جوابش؟کوییز 8 سنتی آسون
Call4Actions tweets analyser
جوابش؟کوییز 8 سنتی آسون
Call4Actions tweets analyser
دقیقا ممنون از رسیدگیبا سلام
دوستان لطفا رعایت کنید بعضی از دوستان واقعا ادبیات فرومی رو رعایت نمیکنن و بسیار بد حرف میزنن
اسپم ها تا حدودی پاکسازی شد .
خیلی ممنون از احترامی که گذاشتین...دوستان سلام.
من قبل از اینکه برم سربازی توی نئوباکس فعالیت میکردم.اون موقع روزی 12 دلار هم درامد داشتم.
الان اوضاع چطوریه؟ یه توضیح مختصر بدین که چطور دوباره میشه شروع کرد.قبلا یه قند شکن با آیپی مختلف میگیرفتیم الان چی باز به اون صورته؟
البته تا اینجا هم میدونم که لول دار شد و این بحثا...بیشتر در مورد شروع و قند شکن بگید.
یه توضیح کوچولو و کامل بدین ممنون میشم.حوصله ندارم صفحات قبلی رو بخونم :general507:
وقتی نوشتی حوصله نداری صفحات قبلو بخونی هیچکی هم حوصله نداره توضیح تکراری بدهخیلی ممنون از احترامی که گذاشتین...
یه توضیح مختصر که کاری نداشت...
عزیز دل صفحات یکی دوتا نیست که...واسه کنکور ادم بخواد بخونه حجمش کمتر از این تاپیکه....هر دم به دقیقه نوشتن اینکه تسک اومده خسته کننده نیست ولی یه توضیح یه خطی کمر ادمو میشکونه...وقتی نوشتی حوصله نداری صفحات قبلو بخونی هیچکی هم حوصله نداره توضیح تکراری بده
شرایط مثل قبله فقط سخت تر و حساس تر شده ولی کار نشد نداره فقط هم با یک ایپی باید کار کرد تا اکانت اکتیو بشه اونم بعد حوالی ده روز
اینم عوض دستت درد نکنه دیدم هیچکی جوابتو نمیده دلم سوخت جواب کلی دادم همون بهتر که بری نصف تاپیکو بخونیعزیز دل صفحات یکی دوتا نیست که...واسه کنکور ادم بخواد بخونه حجمش کمتر از این تاپیکه....هر دم به دقیقه نوشتن اینکه تسک اومده خسته کننده نیست ولی یه توضیح یه خطی کمر ادمو میشکونه...
عزیز کار توی نئوباکس که دیگه قیافه گرفتن نداره...
سربازی یادم داد با هر کس مثل خودش برخورد کنم...حالا اگه رفتار من از نظر شما وحشیانه است در برخورد خودتون تعمل کنیداینم عوض دستت درد نکنه دیدم هیچکی جوابتو نمیده دلم سوخت جواب کلی دادم همون بهتر که بری نصف تاپیکو بخونی
در ضمن معلومه سربازی اهلیت نکرده
اره اما کم ارزش داره و دیر پرداخت میکنهدوستان تسک 4 دلار پرداختی داره هنوز؟
اپن رو قطع کردن باز کانکشنت چیه که وصل میشه؟12تا 7 سنتی![]()
کریو دارماپن رو قطع کردن باز کانکشنت چیه که وصل میشه؟
سلام عزیزدوستان سلام.
من قبل از اینکه برم سربازی توی نئوباکس فعالیت میکردم.اون موقع روزی 12 دلار هم درامد داشتم.
الان اوضاع چطوریه؟ یه توضیح مختصر بدین که چطور دوباره میشه شروع کرد.قبلا یه قند شکن با آیپی مختلف میگیرفتیم الان چی باز به اون صورته؟
البته تا اینجا هم میدونم که لول دار شد و این بحثا...بیشتر در مورد شروع و قند شکن بگید.
یه توضیح کوچولو و کامل بدین ممنون میشم.حوصله ندارم صفحات قبلی رو بخونم :general507:
0.89 المان