reza.ntg
Registered User
من میخوام تازه شروع به فعالیت کنم ... کسی از دوستان هست یک توضیح کلی بده ؟
علیک سلامسلام
اقا یوسف تو این یک ماه چی کار میکنید؟از جایی دیگه قند شکن میگیرید؟(یعنی از چند جا دارید)
من یه دونه چند سروره دارم میتونم مثلا با ای پی آلمانش بسازم تسک ها که اومد عوض کنم.و اکانت بعدی رو مثلا با آی پی فرانسه بسازم؟
اکانت هاتون رو به فاصله چند روز ایجاد میکنید؟
اوضاع منم بد نبود با اینکه محل کارم بودم و زیاد نمیتونستم تو یه روز و نصفی 20 دلار زدم.
موضوع: $ انجام تسک کراد فلاور(Crowd Flower) با درآمد ماهیانه 100 تا 1000 دلار$من میخوام تازه شروع به فعالیت کنم ... کسی از دوستان هست یک توضیح کلی بده ؟
ایپی المان خوبهدوستان من برای ساختن اکانت Payza به مشکل خوردم .. با آی پی آمریکا و انگلیس که نمیشه ساخت ایرانم که هیچی ... آی پی دیگه ای هم ندارم ..
کسی میتونه کمک کنه ؟ پیشنهادی ، راه حلی ...
از کجا بیارم ؟؟ فروشنده ای ؟ دوستی ؟ایپی المان خوبه
باید بخری سایت زیاده باید خودت بگردیاز کجا بیارم ؟؟ فروشنده ای ؟ دوستی ؟
پیشنهادی داشتید پ.خ کنید ممنون
احتمال زیاد باید بذاره مگه اینکه بدشانسی یکی از ای پیت استفاده کرده باشه .به نظرتون نئوباکس میزاره برداشت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آی پی اختصاصی داشتم و تموم شد و با چیز پی ان لوگین کردم قبل از تغییر آی پی برداشت کردم
مشاهده پیوست 766787
این تسک رو کسی زده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر وقت میبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ارزش داره واسه گرفتن لول بزنم؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 766888
به این درامد رسیدن به این راحتی که نیست عزیز باید کسب تجربه کنی این تاپیک هم پره از تجربه بنده و دیگر دوستان شما از ریز شروع کن به درشت میرسیسلام چطور من با کریو کانکت میشم ولی اصلا برام فیشر نمیاد .... در ضمن کسانی که تو روز بالای 20 دلار در امد دارن یک توضیح کامل درباره نحوه کسب این مقدار توضیح بدن ممنون میشم چون هر کار میکنم نمیتونم این قد در امد داشته باشم