usef8000
Registered User
خودم که فعلا درامد متوسطی دارم 10 تا 15 دلار روزانه با برنامه ریزی بهینه دارم جلو میرمآره لول بعضی وقتا پول خوبی میدن برای تسک
تو هم از درامدت بگی بد نیست
دیروز جمعه هم که 265 دلار نقد کردم حمدلله
خودم که فعلا درامد متوسطی دارم 10 تا 15 دلار روزانه با برنامه ریزی بهینه دارم جلو میرمآره لول بعضی وقتا پول خوبی میدن برای تسک
تو هم از درامدت بگی بد نیست
حساب کنی مقاله های خیلی طولانی نوشته که فک کنم باید ربطشون رو پیدا کنی، کسی تونست حل کنه اطلاع رسانی کنه.یه سری تسک اومده به نام Compare news articles from 4 viewpoints برا لول 3 که خیلی حوصله می خواد
اگه کسی دوست داشت بزنه
صرفا جهت روحیه دهی بودافرین چه پیشرفتی خوشم اومد فقط عکس هم بزاری عالی میشه رکورد خوبی زدی فعلا نامبر وانی
منظورت اینه که خالی بستی اگه نه که عکسی بزارصرفا جهت روحیه دهی بود
میشه سوال کنم با سایت های تو امضاتون خودتون چند ماه کار می کنین ؟ آیا پرداختی هم داشتن بهتون ؟ سایت یا تاپیک خاصی هم برا یاطالاعات بیشتر هستموبایل و فیشرها
اختصاصی بهتر و مطمئن ترهسلام
من برای کار توی کراد
از آی پی اختصاصی استفاده کنم بهتره یا از سرور مجازی
بیشتر برای فیشر اگه شد لول
ببخشید واقعامیشه سوال کنم با سایت های تو امضاتون خودتون چند ماه کار می کنین ؟ آیا پرداختی هم داشتن بهتون ؟ سایت یا تاپیک خاصی هم برا یاطالاعات بیشتر هست
مرسی
ببخشید متوجه نشدمفقط لول زدم 3 تا لول دو تا نئو و یکی هم تو الیت
Visitedراستی چند وقت پیش یکی از دوستان تاپیک که خاطرم نیست الان اسمش رو
یک افزونه ای معرفی کرد کاریش این طور بود البته تا جایی که خاطرم هست که بعد از نصب
وقتی صفحه مینی جاب رو باز کنی اگر تسک جدیدی بیاد با یک رنگ دیگه ای مشخص میشه ایا کسی الان یادش هست دقیقا اسمش چی بود
هر لینکی رو که باز کنی نارنجی میکنهچجوری کار می کنه ؟