kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
دلار رو به افزایش . اسکناس مرز 3400 بود امروز
ارزون نفروشین
ارزون نفروشین
خوب دوست عزیز شما خسیس بازی در نیار و اگه میتونی منو راهنمایی کن !! اگه میتونی بیا اسکایپ یا یاهو ممنون میشماین نظر منه
من خودم اینجا چیز خاصی یاد نگرفتم
شخصا از یوتیوب یاد گرفتم این روش رو
مخصوصا پاکستانی هایی که ما فک میکنیم خیلی از اونا پیشرفته تریم ! (خدایی خیلی هوای همو دارن . بالعکس ماها خست بخرج میدیم)
میتونین تو یوتیوب پیگیر باشین . خیلی چیزا رو هم باید با ازمون و خطا بهش رسید . یه مدت بگذره همه چی دستت میاد
بر خلاف شما، باید بگم که من از طریق همین تاپیک با این موضوع آشنا شدم، با همین تاپیک شروع کردم، سوالات ابتداییم رو با مطالعه ارسالهای همین تاپیک رفع کردم.من خودم اینجا چیز خاصی یاد نگرفتم
بر خلاف شما، باید بگم که من از طریق همین تاپیک با این موضوع آشنا شدم، با همین تاپیک شروع کردم، سوالات ابتداییم رو با مطالعه ارسالهای همین تاپیک رفع کردم.
(چند تا ارسال خیلی مهم و کاربردی تو همین تاپیک هست اونها رو میگم به خصوص)
در ادامه با مشکلاتی هم روبرو شدم که همینجا سوال کردم و جواب هم گرفتم!
به همین شکل هم اگر دیدم کسی مشکلی داره که میتونم کمکش کنم، اون چیزی که از دستم بر میومده انجام دادم . . .
اون مورد یوتیوب را با شما موافقم، بعضی چیزا رو از طریق دیدن فیلم آموزشی خیلی سریعتر میشه یاد گرفت و به نتیجه رسید!
مثلا روز اول تو انجام دادن تسکهای فیشر واقعا مونده بودم، یه فیلمی بود که طرف از انجام این نوع تسک تهیه کرده بود که با دیدن اون جواب خیلی از سوالاتم رو گرفتم!
متاسفانه در توانم نیست واگر نه خیلی دوست داشتم خودم هم از تسکزدنهام فیلم تهیه کنم شاید به درد کسی بخوره!
چون با یک فیلم چند دقیقهای میشه به راحتی بسیاری از نکاتی که با کلی عکس و نوشته هم نمیشه توضیح داد رو به طرف منتقل کرد!
ببینید به احتمال زیاد تو تاپیک ۵۰۰ صفحهای شما نفر اولی نیستید که این سوال براتون پیش میاد! به احتمال خیلی زیاد این سوال قبل از شما برای کس دیگری هم پیش اومده!سلام دوستان وقتتون بخیر ، میخوام فعالیتم رو تو نئو باکس شروع کنم و تازه کار هستم، میخوام یک سرور مجازی با آی پی آمریکا بخرم و خرید زیرمجموعه و تسک رو شروع کنم
یکم راهنماییم کنین، زیرمجموعه سایت نئو باکس چطوریه؟ ارزش فعالیت و سرمایه گذاری داره اصلا میشه ازش سود کرد؟
با شرایط فعلی، با یک اکانت و بدون Level میشه روزی بین ۱ تا ۲ دلار درآمد داشت، البته بیشتر هم میشه که باید وقت بیشتری بزارید و مرتب چک کنید تا تسک جدیدی اگر بیاد سریع انجامش بدید ...تسک چطوریه؟ روزی چقدر میشه درآمد کسب کرد؟
لول گرفتن زیاد سخت نیست به شخصه توی 10 روز فقط کویز مقاله میزدم که تونستم لول 1و2 ر و بگیرم هنوز مقاله نیومده وگرنه لول 3 هم میگرفتمدوستان وضعیت درآمدتون چه طوره روزی چند دلار؟؟؟؟؟؟؟؟ با چند اکانت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکانت لول دار کسی میفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت بده
لول گرفتن زیاد سخت نیست به شخصه توی 10 روز فقط کویز مقاله میزدم که تونستم لول 1و2 ر و بگیرم هنوز مقاله نیومده وگرنه لول 3 هم میگرفتم
درامد هم فعلا اوضاع نرمال نشده مثل سابق نیست که روزی 20-30 دلار بزنم فعلا با احتیاط باید کار کرد همین چند اکانته بودنا باعث شده کراد خودشو با فیسبوک یکی کنه
خب دقت بالایی میخاد سریع نمیشه زد اشتباه هم میگرفت از اونجایی که مطمئن بودم درست زدم از لیستش گزینه مرتبط رو انتخاب میکردمخوبه من که هر چی خواسم تسک مقاله بزنم باز اشتباه میشد و نمیتونستم لول بگیرم
در بین کوییزها هم مورد خوب پیدا میشه مثلا امروز صبح یک سری تسک ۶ سنتی لول ۲ اومد با عنوان :توی عالم لول هم تسک درست حسابی نیستش بعضی وقتا فقط تسکای سوروی راحت میاد که ارزش بالایی دارن بقیه کویزه که زدنشون جگر زیادی میخاد ریسکش بالاس
یکی تشخیص بیزینس و لوکیشن بود که طبق توضیحش دیدم راحته زدم دوتا اشتباه گرفت 60% اکسپل کرد جوابای عمدی توشون زیاده نمیشه با درصد اکارسی زیاد بازی کرد
عجیبه توی اکانتای قدیمی هم این ارور رو میده نکنه نئو داره کارایی میکنهالان تست کردم مشکلی نداشت
اکانت دیگه اکتیو شد
129 Available Jobs
با این اکانت 12 دلار زدم کشور دیگه بزنیم اکانت میپوکهوقتی اکانت اکتیو میشه و فیشر میاد چند دلار میزنید؟؟؟؟؟؟؟ من فیشر آمریکا 10 دلار حدودا میزنم واسه انگلیس هم چند تا میاد و اونا رو هم میزنید؟؟؟؟؟