kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
تازه رسیدیم . پارسا جان داداش تسک تپل چیزی نیومد؟
معلومه اونایی که بهت تشکر دادن هم قبیلتن یعنی جزء گروه مفتخورا و تکخورا جمیعا خیری ندارن از این مدل انسانها بیزارم نه فقط من خیلیا
تازه رسیدیم . پارسا جان داداش تسک تپل چیزی نیومد؟
چقدر پرت و پلا میگی بفرما با همکیشات زندگانی کن تا ببینی تهش چی میشهنه خیر آقای از خود راضی اینقدر خودتو میگیری که چی بشه من فقط حقیقت رو گفتم و حقیقت هم تلخه خودتو اصلاح کن
دیگه کار کردن توی اینترنت و کسب درآمد که دیگه پز دادن نداره
اگه من مفت خورم شما چی هستی آدم تک خور باشه بهتر از اینه از خود شیفته باشه خدا نکنه تو به یه جایی برسی دیگه هیچکسو نمیبینی جز خودت از اینجور آدما باید بیزار بود
موافقم باهات عزیزم !!!!اقایون از این یوسف که بچه قمه چه انطظاری دارین؟این فقط همینو بلده. از قدیم گفتن خدا نکند گدا معتبر شود گر معتبر شود از خدا بی خبر شود ارزش نداره باهاش حرف نزنین این ادمه چرتو . ادمی که حسود باشه تا تهش سوخته همین بسشه بذارین تو عالمه خودش بمونه.
افرین با همین تسکایی که گفتم کلا 20دلار زدم فعلا که 1 اکانت لول دار دارم28 دلار تونستم بدست بیارم از 13 سنتیا
حقیقته و حقیقت هم تلخه تهش هر چی بشه هیشکی مثل تو نمیشهچقدر پرت و پلا میگی بفرما با همکیشات زندگانی کن تا ببینی تهش چی میشه
منم با یه اکانتافرین با همین تسکایی که گفتم کلا 20دلار زدم فعلا که 1 اکانت لول دار دارم
فعلا که لول جدید اصلا نمیشه گرفت چون بعد از دادن لول بن میکنهافرین با همین تسکایی که گفتم کلا 20دلار زدم فعلا که 1 اکانت لول دار دارم
اینبار 13 سنتی کلا 90 تا راه داد البته 44 سنتی هم اومد که 6 صفحه راه داد منتظر موندم یکی بگه که هیچکی نگفتو منم نگفتم
راستی 26 سنتی رو از سورس خالی نزنید کامل انجام بدید اخرش ایدی میخاد
نمونش این بود که هر روز میومد وای امروز رکورد زدم 80 دلار با 100 تا اکانت بعد ادعای حلال حرومم داره !!!میای اینجا پزشو میدی
شما چقدر سودمندینااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!این کراود داره به خاک و خون میکشه که اکنتارو
درسته واسه ما پیش نیومده بن شیم ولی انگار دوستان خیلی تلفات میدن
چیکار میکنین اینطوری بن میکنه؟
هر وقت احساس کنیم مطلب مفیدی برا گفتن هست خدمت میکنیم به دوستانشما چقدر سودمندینااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!