از یه اکانت فیشر دار چقدر بدست میاری؟ثبت رکورد جدید 71 دلار در کمتر از 1 روز از اذان صبح تا نزدیک اذان مغرب در 2 اکانت یکی معمولی یکی لول دار: تصاویر:
مشاهده پیوست 797081
پیش تو فیشر هم کمه؟
پیش من 70 تا بود
از یه اکانت فیشر دار چقدر بدست میاری؟ثبت رکورد جدید 71 دلار در کمتر از 1 روز از اذان صبح تا نزدیک اذان مغرب در 2 اکانت یکی معمولی یکی لول دار: تصاویر:
مشاهده پیوست 797081
حالا شد 77 دلار رکورد نهایی دیگه از خستگی وقتشه بخابمثبت رکورد جدید 71 دلار در کمتر از 1 روز از اذان صبح تا نزدیک اذان مغرب در 2 اکانت یکی معمولی یکی لول دار: تصاویر:
مشاهده پیوست 797081
معلوم نیست حوالی 10 باکاز یه اکانت فیشر دار چقدر بدست میاری؟
پیش تو فیشر هم کمه؟
پیش من 70 تا بود
دوستان کمکهای لازم رو کردن بقیش دیگه با خودته این تاپیک هم پر از تجربه همگی هستشآقا یکی نیست به یه تازه وارد کمک کنه؟
قبلا هم گفتم دوستان گفتن مطالب قبلی رو بخون یاد بگیر!
مطالب قبلی هم خوندم و تاپیکو دنبال کردم ولی متاسفانه...
برای ساخت حساب و خرید وی پی ان و تمام لزومات حدودا چقدر لازمه؟
یه آموزش کوچک درباره آموزش تسک زنی دارین؟
درباره روش تسک خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
چون تازه کار هستی اگه وضع فیشرت خوب باشه روزی پنج شش دلار شاید بزنیممنون از دوستان که راهنمایی کردن
خواستم بپرسم من که تازه واردم و با سرعت کم تسک بزنم و فقط فیشر بزنم ماهیانه چقد درامد دارم؟
ثبت رکورد جدید 71 دلار در کمتر از 1 روز از اذان صبح تا نزدیک اذان مغرب در 2 اکانت یکی معمولی یکی لول دار: تصاویر:
مشاهده پیوست 797081
نوش جونت یوسف جون...:general601:ثبت رکورد جدید 71 دلار در کمتر از 1 روز از اذان صبح تا نزدیک اذان مغرب در 2 اکانت یکی معمولی یکی لول دار: تصاویر:
مشاهده پیوست 797081
بهتر میزاشتید دو روز میگذشت و اون today و yestersay تبدیل به تاریخ دقیق میشد بعد شات میزاشتید . . .ثبت رکورد جدید 71 دلار در کمتر از 1 روز از اذان صبح تا نزدیک اذان مغرب در 2 اکانت یکی معمولی یکی لول دار: تصاویر:
مشاهده پیوست 797081
نمیدونستم در کل طبق تایم سرور نئو ثبت میشه فرقی در اصل قضیه نمیکنهبهتر میزاشتید دو روز میگذشت و اون today و yestersay تبدیل به تاریخ دقیق میشد بعد شات میزاشتید . . .
ممنوننوش جونت یوسف جون...:general601:
ولی فکر کنم اون زمانی رو که گفتی باید یکسره رفرش کنی تا به اون درامد برسی...
71 دلار خالص درامدم فکر نکنم باشه...شاید نصفش بره واسه پول ترافیک و برق و ای پی یا چیزشکن
خیلی خواستم ازین روش کسب درامد کنم حتی توی دوروز 2دلار فیشر زدم...
ولی چکنم شاغلم و نهایت بتونم ماهی 600 دربیارم و روزی 10 ساعت پشت چرخ بشینم...
اگه این روش دائمی بود شاید کارمم ول میکردم![]()
سلام داداش خوبی ؟نمیدونستم در کل طبق تایم سرور نئو ثبت میشه فرقی در اصل قضیه نمیکنه
روش کار معلومه و چندبار گفته شده ایپی هم که گفتنش ممنوعهخوب پول به جیب میزنی شما
روش کارتم که لو نمیدی از کجا آیپی میگیری :general703::general703::general703:
علیک سلام دوست قدیمیسلام داداش خوبی ؟
تسک فور دلارز وضعش چطوره ؟ اونجا رو هم مثل کلیک افیکس ترک کردید ؟ فقط تو نئو هستید ؟
روش کار معلومه و چندبار گفته شده ایپی هم که گفتنش ممنوعه
ملتو به خنده میندازی ایپی که معلومه از خارجیا میخرم چون مطمئنترهاین پولا خوردن ندارههمون آیپی گرفتن مسئله هست که هیچ وقت شما لو ندادی و حتی نگفتی از سایت های ایرانی یا خارجی میگیری
شاید ما هم به یه پولی برسیم شاید هم درآمدتون کم میشه اگه ما به یه پولی برسیم به هر حال این سوالی هست که هیچ کسی جوابشو نمیده
مرورگره واترفاکس استفاده کن حله.دوستان این تسک هایه فقط مخصوصه امریکا و که هشت سنتین و بنام کازینو شناخته میشن. کلی دارم بعضیاش شمارشگر نمیاد راهی چیزی براش سراغ دارین؟برایه شما هم مشکل دارن یا نه؟