• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
مثل نون و ماست چسبید ظاهرا طبق ایپی اکانتارو گلچین میکنن هیچکدوم از اکانتام هنوز اکتیو نشدن دوران قحطیمه
این اکانت جدیدت توی الایته یا نئو
؟
برنامه ای مثل softether چون ایپی هاش همگانیه سری لو میره بخاطره همونه فیشر نمیفرستن.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
برنامه ای مثل softether چون ایپی هاش همگانیه سری لو میره بخاطره همونه فیشر نمیفرستن.
نه عزیز به اینجور برنامه ها اصلا اعتماد ندارم خودم مجموعه ایپیهای چندماهه میخرم که به صورت دوره ای ازشون استفاده میکنم
کراد زیادی سخت گیری داره میکنه وگرنه چند هفته قبل اوضاع خوب بود باید فکر تازه ای کرد

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
ایا کاربران خارجی هم مشکل دارند؟
این هندیا چکار میکنند مگه برای اونا هم تبلیغات میاد!

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
میهن‌پی خرید پی‌زا رو کرده ۲۹۰۰ !
کسی از دوستان جایگزین مطمئنی سراغ داره که بهتر بخره؟

roolizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقایان برای شماهم وقتی آی پی وصل میشه سرعت اینترنت کم میشه؟برای من که اینقدر کند میشه که اصلآ صفحه مینی جاب بازنمیشه

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
فعلا الیت اکانت نمی سازم چون علاوه بر مسدود کردن داشبورد میتونند اکانت الیت رو هم مسدود کنن که اینجوری تمام درآمدت میپره . حداقل تو نئوباکس اگه داشبورد رو مسدود کنند درآمدت نمی پره .
این اکانت های جدید همش با نئوباکسه .

درکل به نظر من اینا با تکراری بودن ip کاری ندارند . اگه دکمه ثبت نام کراود برات کار بکنه یعنی حله ..دیگه بستگی داره چطوری تسک بزنی .
درضمن بعد ثبت نام حتما یه تسک بزنید تا id جدید کراود براتون تو داشبورد ساخته بشه بعد منتظر بشین تا فیشرها اکتیو بشه .

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
دوستمون درست می گن اگر تسک بزنید، خیلی رودتر فیشر میاد براتون
من 3 روزه 100 تا فیشر گیرم اومد

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان که فیشر یهویی واسشون میاد فقط با آی پی آمریکا فیشر میزنید یا انگلیس و کشورهای دیگه هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا 100 تا فیشر بیاد همرو بزنید میشه 8 تا 10 دلار پس چطوری بعضیا 20 30 دلار فیشر میزنن آیا با کشورهای دیگه هم میزنید؟؟؟؟

omidamit

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان که فیشر یهویی واسشون میاد فقط با آی پی آمریکا فیشر میزنید یا انگلیس و کشورهای دیگه هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا 100 تا فیشر بیاد همرو بزنید میشه 8 تا 10 دلار پس چطوری بعضیا 20 30 دلار فیشر میزنن آیا با کشورهای دیگه هم میزنید؟؟؟؟
با کشور های دیگه میشه فیشر زد ولی امکان ساپسند شدن و لیمیت
همین الان یکی از اکانتام ساپسند شد ولی تونستم یه 20 دلاری ازش بزنم
انگار کرواد خیلی سختگیر تر از قبل شده

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
تو اکثر کشورها فیشر هست ولی آمریکا و انگلیس از همه بیشتر . آمریکا حدود 100 تا 110 تا و انگلیس حدود 60 تا که اینا فقط برای بار اول فعال شدن اکانته و بعدش هر روز هم میتونید تا 30 - 40 تسک فیشر بزنید ( تازه لگال زوم و کازینوها هم هست )
در حالت عادی اگر فقط با آمریکا تسک بزنید میتونید درطول 2-3 هفته تا 50 دلار در بیارید .
اگر بخواید همزمان با چند کشور تسک بزنید باید در عرض 24 ساعت همه رو بزنید و برداشت کنید چون اکانت کراودتون لیمیت و شاید هم ساسپند بشید .

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
من فک می کردم فقط تسک هایی که بالاش تو کادر آبی نوشته There will be more questions per task in Work Mode than in Quiz Mode
تو داشبورد ثبت میشه ولی مثل اینکه روال مشخصی نداره !
مثلا همین تسک های ۱۷ سنتی مقایسه تصویر که تو لول ۳ هست تعدادیش یا اکثرشون ثبت شدن!

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
امشب هیچ کدوم از سرویسا وصل نمیشه

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
تو اکانت نئوباکسم که از اولین روزش (4 ماهه این اکانتو دارم) هیچ فیشر و کازینویی نمیومد الان یهو 110 تا فیشر آمریکا اومده و کازینو و فیشر همه کشورها هم فعال شده
آدم شاخ در میاره از این CF :general210: :general208:

roolizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من کریوم پیغام authentication failed میده و وصل نمیشه.کسی میدونه مشکل چیه؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دوستان من کریوم پیغام authentication failed میده و وصل نمیشه.کسی میدونه مشکل چیه؟
کریو مسدود شده
اکثر پروتکل ها مسدود شدن توسط مخابرات
الان سیسکو خوب کار میکنه و سرعت نسبتا خوبی داره

soheil15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز بعد مدت ها لول یک رو با 77% گرفتم ولی امروز لولم رو ازم گرفتن فلگ هم نشدم پیغامی هم به من ندادن
یه اکانت دیگه هم امروز صبح 88% شده بود ولی به من لول ندادن حتی لول یک
کسی نمی دونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟:(

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
من دیروز بعد مدت ها لول یک رو با 77% گرفتم ولی امروز لولم رو ازم گرفتن فلگ هم نشدم پیغامی هم به من ندادن
یه اکانت دیگه هم امروز صبح 88% شده بود ولی به من لول ندادن حتی لول یک
کسی نمی دونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟:(
اگر هیچ فلگی نمی بینید به زودی لولتون بر می گرده

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
من یک اکانت داشتم با ویندوز فعلی دیگه براش چیزی نیومد
الان بخوام اکانت دیگه بسازم حتما باید ویندوز عوض کنم؟
یا اگه مرورگر رو عوض کنم چی؟

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
همانطور که انتظار میرفت الایت برداشت ها رو از حالت آنی به دستی تبدیل کرده و قوانین عوض شده :
Below are the updated payment terms for CrowdFlower Elite:
  • $10 minimum withdrawal
  • $300 maximum withdrawal
  • Withdrawals will be approved and distributed to your PayPal account every Tuesday (PST)
  • You request a withdrawal at any time, but the status will be "Pending" until Tuesday (PST) when it is reviewed by a CrowdFlower Admin
  • Your withdrawal must be requested prior to 1p PST on Tuesday for it to be processed that week
  • You will no longer need to cancel "Pending" withdrawals
از یک لحاظ برداشت خوب شده تا 300 دلار ولی یک سوال پیش میاد برای مایی که به طور مثال 2 تا اکانت داریم با ایمیل های مختلف و به یک پیپال واریز میشه مشکلی ایجاد میشه یا نه ! این من رو خیلی میترسونه :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا