برای شما هم پیش اومده قندشکن تون قطع بشه با آی پی ایران رفرش کنید؟لگال برای هیچ کس نمیاد . . .
بنظرتون مشکلی پیش میاد؟ فیشر دیگه نمیاد؟
برای شما هم پیش اومده قندشکن تون قطع بشه با آی پی ایران رفرش کنید؟لگال برای هیچ کس نمیاد . . .
نه پیش نیومده! ولی با ریفرش فکر نکنم مشکلی پیش بیاد! باز بستگی به سیستم خود کراد داره . . .برای شما هم پیش اومده قندشکن تون قطع بشه با آی پی ایران رفرش کنید؟
بنظرتون مشکلی پیش میاد؟ فیشر دیگه نمیاد؟
به اندازه موجودیش یعنی 120 دلار یا همین حدود.سلام دوستان
میخواستم از حرفه ای های این تاپیک بپرسم این اکانت چقدر ارزش داره؟
متشکرم
خطریه به ریسکش نمی ارزهکسی از دوستان 2 اکانت یا بیشتر توی یک ویندوز داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی داشته تا حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک اکانت با آیپی ایران با مرورگر فایرفاکس و یک اکانت با آی پی آمریکا با مرورگر کروم دارم و از هر دو هم برداشت داشتم اگه بخوام توی مرورگر اپرا هم اکانت با آیپی آمریکا بسازم به نظرتون نئوباکس متوجه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کد میده میزنی قبول نمیکنه!
جواب نمیده تسکه انجام میشه اما پولشو نمیده بالا به جای 1 صفر میزنه یعنی پولی پرداخت نشد قبلا تست شدهنه پیش نیومده! ولی با ریفرش فکر نکنم مشکلی پیش بیاد! باز بستگی به سیستم خود کراد داره . . .
ولی چیزی که ازش مطمئن هستم این که به ازای انجام هر فیشر، آیپی شما تو سیستمشون ثبت میشه (دقیقا همون اول تسک که روی دکمه نارنجی کلیک میکنید این اتفاق میفته!)
پس کافیه فقط یدونه فیشر با آیپی کشوری غیر از کشور ثبتنامی بزنید تا سیستم برای شما آیپی دو کشور رو ثبت بکنه و بهانه بدید دست کراد . . .
راستی یک فرضیه وجود داره که میشه بدون مشکل، فیشر چند کشور رو انجام داد، اون هم به این صورت که شما ابتدا کشور رو تغییر داده ریفرش میکنید تا لیست تسکها عوض بشه و فیشرهای جدید بیاد، بعدش اونها رو باز میکنید، ولی قبل از انجام هر فیشر، کشور رو دوباره برمیگردونید به کشور اصلی و کلیک رو دکمه نارنجی رو با آیپی کشور اصلیتون انجام میدید، بعدش باز دو انتخاب پیش میاد :
۱. اینکه آیپی رو دوباره برگردونید به کشور دوم و ادامه تسک رو برید . . .
۲. آیپی رو دیگه دست نزنید و با همون کشور اصلی اکانت ادامه بدید. (در واقع تو این حالت شما به کشور دوم میرید تا فیشرهاشون بیاد تو لیست و بازشون کنید، ولی اونها رو با آیپی کشور اصلیتون انجام میدید . . .)
از دوستان کسی این موارد رو امتحان کرده؟ من خودم چندکشوره ندارم که تست کنم.
وقتی یک اکانت قدیمی به حد انفجار پر میشه ولی نمیشه تسکهاش رو زد (Complete میدن :general208:
اون هم میتونه دلیلش باشه ولی برای من اینطور نیست!واسه منم همینطوری شدش دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟ یعنی یکی دیگه زده تسک هارو
پس باید خشکش کنی دوتا از اکانتام که اکتیو شده بودن فقط تسکای 10سنتی رو زدم بعد چند روز دیدم همه 8 سنتیا پریدنوقتی یک اکانت قدیمی به حد انفجار پر میشه ولی نمیشه تسکهاش رو زد (Complete میدن :general208:
منظور شما رو از تکراری بودن آیپی متوجه نشدم، ولی باید بگم که آیپی این اکانت اختصاصی خودش هست، و اینکه الان چند ماهه فقط با همون یدونه آیپی توش تسک زدم!حتما ایپیت تکراریه یا باهاش توی اکانت دیگه تسک زدی
فقط یکیش رو شد بزنم و دومی رو همون اولش گفت که قبلا انجام شده!حتما دو تا 89 سنتیا رو زدین تا حالا .بازم اگه کسی نزده بره بزنه
چه جالب! پس چرا واسه من فقط مارکتینگ میاد؟ اون مدرسه هم کلیک میکنم ریدایرکت میکنه به آدرس مارکتینگ و میگه قبلا انجام شده!نه جفتش انجام میشه با دو کد متفاوت . یکی در مورد مارکتینگه یکی در مورد مدرسه و اینا