آره همراه اولم میدهما که هنوز گیر این ثبت نام ف.بوک موندیم ... دیگه شماره هم نداریم بدیم وریفای کنه . من با ایرانسل کد گرفتم .. همراه اول هم کد میگیره یا نه ؟
میترسم بزنم فردا بیام ببینم اکانتم رو کراود بسته :general505::general505::general505::general505::general505:
اوه 4 تا اکانت فلگ شده![]()
ازون 89 سنتیای دیروز بوده
نه بابا چندساعت دیگه ازاد میشه
یار ذخیره هست![]()
افرینآموزش کسب درامد از تسک در سایت نئوباکس
ابتدا توی سایت نئو باکس ثبت نام کنید کسایی که قبلا ثبت نام کرد دیگه نیازی نیست توجه داشته باشین ای پی واسه ثبت نام توی نئو ایرانی باشه بهتره چند اکانته خواستید باشید هر اکانت یه ویندوز و هر موقع خواستید به اکانتتون سر بزنید واسه دریافت پول قبلش باید 4 روز روی تبلیغات نارنجی داخل سایت کلیک کنید بهتره مودما خاموش روشن کنید واسه ای پی جدید.(حتما لازم نیست برای انجام تسک ها توی اکانت های مختلف از ویندوز های مختلف استفاده کنید اگر توی فایرفاکس چند پروفایل داشته باشید کافیه استفاده از ویندوز مجازی فقط واسه برداشت از نئو مناسبه)
توی سایت قبل از رفتن به قسمت Offer باید ای پی خارجی که دارید یا خریدید را set کنید فقط برای بار اول از نئو وارد شوید در ادامه کافیه مستقیم به سایت کراورد وصل شوید. (بعد از تغییر ای پی ) توی قسمت Offer روی Mini Jobs کلیک میکنیم و در ادامه یک تسک را توی صفحه ی جدید باز کنید و ثبت نام سایت کراورد را انجام بدید (یه اکانت فیس..ک نیاز هست)
تا اینجا توضیحات کلی کار بود جزئیاتش ایناست
از افزونه های زیر استفاده کنید واسه راحتی کار
1-Ghostery (یک افزونست واسه مخفی شدن یکسری تنظیمات که برای چند کاربره ها توصیه میشه)
user agent switcher -2 (افزونه تغییر به موبایل واسه انجام تسک های موبایلی که باید روی حالت ایفون 3 قرار بدید )
تسک های فیشر یاهو موبایلی و معمولی با حالت ای پد توی این افزونه قابل انجام هست که واسه دریافت حالت های مختلف تغییر واسه این افزونه از اینجا استفاده کنید.
3- visited (افزونه که تسک هایی که قبلا زدید را با یک رنگ دیگه متمایز میکنه)
4- image block (افزونه مناسبیه واسه حذف تصاویر و سرعت دادن به انجام تسک)
*تسک های کراورد بعد از 10 روز اکتیو میشن بهتره با ای پی ثابت باشید و با به دست اوردن لول درامدتونا افزایش بدید
*توی فیشر ها با چند باز کلیک روی بوکمارت زمان 30 ثانیه به چند ثانیه میرسه
*بعضی از تسک ها جواب توی خودشون هست واسه اینکار با کلیک راست و انتخاب view page source به قسمت تسک برید اینکار هم اجازه ی کپی کردن بهتون میده هم گاهی اوقات جوابها هم داخلش هست
*تسک های فیشر که افزونه ای هستند حتما تایپ کنید بقیه موردی نداره کپی پیست
باز اگه دوستان تجربه ای دارن بگید قرار بدم واسه کاملتر شدن
از دوستان کسی این حالت رو امتحان کرده ؟حتما لازم نیست برای انجام تسک ها توی اکانت های مختلف از ویندوز های مختلف استفاده کنید اگر توی فایرفاکس چند پروفایل داشته باشید کافیه
از دوستان کسی این حالت رو امتحان کرده ؟
یعنی تو یک ویندوز و با چند مرورگر، چند تا اکانت کراود داشته باشیم و باهاشون تسک انجام بدیم و مشکلی هم از بابت بسته شدن اکانت ها یا Complete دادن تسک ها پیش نیاد ؟؟؟
اون پروفایلو که گفتی اصلا توصیه نمیکنم. چند تا اکانتمو اینطوری بفنا داده.آموزش کسب درامد از تسک در سایت نئوباکس
ابتدا توی سایت نئو باکس ثبت نام کنید کسایی که قبلا ثبت نام کرد دیگه نیازی نیست توجه داشته باشین ای پی واسه ثبت نام توی نئو ایرانی باشه بهتره چند اکانته خواستید باشید هر اکانت یه ویندوز و هر موقع خواستید به اکانتتون سر بزنید واسه دریافت پول قبلش باید 4 روز روی تبلیغات نارنجی داخل سایت کلیک کنید بهتره مودما خاموش روشن کنید واسه ای پی جدید.(حتما لازم نیست برای انجام تسک ها توی اکانت های مختلف از ویندوز های مختلف استفاده کنید اگر توی فایرفاکس چند پروفایل داشته باشید کافیه استفاده از ویندوز مجازی فقط واسه برداشت از نئو مناسبه)
توی سایت قبل از رفتن به قسمت Offer باید ای پی خارجی که دارید یا خریدید را set کنید فقط برای بار اول از نئو وارد شوید در ادامه کافیه مستقیم به سایت کراورد وصل شوید. (بعد از تغییر ای پی ) توی قسمت Offer روی Mini Jobs کلیک میکنیم و در ادامه یک تسک را توی صفحه ی جدید باز کنید و ثبت نام سایت کراورد را انجام بدید (یه اکانت فیس..ک نیاز هست)
تا اینجا توضیحات کلی کار بود جزئیاتش ایناست
از افزونه های زیر استفاده کنید واسه راحتی کار
1-Ghostery (یک افزونست واسه مخفی شدن یکسری تنظیمات که برای چند کاربره ها توصیه میشه)
user agent switcher -2 (افزونه تغییر به موبایل واسه انجام تسک های موبایلی که باید روی حالت ایفون 3 قرار بدید )
تسک های فیشر یاهو موبایلی و معمولی با حالت ای پد توی این افزونه قابل انجام هست که واسه دریافت حالت های مختلف تغییر واسه این افزونه از اینجا استفاده کنید.
3- visited (افزونه که تسک هایی که قبلا زدید را با یک رنگ دیگه متمایز میکنه)
4- image block (افزونه مناسبیه واسه حذف تصاویر و سرعت دادن به انجام تسک)
*تسک های کراورد بعد از 10 روز اکتیو میشن بهتره با ای پی ثابت باشید و با به دست اوردن لول درامدتونا افزایش بدید
*توی فیشر ها با چند باز کلیک روی بوکمارت زمان 30 ثانیه به چند ثانیه میرسه
*بعضی از تسک ها جواب توی خودشون هست واسه اینکار با کلیک راست و انتخاب view page source به قسمت تسک برید اینکار هم اجازه ی کپی کردن بهتون میده هم گاهی اوقات جوابها هم داخلش هست
*تسک های فیشر که افزونه ای هستند حتما تایپ کنید بقیه موردی نداره کپی پیست
باز اگه دوستان تجربه ای دارن بگید قرار بدم واسه کاملتر شدن
اپرا مشکلش اینه که اونا قسمت بوکمارکلت نداره. دوما برایه حله تسک هایه موبایلی احتمالا بر به مشکل میخوری ولی بازم تست کن.من خودم توی یک ویندوز 2 تا اکانت دارم که یکیش با آیپی ایران و دیگری آی پی آمریکا هست البته توی دو تا مرورگر یکی فایرفاکس یکی هم کروم
که مشکلی هم از لحاظ برداشت نداشتم تسک هم مشکلی نبود حالا میخام توی مرورگر اپرا هم یه اکانت دیگه بسازم
اکانت کراد منظورم بود نه نـئـو . . .من خودم توی یک ویندوز 2 تا اکانت دارم که یکیش با آیپی ایران و دیگری آی پی آمریکا هست البته توی دو تا مرورگر یکی فایرفاکس یکی هم کروم
که مشکلی هم از لحاظ برداشت نداشتم تسک هم مشکلی نبود حالا میخام توی مرورگر اپرا هم یه اکانت دیگه بسازم
کرادو دسته کم گرفتی؟ کراد از نئو خطرناکتر عمل میکنه.اکانت کراد منظورم بود نه نـئـو . . .
اگه برایه لول داری تلاش میکنی نزن. چون میفهمه.اگه تسكهای موبايلی رو با کامپیوتر و اون افزونه بزنم مشکلی ایجاد نمیشه ایا؟ چون قبلا شنیده بودم میفهمن