usef8000
Registered User
سیاست شل و سفت کنه دیگه یک روز حال میده یک روز هم حال میگیره
طبق تجربه گذشته اوضاع درست میشه اما دیر و زودش دست خودشه
طبق تجربه گذشته اوضاع درست میشه اما دیر و زودش دست خودشه
نئو دیگه..کدوم سایت اگه نئو رو میگی که فقط توی حالت ارتقا سود داره
سود دهی نئو توی این چند سال از تولدش خیلی کم شده قبلا هر کلیک 1 سنت بود که کردش 1 دهم سنتنئو دیگه..
آره من یه نفرشونو خیلی قبول دارم روزی 50-58 دلار درآمد خالصشه
http://www.neobux.com/forum/?/4/120...-growing/&vl=3C78EDDA9C27CE1061E1F750AC2EBFBE
یه ایرانیه هم هست حدود 10000 تا ریفرال داره روزی 10 دلار ثابت میزنه
تا بحال که تمام تغیرات به ضرر ما بوده . اینم ضربه آخرشونه به ما :general312: :general107:نمیدانیم این تغییرات به سود ماست یا به ضرر![]()
بپا کارتون به دادگاه نکشه که متهم به پرداخت قرامت بشی به دلیل استفاده از پراکسیای بر پدرش
حدود 40 صفحه کوییز پشت بند هم زدم تو یکی اکانتا . حساب کردم دیدم رسیده به کل لولا ول کردم رفتم بعد 2 روز بش سر زدم لولا رو دادن بعد دوباره حذف کردن
میگم چرا اینکارو کردین میگه ادمین هروقت تشخیص بده مبتونه هر جاب و تسکی رو از جاب هیستوری حذف کنه
فعلا درگیر دعوای حقوقی هستیم
این لاگین با فیسبوک هم فک نکنم چیز خاصی باشه . دوشنبه مشخص میشه . ولی بازم میخواد لول گرفتن رو سختر کنه انگار
میاد پروفایل فیسبوکت رو چک می کنه می فهمه که یا الکی هست و یا اینکه از ایرانیای بر پدرش
حدود 40 صفحه کوییز پشت بند هم زدم تو یکی اکانتا . حساب کردم دیدم رسیده به کل لولا ول کردم رفتم بعد 2 روز بش سر زدم لولا رو دادن بعد دوباره حذف کردن
میگم چرا اینکارو کردین میگه ادمین هروقت تشخیص بده مبتونه هر جاب و تسکی رو از جاب هیستوری حذف کنه
فعلا درگیر دعوای حقوقی هستیم
این لاگین با فیسبوک هم فک نکنم چیز خاصی باشه . دوشنبه مشخص میشه . ولی بازم میخواد لول گرفتن رو سختر کنه انگار
ظاهرا بوش که میاد دلار ارزونتر هم بشه در کل نگه داریم یا سرمایه گذاری کنیم بهترهضمنا دوستان دلارا رو قیمت پایین ندین بازار رو خراب نکنین
مخصوصا اون سایت عزیز که عملا بز خری میکنه
دوست عزیز این کاملا غیر منطقیه . شاید من اصلا فیسبوک عضو نباشم . چون اونجا عضو نیستم پس یعنی یه جای کارم میلنگه!؟میاد پروفایل فیسبوکت رو چک می کنه می فهمه که یا الکی هست و یا اینکه از ایرانی
می بنده و می ره :|
نباید ناشکر بود . خوبه بد نیس . همین صبحی یه 3 دلاری اومد . سخت بود منم حوصله نداشتم نزدمبپا کارتون به دادگاه نکشه که متهم به پرداخت قرامت بشی به دلیل استفاده از پراکسی
در مورد تغییراتی که میخان انجام بدن هم فقط برای سفت کاری هستش که قبلا در مورد کوکیها انجام دادن که مدت اعتبارشونو کم کردن که مجبور به لاگین بشیم که
راحت تر پراکسی کارارو شناسایی کنن تا بخان تغییرات جدیدو اعمال کنن اوضاع همچنان ضعیفه
منم دارم با ایپی جدید برا لول گیری تلاش میکنم ببینم در عالم لول اوضاع چطوره
اینا همش مقطعی هس و تابع یه سری جو . وقتی بودجه جاری کشور بر اساس دلار 2800 بسته شده هیچوقت دلار ارزونتر از 2800 نخواهد شد . تازه اونم ارز مرجع 2800ظاهرا بوش که میاد دلار ارزونتر هم بشه در کل نگه داریم یا سرمایه گذاری کنیم بهتره
برا سرمایه گذاری هم توی سایتایی که به پرفکت پرداخت دارن بهتره