JobID = 693402
این عدد رو توی JobHistoy سرچ کنید ببینید مربوط به کدوم تسک هستش . . . تو قسمت Search by Job ID
این آی دی دقیقا همون آی دی لعنتی هست که من رو فلگ کرده :|
JobID = 693402
این عدد رو توی JobHistoy سرچ کنید ببینید مربوط به کدوم تسک هستش . . . تو قسمت Search by Job ID
پس بگیر بگیره . . . یه مدت تسک نزنیم آبها از آسیاب بیفته! :general403:کلا کراود زده تو کار فلگ !
دو روز پیش هم 2تا از اکانتهای من سر این جاب ادمین فلگ شدن: :general105:682501
جالبه این جاب مال 22 روز قبل بود !
این نظرسنجیه در مورد چی بود ؟جواب تیکت هم نمیدن.به نظر باید فکر اکانت جدید باشم.دستی دستی دو تا اکانت فلگ شد جالبش اینه که اون تسک هایی که الکی میزدم فلگ نشد.اون وقت یه نظر سنجی فلگ شد :general107:
یه نظر سنجی 8 سنتی بود.موضوعش یادم نمیاد چی بوداین نظرسنجیه در مورد چی بود ؟
من یادم رفته
حداقل بدونم به خاطر چی فلگ شدم
هیچیپس بگیر بگیره . . . یه مدت تسک نزنیم آبها از آسیاب بیفته! :general403:
نتیجه چی شد؟ هنوز حذف نشده؟
قبلا گفته شده توسط دوستان.اول با یه ای پی دیگه برین صفحه ثبت نام کراد بعد با ای پی اصلی ثبت نام کنیددوستان میخام یه اکانت کراود فلاور بسازم این دکمهش کار نمیکنه. ترفندی چیزی براش سراغ ندارین؟:general208:
پ.خ کردمممنون. ای پیه دیگه؟ای پیه کجا مثلا ؟یکم توضیح. مرسی.
الان یه امتحان کردم با ای پیه استرالیا رفتم صفحه ثبت نام منطظر شدم لود کامل که شد ای پی رو تعویض کردم که ثبت نام کنم باز دکمه عکس العملی نشون نداد.
شما هم فلگ شد تسکت؟بر پدر هر چی فلگر لعنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همون تسک Product Evaluation دیگه همه سرش فلگ شدن !!!شما هم فلگ شد تسکت؟
کدومش؟
فکر کنم همون بود که یه عکس مثلا از گوشی میزاشت سه تا سوال زیرش بود که میگفتن از 1 تا 8 رنک بدید مثلا چقدر خریدش براتون راحته و به نظرتون ساختنش آسون بوده و چقدر دوست دارین که برای خودتون این محصولو داشته باشین ! احتمال زیاد همین بود و فلگش هم پس چیز الکیه هست باید برش دارن !!!!ای بابا
می دونید در مورد چی بود؟
من فکرم مشغول شده که چی بود :|
تیکت دادی ؟بر پدر هر چی فلگر لعنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!