سلام دوست عزیز ممنون از پیشنهاد شماسلام وقت بخیر
شرکت نت افراز واقعا پیشنهاد میدم .... خیلی عالی هست
شرکت میزبانفا به هیچ وجه سراغش نرید واقعا 2 سال دارم کار میکنم پشمانی کامل دارم
یک نمونش از دیشب ساعت 8 ده تا سرویس ما خوابیده هنوز که هنوز وصل نشده
موفق باشید
الان بین شرکت های موجود انتخاب خوب نداریم. بین بد و بدتره.سلام دوست عزیز ممنون از پیشنهاد شما
نت افراز خیلی تعریف شنیدم ولی مشکل اینجاست که فقط پنل دایرکت ادمین دارن
من یه افزونه دارم که در دایرکت ادمین کار نمیکنه !
سون قیمت های خوبی هم دارهالان بین شرکت های موجود انتخاب خوب نداریم. بین بد و بدتره.
در حال حاضر سون هاست و نت افراز نسبت به بقیه بهترن.
خوبه ولی سیستم هاش قدیمیهپارس پک
هاست ابریش هنوز کامل ترین پنل رو داره با توجه به قیمتش بهترین کیفیت رو میده,پشتیبانی واقعا 24 ساعته! من همیشه تیکت زدم البته,از اونجا که شب زنده دارم همیشه سریع جواب دادن ساعت 4-5 شب؟صبح؟خوبه ولی سیستم هاش قدیمیه
پارسال جزء 10 تای برتر بودن
پنلش امکانات خاصی نداره جز همون امکاناتی که خود دایرکت ادمین داره میده!هاست ابریش هنوز کامل ترین پنل رو داره با توجه به قیمتش بهترین کیفیت رو میده,پشتیبانی واقعا 24 ساعته! من همیشه تیکت زدم البته,از اونجا که شب زنده دارم همیشه سریع جواب دادن ساعت 4-5 شب؟صبح؟
اگر هزینه ش مهم نیست واست از ایران سرور بگیر خودت رو خلاص کن!
هاست ابریش هنوز کامل ترین پنل رو داره با توجه به قیمتش بهترین کیفیت رو میده,پشتیبانی واقعا 24 ساعته! من همیشه تیکت زدم البته,از اونجا که شب زنده دارم همیشه سریع جواب دادن ساعت 4-5 شب؟صبح؟
اگر هزینه ش مهم نیست واست از ایران سرور بگیر خودت رو خلاص کن!
والا دایرکت ادمین که هیچی!هاستینگای ایرانی هیچ کدوم از اینا رو ندارن ارتقا لحظه ای و انتقال لحظه ای بین ایران و اروپا! اگر کسی همین آپشنا رو هم در اختیار میزاره بگید.پنلش امکانات خاصی نداره جز همون امکاناتی که خود دایرکت ادمین داره میده!
لامصب نسخه php هم بخوای عوض کنی باید تیکت بدی...این چه هاستینگیه؟
پارس پک...من پارسال ازشون سرویس گرفتم اولش که تو ریستور بکاپ گیج میزدن خودم ریستور کردم بعدش برا هر کاری مثل تغییر نسخه php باید تیکت میدادم تا ورژن 7.2 هم بیشتر نداشت خیلی هم سروراش قدیمی بودن از پرفورمنس سرور مشخص بود این پنلی که شات دادین رو نداشتوالا دایرکت ادمین که هیچی!هاستینگای ایرانی هیچ کدوم از اینا رو ندارن ارتقا لحظه ای و انتقال لحظه ای بین ایران و اروپا! اگر کسی همین آپشنا رو هم در اختیار میزاره بگید.
در هر صورت من از سال 88 مشتریشون هستم و راضی ام.
![]()
پارس پک؟ یا ایران سرور؟ از ایران سرور در حال حاضر سرویس فعالی که خودم ازش مستقیما گرفته باشم ندارم که پنلشو ببینم! اما پارس پک :
![]()
چندساله این پنل رو داره,فقط ظاهرش عوض شده.پارس پک...من پارسال ازشون سرویس گرفتم اولش که تو ریستور بکاپ گیج میزدن خودم ریستور کردم بعدش برا هر کاری مثل تغییر نسخه php باید تیکت میدادم تا ورژن 7.2 هم بیشتر نداشت خیلی هم سروراش قدیمی بودن از پرفورمنس سرور مشخص بود این پنلی که شات دادین رو نداشت
نمیدونم والا شاید تو اون بازه به هر دلیلی پنل غیر فعال شده بود!
من با سند حرف زدم که خدایی نکرده کسی فکر نکنه روی هوای حرف میزنمنمیدونم والا شاید تو اون بازه به هر دلیلی پنل غیر فعال شده بود!
شما متن تیکت زیر رو ببینید! من سال 93 با اون پنل قدیمی که عرض کردم تغییر لوکیشن داده بودم! منتها چون جایی این آپشن رو نداشت! هنوزم ندارن باورم نشده بود و تیکت زدمکه گفتن هیچ کاری لازم نیست بشه و خودش انجام میشه! نکته بعدی عکس خودتون و من اینه 5-7 دقه ای جواب دادن!
![]()
پ.ن : پارس پک مال بابام نیستولی تو این 10-12 سال واقعا راضی بودم,عکسایی هم که گذاشتم چون گفتید نداره یه سری چیزا رو و من مطمعن بودم داره گذاشتم.
در نهایت از هرجا صلاح میدونید هاست بگیرید.