No1Back
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 171
از اون موقع که یوسف گفت نزدم دیگه !راستی شما که با اکانت لولدارت از کشورهای مختلف تسک میزدی، مشکلی برای اکانتت پیش نیومده ؟
از اون موقع که یوسف گفت نزدم دیگه !راستی شما که با اکانت لولدارت از کشورهای مختلف تسک میزدی، مشکلی برای اکانتت پیش نیومده ؟
سلام داداش در مورد ای پی کمی کمکمون می کنی ?GRRRRRRRRRRRRRRREAT
مشاهده پیوست 763156
آی پی مهم نی فقط ساعت مهمه !!!سلام داداش در مورد ای پی کمی کمکمون می کنی ?
اینکه از کجا تهیه کنم
کسی مایل به همکاری نیست?میدونم
من دنبال یه سایت توب برای ای ثابت می گردم اگر لطف کنید معرفی کنید خیلی خوب میشه
بچه ها هم اگر همکاری کنن که دیگه خیلی خوب میشه?
کسی سایتی نمیشناسه که راهنمایی کنه البته یدونه هست اما ایپی 10 دلار پولشه ماهیانه.کسی مایل به همکاری نیست?
دقتت احتمالا زیر 85 % هست.اکانت جدیدی که ساخته بودم بدون هیچ دلیلی اون پیغام رو زده که نمیتونید لول بگیرید.
میتونه ربط داشته باشه! شما دقت رو ببر بالای ۸۵ - ۹۰ اون پیغام به احتمال خیلی زیاد حذف میشه . . .دقتم که زیر 70 هست.
ولی این پیغام که میزنه ربطی به پایین بودن دقت داره؟
somethin else in prevent .....
میتونه ربط داشته باشه! شما دقت رو ببر بالای ۸۵ - ۹۰ اون پیغام به احتمال خیلی زیاد حذف میشه . . .
بهتره که برای لولگیری عجله نداشته باشید و کوییزهایی که از جوابشون مطمئن نیستید انجام ندید . . .
اینطوری از همون اول دقت بالای ۹۰ میمونه و مستقیم لول ۳ میگیرید بعدش هم کلی تسک خواهید داشت که میتونید باهاش دقتتون رو تثبیت کنید . . .
اومدن اون پیغام لزوما به معنای لو رفتن هویت شما نیست . . .پس احتمالش هست بتونم لول بگیرم.آخه میگفتن این پیغام بیاد دیگه باید بی خیال لول شد.
موبایل و فیشرهادوستان یه سئواله فنی.اوناییکه لول ندارن معمولا با سه نوع تسک برخورد دارن.یک سوروی ها.دو فیشروسه تسک هایه موبایلی.حالا سئوالم اینه کدام از این سه نوع رو به اصطلاح باید شکار کرد؟یعنی بتعداده زیاد تو تب هایه مرورگر وا کرد که نپرن.
تسک نوشابه رژیمی خراب کردم اح با دقت 13
اح اح اح
دوستان خوب کمی اموزش بدین اینقدر خراب نکنیم
بابا ناسلامتی ما همه هم نوعیم و هم فکر
کی خوشش می یاد دیگری ضرر کنه