میشدم بعد از چند مدت دوباره میتونم یک اکانت جدید کراود با همون آی پی بسازم؟؟؟؟؟ باز هم فیشر سرازیر میشه؟؟