کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟؟برای من مینی جاب ها خالیه؟
حالا که با قند شکن میخوام برم خطای امنیتی میده چکار کنم ؟
راستی جدا میشه ماهی 50 ادلار گرفت؟
کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟؟برای من مینی جاب ها خالیه؟
نمیدونم! من که جای شما نیستم!برای من مینی جاب ها خالیه؟
خب پیغام خطا رو اینجا بزارید شاید دوستان بتونند راهنمایی کنند.حالا که با قند شکن میخوام برم خطای امنیتی میده چکار کنم ؟
بستگی به تلاش خودتون داره . . . احتمالا بشه!راستی جدا میشه ماهی 50 ادلار گرفت؟
کار نشد نداره 500 دلار هم میشه تعدادی از دوستان تجربه کردن 1000 دلار هم شاید بشه اما کار هرکی نیستبرای من مینی جاب ها خالیه؟
کسی جواب نمیده؟سلام
آی پی فیس بوک با کراود باید یکی باشه یا فرقی مهم نیست که یکی باشه؟ایمیل ها چی؟
مشکلت چیهسلام دوستان من 100صفحه روخوندم اما به هیچ کدوم از جوابام نرسیدم اگه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم
محض احتیاط یکی باشه بهتره ایمیل هم یکیسلام
آی پی فیس بوک با کراود باید یکی باشه یا فرقی مهم نیست که یکی باشه؟ایمیل ها چی؟
مشکل که زیاده یکی اینکه برداشتی فقط با پیپاله ؟ و شما توی نئو باکس قسمت مینی جاب تسک میزنید یا تو خود سایت کرودمشکلت چیه
سوالت ابتدائیه برداشت با پیزا و قسمت مینی جابمشکل که زیاده یکی اینکه برداشتی فقط با پیپاله ؟ و شما توی نئو باکس قسمت مینی جاب تسک میزنید یا تو خود سایت کرود
500 تا که توهمه !!!!!کار نشد نداره 500 دلار هم میشه تعدادی از دوستان تجربه کردن 1000 دلار هم شاید بشه اما کار هرکی نیست
تو فکر کن توهمه آدم اونجور که فکر میکنه هستش(فکر نکن که هستی بدون که هستی)500 تا که توهمه !!!!!
توهمتو فکر کن توهمه آدم اونجور که فکر میکنه هستش(فکر نکن که هستی بدون که هستی)
دوستان سوال منم ابتداییه ولی خوب باید از یه جای شروع کنمسلام دوستان وقتتون بخیر ، میخوام فعالیتم رو تو نئو باکس شروع کنم و تازه کار هستم، میخوام یک سرور مجازی با آی پی آمریکا بخرم و خرید زیرمجموعه و تسک رو شروع کنم
یکم راهنماییم کنین، زیرمجموعه سایت نئو باکس چطوریه؟ ارزش فعالیت و سرمایه گذاری داره اصلا میشه ازش سود کرد؟
تسک چطوریه؟ روزی چقدر میشه درآمد کسب کرد؟
ممنون میشم یکم توضیح بدین
افرین رکورد خوبی زدی 3 تا اکانت لول 3 داری درسته؟ ولی تسکای سختی هستش چیا میزنیسه تا عدد مربوط به ماه فوریه رو با هم جمع کنید بعد نتیجه رو ضرب در 1.12 کنید (بانوس نئوباکس) تا از توهم دربیاید!
عدد مربوط به 17 مارس هم رکورد روزانه تا به این جا حساب میشه : 63 تا در یک روز . . .
یک مدت تسک خوب بود الان حدود 2 هفته میشه که اوضاع رو به وخامت میره، هر 3 اکانتم به مشکل خوردن و دارم برای 3 اکانت جدید تلاش خودم رو میکنم . . .افرین رکورد خوبی زدی 3 تا اکانت لول 3 داری درسته؟ ولی تسکای سختی هستش چیا میزنی
تا لول 3 بگیریم 1/5 درصد لازم دارم که کویز مقاله بیاد میزنم
الان هم میگم! این ماه همین به 300 برسم!جالبه دوستمون میگفت به 300 تا هم نمیرسه![]()
این نظر منهدوستان سوال منم ابتداییه ولی خوب باید از یه جای شروع کنم
دوستان لطفا راهنمایی کنن![]()