sorek17
Registered User
- نوشتهها
- 298
- لایکها
- 114
ارهچه اروری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ارور :
An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours
ارهچه اروری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ارور :
An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours
اح اح اح اح اح
کلی فیشر و کازینو و موبایلی اومد
اما بخاظر سرعت کم وی پی
نتونسم بزنم
نمی دونم چرا این وی پی ها بعضی از روز ها اینقدر سرعتشون کم میشه
ایطور نمیشه
برم یه وی پی ان جدید بخرم و از نو کار کنم بلکه شاید یه لوله سه گرفتیم نظرتون چیه؟
راستی یه سوال
میشه روی یک ویندوز بیشتر از یکی اکانت کراوود داشته باشم ایا مشکلی ایجاد میشه چون سسیتمم ضعیفه نمی تونم مجازی نصب کنم
یکم طول میکشه . . . یواش یواش پیداشون میشه :general105:جفت فلگها رو برداشتن :general106:
اما هنوز لولها برنگشتن واسه من
امیدوارم این تغییر ایمیل کراود هم درست بشه.یکم طول میکشه . . . یواش یواش پیداشون میشه :general105:
بستگی داره! بعضی وقتها اوضاع تسکها اونقدر خراب میشه که آدم دست به هر تسکی میبره! اون وقت دیگه حرف ریسک و این حرفها نیست!به نظرت از این به بعد نظرسنجی بزنیم یا نه؟ :general602: فکر کنم ارزش ریسک کردن رو ندارن :general703:
حالا تو اون شرایط آره اما من از این به بعد سعی میکنم تا اونجا که میشه نزنم :general105:بستگی داره! بعضی وقتها اوضاع تسکها اونقدر خراب میشه که آدم دست به هر تسکی میبره! اون وقت دیگه حرف ریسک و این حرفها نیست!
و البته بعضیهاشون هم بسیار وسوسه کننده هستن مثل یدونه ۴۴۵ سنتی که هفته پیش اومده بود و تو ۲ دقیقه sumbit کردم رفت! مطمئن هم بودم که فلگم میکنند و کردن!
تو اسپم ایمیلت نگاه کندوستان الیت چقدر طول میکشه کد تایید بفرسته؟
نه نفرستاده تو اسپم نیستتو اسپم ایمیلت نگاه کن
احتملا فرستاده ولی رفته تو اسپم ( یا جانک)
الایت جدیدا به ایمیل های که جدیدا ساخته میشه کد نمیفرسته !!نه نفرستاده تو اسپم نیست
الان من یه اکانت دیگه با ایمیل دیگه بسازم.مولتی اکانت که نمیشه؟الایت جدیدا به ایمیل های که جدیدا ساخته میشه کد نمیفرسته !!
اگه تو همون ویندوز که یدونه ساختی بسازی مولتی حساب میشه.الان من یه اکانت دیگه با ایمیل دیگه بسازم.مولتی اکانت که نمیشه؟