kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
اینطور بنظر میرسهیعنی دستی فعال میکنن؟
اینطور بنظر میرسهیعنی دستی فعال میکنن؟
نه عزیز مشکوک نیستم برام فقط عجیبه نگفتی اختصاصی داری یا مولتی سرور گرفتی؟farsi nadaram
aziz to chera be hame chi mashkooki
tarikha ro bebin khodesh moshakhase
![]()
همه اکانتات بعد از 10 روز اکتیو میشن؟اختصاصی یا مولتی هیچ فرقی نداره ... من همه رو چک کردم حتی با یک رنج آی پی دو تا اکانت هم زمان ساختم و مشکلی نبوده .
اون اکانت اولیه که گفتم بعد 10 روز اکتیو شد که هیچ الان دومی هم دیروز اکتیو شد . فقط تنها کاری که کردم این بود که یه چند تا تسک های کوییز دار زدم تا کنتورشون راه بی افته . قبلا بدون تسک زدن هم فیشرها میومد ولی الان مثله اینکه تا تسک نزنی حساب رو اکتیو نمی کنن .
اینجا تاپیک گیفت کارت نیست و فقط یکی از دوستان یک لینکی داد و یه صحبتی راجبش شد وگرنه این تاپیک مربوط به سایت نئوباکس هستش.سلام
ببخشید شما در مورد چی حرف می زنید؟
من دنبال گیفت کارت میگردم . تو سرچم اومدم تو این تاپیک
میشه توضیح بدین؟
و در ادامه یاداوری کنم که اون لینک کاملا سرکاری بوداینجا تاپیک گیفت کارت نیست و فقط یکی از دوستان یک لینکی داد و یه صحبتی راجبش شد وگرنه این تاپیک مربوط به سایت نئوباکس هستش.
یه سایت قبلا معرفی کردی برای تبدیل پی زا به پرفکتمگه میشه سه چار روزه اکتیو بشه تنها فرق اکانتت با ما ایپیته مگه چیز دیگه ای هم هستش
فکر نکنم مطمئن باشه توی این فروم بگردیه سایت قبلا معرفی کردی برای تبدیل پی زا به پرفکت
ادرس سایتش چی بود؟
مطمئن هست؟
شما میدونی Exchanging.ir چرا دیگه خرید و فروش نداره ؟فکر نکنم مطمئن باشه توی این فروم بگرد
http://www.moneymakergroup.com/Currency-Exchange-Service-f92.html
نه باهاش کار نکردمشما میدونی Exchanging.ir چرا دیگه خرید و فروش نداره ؟
نئوباکس به پیزا و پیپال وریفای نشده پرداخت می کنه ولی برای شارژ حساب حتما باید وریفای شده باشهدوستان یه سوال مهم
شما چطوری از نئو برداشت میزنید؟
من میخوام حسابمو شارژ کنم چیکار کنم؟
پیپال وریفای نشده میتونم انتقال یدم؟؟ نئو قبول میکنه وریفای نشده رو؟؟
خواهشاً بگید خیلی مهمه برام
نئوباکس به پیزا و پیپال وریفای نشده پرداخت می کنه ولی برای شارژ حساب حتما باید وریفای شده باشه