usef8000
Registered User
چندتا اومدبلاخره برای ما هم فیشر اومد![]()
برا من که دو سه تا اومد ظاهرا شیب خیلی ملایمی رو کراد داره پیش میگیره
چندتا اومدبلاخره برای ما هم فیشر اومد![]()
108 تاچندتا اومد
یک اکانت کراود دارم acuracy پایینه میخوام یک اکانت جدید بسازم به جای قبلیدوست عزیز!
سوالتون رو واضح تر بپرسید لطفا"!
حالا دیگه نمیشه فیشر کشور های دیگه رو زد درسته؟چندتا اومد
اکانت جدید تو میبندن؟یک اکانت کراود دارم acuracy پایینه میخوام یک اکانت جدید بسازم به جای قبلی
با اکانت قبلی هم دیگه لوگین نمیشم
میخواستم بدونم اگه اینکارو کنم اکانتمو میبندن یا نه
میشه اما دیر و زود لیمیت میشه اون بن شدنا همون 1 هفته قبل فقط بودحالا دیگه نمیشه فیشر کشور های دیگه رو زد درسته؟
لحظه ای ساپسند میکنه؟
برای تو فیشر سرازیر نشده؟میشه اما دیر و زود لیمیت میشه اون بن شدنا همون 1 هفته قبل فقط بود
هنوز که نه ظاهرا آخر صفمبرای تو فیشر سرازیر نشده؟
عجیبه واقعا
اگه منظور شما اینه که با همون آی پی قبلی ، یک اکانت جدید درست کنید، باید بگم من خودم این کار رو انجام دادم. یعنی با آی پی که اکانت لولدار، با اون داشتم، یه اکانت جدید ساختم و اتفاقا" اکانت جدید هم لول گرفت.یک اکانت کراود دارم acuracy پایینه میخوام یک اکانت جدید بسازم به جای قبلی
با اکانت قبلی هم دیگه لوگین نمیشم
میخواستم بدونم اگه اینکارو کنم اکانتمو میبندن یا نه
ببین درست نشدن و مشکل دارن، بهترین کار اینه که تسک رو بزنی و بعد که اشتباه گرفت عکس بگیری ازش و تیکت بدی بهشون . یکم زمان بره ولی بعدا جوابت رو رسیدگی میکنن ولی به ریسکش نمی ارزه.دوستان من یه چند درصدی تا لول ۳ فاصله دارم!
میترسم این تسک های مقاله رو بزنم!
خبر دارید درست شدن یانه؟
کسی تعدادی از جواباشون رو نداره؟
دوستان این چرا اینجوری شده لول 3 نداده فلگ هم نخورده
کسی میدونه؟![]()
![]()
تیکت زیاد فایده ای نداره بهترین کار اینه که کوئیز بزنی بدون اینکه خطا کنی و چندسری تسک ها رو خوب بزنی بعد اکانتت رو درست میکنن.منم مشکل این دوستمون رو پیدا کردم
بدون فلگ و یا درصد پایین لول ۳ پریده!
تا حالا برای کسی اینجوری شده بوده؟ درست میشه؟
بنظرتون تیکت بدم همین دوتا لولم ازم نمیگیرن؟!
یه مدت کوییز بزن فقط سعی کن اکسپل نشی یا خیلی کم بشی لولت بر میگرده ولی باز اگه اکسپل شی 2-3 ، میپره لول 3 ت باز !!!منم مشکل این دوستمون رو پیدا کردم
بدون فلگ و یا درصد پایین لول ۳ پریده!
تا حالا برای کسی اینجوری شده بوده؟ درست میشه؟
بنظرتون تیکت بدم همین دوتا لولم ازم نمیگیرن؟!
با الایت برداشت کردی ؟اکانت لول دار آمریکا رو که ساسپند کردن رفت . یه اکانت لول دار انگلیس داشتم چک کردم دیدم 60 تا فیشر سالم داره ! اونا رو زدم بعدشم گفتم گور... هر چی لوله . با ip آمریکا رفرش کردم 100 تا فیشر موبایل و معمولی بود ! خلاصه 2-3 ساعته تشم با نون پاک کردم
کلا با چند تا جاب لول دار و فیشرها شد 33$ دلار ... بعدشم برداشت زدم .
الانم چک کردم دیدم خیلی قشنگ لول ها رو ازم گرفتن و اکانت سوخت . دیگه خیالم راحت شد و الان احساس سبکی میکنم !
درضمن مثله اینکه فیشرها برای اکانت های جدید دیرتر میاد . الان یک اکانت رو چک کردم که برای 10 روز پیش بود دیدم 100 تا فیشر اومده .
مثل نون و ماست چسبید ظاهرا طبق ایپی اکانتارو گلچین میکنن هیچکدوم از اکانتام هنوز اکتیو نشدن دوران قحطیمهاکانت لول دار آمریکا رو که ساسپند کردن رفت . یه اکانت لول دار انگلیس داشتم چک کردم دیدم 60 تا فیشر سالم داره ! اونا رو زدم بعدشم گفتم گور... هر چی لوله . با ip آمریکا رفرش کردم 100 تا فیشر موبایل و معمولی بود ! خلاصه 2-3 ساعته تشم با نون پاک کردم
کلا با چند تا جاب لول دار و فیشرها شد 33$ دلار ... بعدشم برداشت زدم .
الانم چک کردم دیدم خیلی قشنگ لول ها رو ازم گرفتن و اکانت سوخت . دیگه خیالم راحت شد و الان احساس سبکی میکنم !
درضمن مثله اینکه فیشرها برای اکانت های جدید دیرتر میاد . الان یک اکانت رو چک کردم که برای 10 روز پیش بود دیدم 100 تا فیشر اومده .