از کیبورد فارسی استفاده نکن
دوستان یه سری تسک موبایلی غیر انگلیسی برام اومده
مشکلی نداره بزنمشون؟
اسم تسکش چیه ؟این تسک های 12 دقیقه ای بد جور رفته رو اعصابم حالا زمانه کمش به کنار
زحمت می کشم تا اخر میرم ولی یهو جواب یکی شون ارور میده در حالی که توی جواب مخفی همون جواب رو زده اما باز می زنه غلط
ارزشش هم مثل موبایلی 10 سنت
مدتیه هم زیاد از اینجور تسک ها میاد واسه لول یک
بزن تا از دستت نرفته ! من حسرت به دل این تسک موندم
نه فعلا هستن و میخ کوب شدنبزن تا از دستت نرفته ! من حسرت به دل این تسک موندم
3-4 تا اکانت تا الان داشتم و دارم و فقط توی یکیشون اونم یه مدتی اومد و فک کنم این تسک فقط برای نئوباکس هستش چون توی الایت یدونه هم از این نمیاد !
اون موقع که ارور میده بخاطر فاصله هست تو جواب ! فاصله بده درست میشه.
ببین اونایی رو که جواب رو از خودشون کپی میکنی و نمیگیره رو فقط فاصله بدهنه نمی رن فعلا میخکوب شدن
در مورد جواب هم دقیقا کجا فاصله بزارم شما امتحان کردی میشه بیشتر توضیح بدی مرسی
تست می کنم ببینم جواب میده مرسیببین اونایی رو که جواب رو از خودشون کپی میکنی و نمیگیره رو فقط فاصله بده
مثلا جواب اینه : Fisher
حالا تو همین رو کپی میکنی اما وقتی دیدی ایراد گرفت باید بعد این کلمه 1-2 تا فاصله بدی با Space بعد ببینی قبول میکنه یا نه چون من قبلا اینکار رو چندسری کردم برای بعضیاشون و جواب داد.
منظورت Site Information Survey هست ؟ این تسک ها اصلا ارزش زدن نداره، باید 20-30 تا بزنی تا بشه 20-30 سنت که اصلا به زمانش نمی ارزه.چقدر تسک 1 cents و 0.89 cents اومده
یک مثال از وجود space های اضافی توی جواب مورد نظر تسک :در مورد جواب هم دقیقا کجا فاصله بزارم شما امتحان کردی میشه بیشتر توضیح بدی مرسی
از این نوع تسک متنفرم یهو میبینی ۵۰ - ۶۰ تایی با هم میریزن کل صفحه رو پر میکنند و فیشرها میرن صفحه دوم :general211:منظورت Site Information Survey هست ؟ این تسک ها اصلا ارزش زدن نداره، باید 20-30 تا بزنی تا بشه 20-30 سنت که اصلا به زمانش نمی ارزه.