kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
بر ذاتشون
مثلا چه کاری؟اوضاع زیادی خسته کننده شده باید به کار دیگه ای سویچ کنیم تا اوضاع تسکا عادی بشه
سایتی که قبلا معرفی کردی رپید ورکرزمثلا چه کاری؟![]()
کلیکی زود کلاه بردار میشن تنها معتبرا خوبن.ارزش هم ندارن هیچ سودی توشون نیستسایتی که قبلا معرفی کردی رپید ورکرز
البته سایتای کلیکی برا سرمایه گذاری هم خوبه مخصوصا اونا که به پرفکت پرداخت دارن
و سایتای اشتراک سود مثل پیدورتز و چندتا دیگه
خودت چی در نظر داری
برا فیشر که دیگه راهی نمونده فقط لول دارا کمی اوضاشون خوبهکلیکی زود کلاه بردار میشن تنها معتبرا خوبن.ارزش هم ندارن هیچ سودی توشون نیست
باید راهی پیدا کنیم که فیشر بیاد
150 سنتی نزن امکان فلگ هستدوستان لول داری که تو یه اکانت با چند ای پی وصل میشن.یه تسک 62 سنتی انگلیس و 150 سنتی المان هست بزنید![]()
اره قبلا بالای 1 دلار سریع فلگ میکردن.اما جدیدا یکم مهربون شدن150 سنتی نزن امکان فلگ هست
خودشون هم گفتن اگه صادقانه جواب ندی فلگ میشی![]()
بدون لول مارو بعد از چند ساعت تغییر ای پی ترکوندن دیگه هیچی واسش نمیاد دیگه لول دار جای خود داره![]()
یکی از دوستان هم توی نئو سرمایه گذاشته با 9000 رفرال روزی 10 دلار سود خالص داره گزینه خوبیه
اما توی سایتی که به پرفکت پرداخت داشته باشه وارد بشیم بهتره
نئو ساسپند کردناش خطریه وگرنه پرداخت آنی داره
نظرات دیگر دوستان رو هم بدونم خوبه
این سایت جزء لیستمه معتبرهاین سایت 2 3 سال پرداخت داره
منم 1 ماهی میشه توش هستم هنوز زیر مجموعه اجاره نکردم..
پرداختی پرفکت هم داره
سودشم من احساس میکنم از نئو بیشتره با توجه به کاربرای فرومش...
باید چند جا کار کنیم نباید فقط به امید مینی جاب ها نشست
ولی سود تسک ها یه حال دیگه میده
خودتونم یه تحقیق کنید..
![]()
سایتی که تو امضام هست فقط برای حالت ultimat پیشنهاد میشه..
اوضات خوبه ظاهرا مشکل فقط برا ماهاس بقیه اوضاشون گل و بلبلهمن الان تو این مدت 2-3 هفته ای 4 تا اکانت جدید درست کردم که فعلا 3 تاش اکتیو شده آخری رو 2 روز پیش ساختم . اون اولی رو هم باهاش لول کردم ... 2 تا دیگه هم غیر اون 100 تا فیشر که اول میاد الان روزی حداقل 20-30 تا تسک داره .
به نظر من کراود مشکلی نداره
هیچ کار خاصی نمی کنم .. مثل همیشه .اوضات خوبه ظاهرا مشکل فقط برا ماهاس بقیه اوضاشون گل و بلبله
از روش کارت بگی بد نیست