نه امریکا خوبه توی خود تاپیک توضیح دادهبا ip ایران ثبت نام کنیم؟
ارور داد خطریه کد الکی بزنیم فلگ میکننRetail Perceptions Study
89 سنتی
آخرش به جای کد یه ارور داد . . .
مشاهده پیوست 810730
کسی تونسته انجامش بده ؟
ثبت نام کردم فوری بن کردنه امریکا خوبه توی خود تاپیک توضیح داده
توی خود تاپیک گفته با قندشکن ساین کنید خودم هنوز تست نکردمثبت نام کردم فوری بن کرد
با ایران ثبت نام کنیدتوی خود تاپیک گفته با قندشکن ساین کنید خودم هنوز تست نکردم
نمیدونم تو کارش نرفتم فکر نکنم ایرانو قبول کنهبا ایران ثبت نام کنید
با کشورهای دیگه تسک بزنید
این رو من از نوشته های اون آقا یا خانم فهمیدم
پس نمیشه توش کار کردم چون با قند شکن فوری بن کردنمیدونم تو کارش نرفتم فکر نکنم ایرانو قبول کنه
ظاهرا سیستم کلیک سنس رو داره کراد هم شاید این سیستمو روی پلتفرمش بزاره اونوقت حسابی یوزراش ریزش میکنه و خودش ورشکست میشهپس نمیشه توش کار کردم چون با قند شکن فوری بن کرد
اکانت ها به صورت رندوم ساسپند نمیشن .ای دل غافل یکی از اکانتایی که میخاستم به لول برسونم بن شد کراد هم داره به صورت رندوم اکانتارو بن میکنه ایمیل زدم ببینم چی میگن فقط با یک ایپی توش میرفتم
تا حدودی روی رندومه کراد میخاد بالانس رو حفظ کنه به قولی بارشو سبک کنه میاد اکانتایی که حس میکنه با قندشکن ساخته شدن رو بن میزنه البته امروز توش کویز زدم که 60درصد اکسپل کرد شاید اینم باشهاکانت ها به صورت رندوم ساسپند نمیشن .
اخیرا" کراد روی مساله تقلب در انجام تسکها حساس شده و هر نوع تقلبی رو به عنوان cheat حساب می کنه و همونطور که توی قوانینش عنوان کرده، کسانی که این کار رو انجام میدن، ساسپند می کنه!
نمیشه بهش خرده گرفت وظیفش بستنه ماهم دور زدندو تا از اکانت های منم بن کرد نامرد کرواد :general106: