اون جاب مربوط به تاریخ مقالات ثبت نمیشه . . .این اکانت رو تازه ساختم ولی هنوز چیزی توی داشبورد ثبت نشده ولی توی جاب هیستوری ثبت میشه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 796365 مشاهده پیوست 796366
اون جاب مربوط به تاریخ مقالات ثبت نمیشه . . .
میبینید که ثبت نشده!آخه چرامگه هر تسکی که توی جاب هیستوری ثبت بشه توی داشبورد هم ثبت نمیشه؟
به بنده که 10 هزار تومن بدهکاره چندماهه هنوز واریز نکردهسلام به کلیه اقایون پرشین تولز بنده مهرداد بهادور مدیره جدید سایت دلار سنتر هستم شنیدم اقایون میان اینجا از سایت من بد گویی میکنن بنده از سال 93 برج 12 این سایت رو با قرار داد از اقای داوود بهشتی تحویل گرفتم و خودم قبلن از مشتریاشون بودم نه در سایت های کلیکی در همین دلار سنتر تعداد بالا هم میخریدم ازشون هیچ مشکلی هم تا الان نداشتن و ایشون گفتن که قدرت مالی برای اداره سایت دلار سنتر ندارن و به من پیشنهاد دادن و من قبول کردم و سایت رو ازشون خریدم و یه قرار داد محکم و محضری برای مشکلات قانونیش با هم نوشتیم حالا هم این سایتو با قدرت مالی دستم گرفتم و هیچ مشکلی هم نداره به زودی نماد الکترونیکی هم صادر میشه و این اقایونی که تو سایت کلیکی ایشون کار میکردن من چند بارم به ایشون گفتم و اقای بهشتی میگن من تا الان مبلغ پنجاه میلیون رو پرداخت کردم و تعدادی هم که موندن خوردم ته دیگ و به زودی پرداخت میکنم و ما هم مبلغی از سایت رو نگه داشتیم و به ایشون ندادیم تا روشن روشن کاراشون و از شما عزیزان خواهش میکنم در مورد سایت دلار سنتر بد گویی یا حرف های بی مورد نزنید و این سایت هیچ گونه ارتباطی با سایت های کلیکی و سرمایه گداری نداشته و در زمینه ارز الکترونیک فعالیت میکند و واقعن خدمات و مزایا و قیمتاشم از همه سایت ها بهتره و اتوماسیون اتوماتیک ان نیز در کشور حرف اول رو میزنه با تشکر
به منم ده دلار بدهکاره که کلی وقته واریز نکرده جواب تلفنم نداده. اعتباری که رفت دیگه رفته.سلام به کلیه اقایون پرشین تولز بنده مهرداد بهادور مدیره جدید سایت دلار سنتر هستم شنیدم اقایون میان اینجا از سایت من بد گویی میکنن بنده از سال 93 برج 12 این سایت رو با قرار داد از اقای داوود بهشتی تحویل گرفتم و خودم قبلن از مشتریاشون بودم نه در سایت های کلیکی در همین دلار سنتر تعداد بالا هم میخریدم ازشون هیچ مشکلی هم تا الان نداشتن و ایشون گفتن که قدرت مالی برای اداره سایت دلار سنتر ندارن و به من پیشنهاد دادن و من قبول کردم و سایت رو ازشون خریدم و یه قرار داد محکم و محضری برای مشکلات قانونیش با هم نوشتیم حالا هم این سایتو با قدرت مالی دستم گرفتم و هیچ مشکلی هم نداره به زودی نماد الکترونیکی هم صادر میشه و این اقایونی که تو سایت کلیکی ایشون کار میکردن من چند بارم به ایشون گفتم و اقای بهشتی میگن من تا الان مبلغ پنجاه میلیون رو پرداخت کردم و تعدادی هم که موندن خوردم ته دیگ و به زودی پرداخت میکنم و ما هم مبلغی از سایت رو نگه داشتیم و به ایشون ندادیم تا روشن روشن کاراشون و از شما عزیزان خواهش میکنم در مورد سایت دلار سنتر بد گویی یا حرف های بی مورد نزنید و این سایت هیچ گونه ارتباطی با سایت های کلیکی و سرمایه گداری نداشته و در زمینه ارز الکترونیک فعالیت میکند و واقعن خدمات و مزایا و قیمتاشم از همه سایت ها بهتره و اتوماسیون اتوماتیک ان نیز در کشور حرف اول رو میزنه با تشکر
برو توی داشبورد.قسمت پروفایل مشخصات رو وارد کن بعد سیو کن.میبینی ثبت میشه.این اکانت رو تازه ساختم ولی هنوز چیزی توی داشبورد ثبت نشده ولی توی جاب هیستوری ثبت میشه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 796365 مشاهده پیوست 796366
جدیدا اینجوری شده خوبه ده سنتیارو زده بودم که زیاد حسرت نخورمیه اکانتی فعال شده بود چند وقت پیش نزده بودم الان رفتم هیچی توش نبود!
اره اگه یکبار صرافی چنین اشتباهی بکنه دیگه از دایره اعتماد خارج میشه اونوقت دیگه کار و کاسبیش بدجور میخابهبه منم ده دلار بدهکاره که کلی وقته واریز نکرده جواب تلفنم نداده. اعتباری که رفت دیگه رفته.
میبینید که ثبت نشده!
خودم صبح این تسک رو زدم و فعلا که ثبت نشده و احتمالا هم ثبت نخواهد شد . . .
برو توی داشبورد.قسمت پروفایل مشخصات رو وارد کن بعد سیو کن.میبینی ثبت میشه.
درسته تایید میکنم.الان بیستو دو دلار بهشون فروختم.دلارهاتون رو به ایشون بفروشید دوستان بسیار منصف هستن و خوب میخرن