نه پیزاشما درآمدتون پی پاله ؟ کجا نقد کردین ؟ با چه نرخی ؟
به میهن پی با نرخ درج شده در سایت
نه پیزاشما درآمدتون پی پاله ؟ کجا نقد کردین ؟ با چه نرخی ؟
کی گفته شماره موبایل میخاد برا تایید فیسبوک الان که ساین کردم هدف کراد از این ادغام یکدست کردن نحوه ثبت نام و لاگین با فیسبوکه که با اکانت فیسبوک راحت بشه توش وارد شد البته از نظر تجاری هم شاید با شرکت فیسبوک قرارداد بستن که سودی براشون دارهفک کنم بخاطر چند اکانته بودن کاربرا می خواد با فیسبوک ادغام بشه . برای ثبت نام فیسبوک باید شماره موبایل بدی تا برات کد بفرسته . هر شماره موبایل هم یکبار . ( قبلنا اینطوری نبود که .... )
دیگه نمیشه 10 تا 10 تا اکانت ساخت
حتما به تغییر ایپی حساسه توصیه میشه با همون ایپی که توش ساین شده وارد بشیم
برای لاگین کردن که مشکلی نیست .حتما به تغییر ایپی حساسه توصیه میشه با همون ایپی که توش ساین شده وارد بشیم
نه من که راحت ساین کردم حالا مرورگرو عوض کن فقط ایمیل تایید میخادبرای لاگین کردن که مشکلی نیست .
برای ثبت نام اکانت جدید تو فیسبوک موبایل می خواد
الان دیگه کد رو میفرستهتا جایی که یادمه فیس بوکبرای ثبت نام شماره موبایل میخواست که شمارش رو هم مخابرات بسته بود و اس ام اس نمیومد.قضیه یک سال و نیم پیشه الان نمیدونم ولی طبق عکس مهیار هر شماره فقط یک اکانت
شاید بشه باید تست کردسلام دوستان من یه مدت به خاطر مشغله زیاد نتونستم برم توی اکانت نئوباکسم
الان که رفتم که سر بزنم هر چقدر سعی می کنم نمی تونم وارد بشم همش می گه اطلاعات غلطه
فکر کنم اکانتم پاک شده یه چندین دلار هم داخلش بود ایا راهی هست برای برگردوندنش
اما به اکانت کراوود که به این اکانت نئو باکسم وصله هنوز سالمه و کلی تسک هم اتفاقا داشت
مشاهده پیوست 784085
ایا میشه اکانته قدیمی کراوود رو به اکانت جدید نئوباکس وصل کنم
برای کراوود مشکلی پیش میاد با اینکار
مرسی از نوجهتون
بله دوست عزیز.سلام دوستان من یه مدت به خاطر مشغله زیاد نتونستم برم توی اکانت نئوباکسم
الان که رفتم که سر بزنم هر چقدر سعی می کنم نمی تونم وارد بشم همش می گه اطلاعات غلطه
فکر کنم اکانتم پاک شده یه چندین دلار هم داخلش بود ایا راهی هست برای برگردوندنش
اما به اکانت کراوود که به این اکانت نئو باکسم وصله هنوز سالمه و کلی تسک هم اتفاقا داشت
مشاهده پیوست 784085
ایا میشه اکانته قدیمی کراوود رو به اکانت جدید نئوباکس وصل کنم
برای کراوود مشکلی پیش میاد با اینکار
مرسی از نوجهتون
2تا از اکانت های من هم جدیدا اینطوری شدن و کار توی یکی وقتی تکمیل میشه اون یکی کامپلیت میده الان 1 هفته شده .بازم اون مشکل قدیمی پیش اومده:
فیشری که تو یکی از ۳ اکانت انجام میدم، تو ۲ اکانت دیگه Complete میده، مگر این که تو هر سه اکانت بازش کنم بعد یکییکی انجامشون بدم!
در مورد لگالها هم به همین صورت شده . . . :general710:
قبلا یکبار این مشکل پیش اومده بود که البته به خاطر اشتباه خودم و لاگین جابهجای دو اکانت کراد تو ویندوزهای همدیگه بود.
دست آخر هم مجبور شده یکی از دو اکانت رو کلا کنار بزارم (اکانتها لولدار بودن)
ولی اینبار نمیدونم چی شده که دوباره این مشکل پیش اومده و برای هر ۳ اکانتم!!! :general602:
الان ۳ ماهی میشه با این ۳ اکانت کار میکنم و تا همین چند روز پیش مشکلی نداشتم.