سلام.سلام ، عزیزان کازینو ها و فیشرها ساعت چند میان الان؟
فکر کنم قبلا هم این تسک اومده بود و یک سری جواب کوییزش رو گذاشته بودم . . .چه تسک بیخودی هست این What's happening
دو ساعت نشستم با تمام دقت حلش کردم آخر هم با چنتا ایراد خیلی الکی expelled شدم!!!
ماشالله خوشم اومد چند ساعت وقت برد این تعدادو بزنیدوستان بازم میگم این تسک ۳۵ سنتی رو از دست ندید . . .
مشاهده پیوست 797773
مشاهده پیوست 797771
مشاهده پیوست 797772
یه ۷ - ۸ تایی هم تو بقیه اکانتها زده بودم یعنی تا این لحظه ۱۰۰ تا رو رد کرده . . . :general607:
سر فرصت شات کامل قرار میدم . . .[/SPOILER]
من نتونستم این تسک رو بزنم خیلی سخت بود.چقد طول کشید بزنیش؟دوستان بازم میگم این تسک ۳۵ سنتی رو از دست ندید . . .
مشاهده پیوست 797773
مشاهده پیوست 797771
مشاهده پیوست 797772
یه ۷ - ۸ تایی هم تو بقیه اکانتها زده بودم یعنی تا این لحظه ۱۰۰ تا رو رد کرده . . . :general607:
سر فرصت شات کامل قرار میدم . . .
دوست عزیز طبق قوانین باید فروشنده معتبر باشی تا بتونی خرید فروش کنیدلار پیزا خریدارم قیمت از شما
آی دی یاهو بدهدلار پیزا خریدارم قیمت از شما
واقعا ایول داری بعد رکورد زدنم دوستان خوب دست به کار شدن جای امیدهاز ساعت یکبامداد که این تسک اومد شروع کردم تا ۷ صبح . . .
ارسالهای قبلی شما دوستان بود که انگیزه این کار رو در من ایجاد کرد . . . وگرنه من آدمی نبودم که شب تا صبح بیدار بمونم . . .
از همه دوستان ممنونم! :general601:
فک نکنم وجود داشته باشه هم چین سایتی چون اصلا براش فایده ای نداره که جواب تسکارو بزارهخوشبحالتون!
ما که زبانمون تعریفی نداره این تسک های مفهومی و دستوری یه مقدار سخت
دوستان چند باری پرسیدم شاید واقعا وجود نداره٬ولی می خوام مطمئن بشم
کسی سایتی یا فرومی مثل همینجا نمیشناسه که در باره تسک های کراد بحث کنن و از همه مهمتر جواب بعضی کوییز هارو هم بشه پیدا کرد؟
خارجی هم بود مشکلی نداره
اخه کی سر وقت رسیدی از موفقیتهات بگو کم اسپم کنما دیر رسیدیم باز
کویزا چون جوابهای مختلفی دارن هیچکی اینکارو نمیکنه حالا توی گوگل روی زبان هندی و پاکستانی و افغانی بزار خود کراد رو سرچ کنخوشبحالتون!
ما که زبانمون تعریفی نداره این تسک های مفهومی و دستوری یه مقدار سخت
دوستان چند باری پرسیدم شاید واقعا وجود نداره٬ولی می خوام مطمئن بشم
کسی سایتی یا فرومی مثل همینجا نمیشناسه که در باره تسک های کراد بحث کنن و از همه مهمتر جواب بعضی کوییز هارو هم بشه پیدا کرد؟
خارجی هم بود مشکلی نداره
من هیچوقت درامد روزانمو حساب نکردماخه کی سر وقت رسیدی از موفقیتهات بگو کم اسپم کن
دوستانه گفتم