sorek17
Registered User
- نوشتهها
- 298
- لایکها
- 114
کانکشن منظورتونه؟ تونل پلاسببخشید شما با چی وصل می شین؟
کانکشن منظورتونه؟ تونل پلاسببخشید شما با چی وصل می شین؟
باید بیشتر کوئیز بزنید.البته تا حد ممکن دقت 100%چیکار کنم اون تیک اخری هم زده شه ؟
بچه ها یکم معرفت به خرج بدین از لینکی که بالا معرفی کردم وارد بشین بعد روی دکمه پایین واسه شروع کلیک کنید رو هم دو ثانیه بیشتر طول نمی کشه می خوام ببینم واقعا کارت گوگل جایزه می ده یا سر کاریه چند نفر دیگه بیشتر لازم ندارمسلام سال نو مبارک
http://bosscade.com/e?r=lG2k2th8
این سایت ها سرکاریه ! تو زومیت هم دیدمش و صحبت سره این بود که این سایت دروغی بیش نیست و بعد باید افر کامل کنید و بعد آفر بهتون میگه باید چیزی خریداری کنید !! یعنی پول گیفت رو کامل باید بدی ...بچه ها یکم معرفت به خرج بدین از لینکی که بالا معرفی کردم وارد بشین بعد روی دکمه پایین واسه شروع کلیک کنید رو هم دو ثانیه بیشتر طول نمی کشه می خوام ببینم واقعا کارت گوگل جایزه می ده یا سر کاریه چند نفر دیگه بیشتر لازم ندارم
جایزشو واسه بازی انلاین کلش و های دیه می خوام استفاده کنم خخخخخخ![]()
سلام عیده شما هم مبارکعید همگی مبارک
انشاالله سالی پر سود و پر دلار داشته باشیم
در مورد گیفت کارت خب رفرال خودتون بشید که زودتر به نتیجه برسید با تغییر آیپی و هر کدوم توی 1 مرورگر
من که چیزی از دستت ندادم که بخاطرش ناراحت باشم ولی به نظر میاد حرف شما درست باشهاین سایت ها سرکاریه ! تو زومیت هم دیدمش و صحبت سره این بود که این سایت دروغی بیش نیست و بعد باید افر کامل کنید و بعد آفر بهتون میگه باید چیزی خریداری کنید !! یعنی پول گیفت رو کامل باید بدی ...
علیک سلامسلام عیده شما هم مبارک
این کار شدنی نیست
اونا زرنگتر از این حرفان
ولی برای امتحان اگر ممکنه از هر کدوم از ویندور هاتون یک بار با ای پی های مختلف امتحان کنید شاید جواب بده خخخخخ
اما با روش قانونی بهتره
سه نفر دیگه بیشتر لازم ندارم تا کمپلت بشه شما هم لطف کن کلیک کن مرسی
اینا حود 3.4 روزداداش اکانت ها چند روز طول کشید تا فعال بشن ؟ ساعت سیستمت سنترال آمریکا هست ؟
آی پیت اختصاصی بود یا معمولی؟اینا حود 3.4 روز
فعلا با توجه به سختگیری های مخابرات .فعال هم بشه زیاد فایده نداره . اکثر سرویسا قطعه .
مگه میشه سه چار روزه اکتیو بشه تنها فرق اکانتت با ما ایپیته مگه چیز دیگه ای هم هستشاینا حود 3.4 روز
فعلا با توجه به سختگیری های مخابرات .فعال هم بشه زیاد فایده نداره . اکثر سرویسا قطعه .
تا جایی که من میدونم روال خاصی نداره . اکانت هس بعد 20 روز فعال نشده . البته 2.3 روزه بهش سر نزدمآی پیت اختصاصی بود یا معمولی؟
من الان 5 تا اکانت دارم که 10 روز ازشون گذشته ولی حتی یدونه فیشر هم پر نمیزنه.یعنی اینا دستی فیشر را اکتیو میکنند.وگرنه قبلا سریع فیشر سرازیر میشدمگه میشه سه چار روزه اکتیو بشه تنها فرق اکانتت با ما ایپیته مگه چیز دیگه ای هم هستش
یعنی دستی فعال میکنن؟تا جایی که من میدونم روال خاصی نداره . اکانت هس بعد 20 روز فعال نشده . البته 2.3 روزه بهش سر نزدم
بعضی مواردم میبینی 3.4 روزه فعال میکنن
مورد داشتیم اکانت رو به چند ساعت نکشیده فعالش کردن!تا جایی که من میدونم روال خاصی نداره . اکانت هس بعد 20 روز فعال نشده . البته 2.3 روزه بهش سر نزدم
بعضی مواردم میبینی 3.4 روزه فعال میکنن