کم کم دارم نگران میشم :general505:چه شیر تو شیری شده !!!
هنوز جواب تیکت فلگ قبلی رو ندادن حالا به خاطر این جاب (650817) هم فلگ شدم :general106:
اسم کاری که انجام دادی و فلگ شدی چیه ؟چه شیر تو شیری شده !!!
هنوز جواب تیکت فلگ قبلی رو ندادن حالا به خاطر این جاب (650817) هم فلگ شدم :general106:
مشکلی نداره درسته!افزونه کرلود برای کازینوها برای شما درست کار می کنه؟ :|
چه جالبه، روحش شاد.داشتم این تسک
Image Categorization R3
رو انجام میدادم که به این مورد برخورد کردم:
مشاهده پیوست 765109
خداوند روحش رو غریق رحمت کنه . . .
آره جواب ندادن هنوز !تیکت دادی ؟
تا حالا ازین اکانت برداشت زدی که پرداخت کنه قبلا ؟آقا من تو نئو با آی پی ایران لاگین کردم.صفحه رو بسته بودم.بعد تسک زدن دوباره خواستم برم تو نئو ببینم پولم چقدر شده قند شکن روشن بود ولی لوگین نکردم چون نئو تا ازش خروج نکنی یکی دو روزی وارد میشه بدون یوزر و پس وارد کردن
ولی وقتی باز کردم یه ارور داد که پروکسی شما و کدو ... دقیق یادم نیست.ساسپند میکنه؟
مودم خاموش روشن کردم الان واردش شدم تو هیستوری لوگین هم نگاه کردم امروز فقط دو تا ای پی ایران هست.برداشت بزنم یا چیزی نمیشه؟
این اکانت رو با قند شکن که یک سال پش باهاش کازینو میزدم همین طوری تو محل کارم یه اکانت باهاش ساختم حدود بیست روز پیش امروز همین طوری سر زدم دیدم یه عالمه فیشر ریخته تو ئو هم نرفته بودم اصلا جز دو سه روز اول الان 5 دلار زدم میخوام ه بشه برداشت بزنم بعد اگه ساسپند هم شد مهم نیستتا حالا ازین اکانت برداشت زدی که پرداخت کنه قبلا ؟
یه دو سه روز باهاش تبلیغاتو ببین برداشت بزن لاگ اوت هم نکن از نئوت !!این اکانت رو با قند شکن که یک سال پش باهاش کازینو میزدم همین طوری تو محل کارم یه اکانت باهاش ساختم حدود بیست روز پیش امروز همین طوری سر زدم دیدم یه عالمه فیشر ریخته تو ئو هم نرفته بودم اصلا جز دو سه روز اول الان 5 دلار زدم میخوام ه بشه برداشت بزنم بعد اگه ساسپند هم شد مهم نیست
من خودم با دو تا اکانت تو یه ویندوز برداشت زدم از نئو با کروم و اپرا !!!یه دو سه روز باهاش تبلیغاتو ببین برداشت بزن لاگ اوت هم نکن از نئوت !!
مال 5 فوریه بود این تسک !کم کم دارم نگران میشم :general505:
از آیدی این جاب این طور به نظر میاد که قدیمی بوده !!! انتظار نداشتم کراد بعد از گذشت این همه مدت از انجام جاب، فلگ کنه!!! :general602:
امیدوارم مشکل هر چه زودتر حل بشه و از این بیشتر گسترش پیدا نکنه :general405:
مبارکه :general707:بالاخره یکی از اکانتهام فلگ شد! :general707: :general710: :general106: :general711: :general211:
جالب اینجاست که اول ۸۹ سنت Bonus دادن بعدش FLAG کردن!!! حالا یا اون بانوس اشتباهی بوده یا فلگ که امیدوارم مورد دوم بوده باشه . . .:general705:
مشاهده پیوست 765204
مشاهده پیوست 765205
مشاهده پیوست 765206