• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سیستم پاپ آپ - پاپ مستر

aminbrlee

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
روی سه سایت شما هم کد میکس سایت ما قرارداده شده و پاپ آپ اول و دوم محاسبه می شه
"http://popmaster.ir/pop.php?user=198&poptimes=mix"></script>
در مورد شمارش هم خدمت شما باید عرض کنم معمولا سیستم های آیفریم مثل سایت شما چون صفحاتی برای کلیک ندارند شمارش کمتری نسبت به سایت هایی با بازدید صفحات زیاد رو دارند
همین امر باعث شده شمارش کمتری حس کنید.به هرحال همکاری با دوستان مایه افتخاره.
موفق باشید
دوست عزیز من کلیک های شمارو نسبت به سایت دیگه ای که کدش همزمان با شایت شما قرار دارد رو مقایسه کردم - ایفریم بودن چه ارتباتی داره به شمارش کلیک؟من ایفریم رو برمیدارم ببینم قراره چه تفاوتی داشته باشه؟ آیا منظور شما اینه که سیستم شما به سایت های مختلف ارزش مختلفی رو قائل میشه؟
این کد setTimeout کارش تاخیر یا وقفه یا Delay هست در صفحه شما هست تو سایت های مختلف آیا مقدار مختلفی داره؟
var mpdelay = setTimeout(function(){logRequest();clearTimeout(mpdelay)},0);

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
دوست عزیز من کلیک های شمارو نسبت به سایت دیگه ای که کدش همزمان با شایت شما قرار دارد رو مقایسه کردم - ایفریم بودن چه ارتباتی داره به شمارش کلیک؟من ایفریم رو برمیدارم ببینم قراره چه تفاوتی داشته باشه؟ آیا منظور شما اینه که سیستم شما به سایت های مختلف ارزش مختلفی رو قائل میشه؟
این کد setTimeout کارش تاخیر یا وقفه یا Delay هست در صفحه شما هست تو سایت های مختلف آیا مقدار مختلفی داره؟
var mpdelay = setTimeout(function(){logRequest();clearTimeout(mpdelay)},0);
دوست عزیز همیشه بحث مقایسه بین سیستم های پاپ آپ بوده و هست.شما با اون سایتی که کد مارو گذاشتید مقایسه کنید.شاید تعداد کمتر آی پی برای شما محاسبه شده باشه دلیلشم اینه اون سایت که استفاده می کنید تمام آی پی های تکراری و غیر تکراری رو شمارش می کنه ولی فقط آی پی های صحیح رو مبلغشو میده.اگه یه حساب سر انگشتی و تقسیم کنید به حرف بنده می رسید.
در مورد مقایسه سایت های پاپ آپ معمولا با مبلغ باید پیش رفت!آیا مبلغ پرداختی از طرف ما کمتر از اون سایته؟
کد تاخیر رو هم اکثر سیستم ها دارند و زمان دیلی رو اگه نذاریم آی پی های کاربرانی که سرعت بالایی دارند داخل سیستم ثبت نمیشه.برای همین 1 ثانیه زمان شمارش روی سیستم قراردادیم.خیلی از سیستم ها این زمان رو بالاتر از 2 و 3 می ذارن
موفق باشید

aminbrlee

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز دقیقا حدود 1.4 برابر هم واریزی داره - اگه نیاز بود من مدرک میزارم همینجا

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186
دوست عزیز دقیقا حدود 1.4 برابر هم واریزی داره - اگه نیاز بود من مدرک میزارم همینجا

چرا با اون همکاری نمیکنید ؟
به نظر من در حال حاظر اول فیس نما خوب میشماره . بعد هم پاپ مستر

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
مساله انتخاب سیستم و همکاری با سایت های پاپ آپ مساله ای هست که به عهده مدیران وب سایت ها هست.بنده انتقاد شمارو قبول می کنم.ادعای بهترین سیستم و دقیق ترین سیستم رو هم نداریم.
فقط در حال حاضر به جرات میگم تلاشمون رو در حد توانمون انجام دادیم تا این سیستم دقیق باشه و دیگه بهتر از این در توان ما نبوده.
اگر فکر می کنید سیستم ما شمارو متضرر می کنه اعلام کنید لطفا.
موفق باشید

best101

Registered User
لایک‌ها
46
بنطرم پاپ مستر بهترینه:general504:

aminbrlee

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز از صبورانه جواب دادنتون تشکر میکنم - امیدوارم تو روزهای آینده از اینی که هست بهتر بشه - من زیاد پولم خورده شده در این بازار دزد همین قدر که شما مهمترین بخش یعنی تسویه رو انجام میدین ازتون سپاسگزارم و اگر صحبتی هم بوده فقط انتقاد برای بهتر شدن سایت بوده - به امید خدا با هم هر چه بیشتر فعالیت میکنیم -بازم براتون آرزوی موفقیت میکنم -

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
حدود 20 روز میشه دارم استفاده ...

با توجه به شناختی که از مدیرشون دارم !!!

فوق العادس "پاپ مستر" یعنی با خیال راحت فقط دارم کار میکنم

تشکر برادر

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
با این چندرغاز پول سفق برداشت رو کم کنید

leonstars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
ادمین من این ادرس سایتمو می زنم ثبت می کنم ولی وقتی قبت می شه روش کلیک می کنم نمیاره مینویسه 404 خب چیکار کنم می شه کمکم کنی؟
http://www.artinchat.ir/
leonstars

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
دوست عزیز از صبورانه جواب دادنتون تشکر میکنم - امیدوارم تو روزهای آینده از اینی که هست بهتر بشه - من زیاد پولم خورده شده در این بازار دزد همین قدر که شما مهمترین بخش یعنی تسویه رو انجام میدین ازتون سپاسگزارم و اگر صحبتی هم بوده فقط انتقاد برای بهتر شدن سایت بوده - به امید خدا با هم هر چه بیشتر فعالیت میکنیم -بازم براتون آرزوی موفقیت میکنم -
تشکر از شما.خوشحال میشیم از انتقاد و پیشنهادات دوستان برای هرچه بهتر شدن سیستم استفاده ببریم
موفق باشید
حدود 20 روز میشه دارم استفاده ...

با توجه به شناختی که از مدیرشون دارم !!!

فوق العادس "پاپ مستر" یعنی با خیال راحت فقط دارم کار میکنم

تشکر برادر
سپاس دوست عزیز.مایه افتخاره با دوستانی مثل شما کار کردن.پایدار باشید
با این چندرغاز پول سفق برداشت رو کم کنید
متاسفانه بحث انتقال مبلغ به حساب دوستان یه پروسه زمان گیره .برای همین مبلغ رو کمتر کنیم به کاری جز واریز مبلغ نمی رسیم.و بحث دیگه اینکه برای هر تراکنش مبلغی از حساب ما کسر می شه که واقعا برای مثلا 5 هزار تومان مبلغ 500 تومن کارمزد یه مقدار منصفانه نیست.قدری تحمل کنید مبلغ به حد نصاب واریزی می رسه
سلام
ادمین من این ادرس سایتمو می زنم ثبت می کنم ولی وقتی قبت می شه روش کلیک می کنم نمیاره مینویسه 404 خب چیکار کنم می شه کمکم کنی؟
http://www.artinchat.ir/
leonstars
دوست عزیز متاسفانه سیستم رزبلاگ سایت ما و بعضی از سایت های پاپ آپ رو مسدود کردند و حتی شمارش سایت برای سیستم رزبلاگی ها به شدت افت کرده.این مساله رو هم شما پیگیر باشید و هم ما پیگیر مساله هستیم.انشالا این مشکل حل بشه.
موفق باشید

best101

Registered User
لایک‌ها
46
سلام متاسفانه شمارش ها از امشب خیلی کم شده لطفا رسیدگی کنید(شاید نصف شده)

aminbrlee

Registered User
لایک‌ها
15
7000 کلیک خورده تو آمارگیری که خودم گزاشتم تو سایت ولی حدود 1500 تا حساب کرده آمار وبگذر سایت هم حدود 9 هزار آیپی هست- بابا فکر کنید تو رو خدا

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
قرار بود از سیستم قبلی بهتر باشه ولی اون همین جوری ثابت هست و شما دارید افت میکنید خیلی محسوس

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
سلام متاسفانه شمارش ها از امشب خیلی کم شده لطفا رسیدگی کنید(شاید نصف شده)
سلام
ادرس سایتتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه.
7000 کلیک خورده تو آمارگیری که خودم گزاشتم تو سایت ولی حدود 1500 تا حساب کرده آمار وبگذر سایت هم حدود 9 هزار آیپی هست- بابا فکر کنید تو رو خدا
دوست عزیز سیستم هایی که از اسپمر و روبات دارند استفاده می کنند یه مقدار ناراضی هستند از سیستم و واقعا دلیل اینو نمی دونم.کاربران برتر و پر بازدید ما تقریبا از ابتدای شروع فعالیت تا این لحظه هیچ مشکلی نداشتند و روند ثابته براشون.
قرار بود از سیستم قبلی بهتر باشه ولی اون همین جوری ثابت هست و شما دارید افت میکنید خیلی محسوس
بحث کم شدن شمارش رو باید نسبت به سیستم دیگه نسنجید.معمولا تداخل هایی ممکنه از لحاظ برنامه نویسی بوجود بیاد که کد یک سیستم توسط دیگری بلاک بشه و یا مشکلاتی از این قبیل.
در صورتی که براتون مقدوره فقط روند خود سایت مارو تنها بررسی کنید.

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
دوستانی که از افت بازدید شکایت دارند یه مقدار دنبال مشکل به غیر از سایت ما باشند!
10 کاربر برتر سایت که نزدیک به 15 هزار آی پی و بالاتر دارند همشون روند ثابت دارند و هیچ مشکلی هم ندارند.
در صورت نیاز اعلام کنید اسکرین شات از نمودار بذارم
موفق باشید

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
دوستانی که از افت بازدید شکایت دارند یه مقدار دنبال مشکل به غیر از سایت ما باشند!
10 کاربر برتر سایت که نزدیک به 15 هزار آی پی و بالاتر دارند همشون روند ثابت دارند و هیچ مشکلی هم ندارند.
در صورت نیاز اعلام کنید اسکرین شات از نمودار بذارم
موفق باشید

بنظرم مشکل از سایت ایشون نیست چون ما سه تا از سایت هامونو با ایشون کار می کنیم و کاملا ازشون راضی هستیم

aminbrlee

Registered User
لایک‌ها
15
شمایی که رازی هستین ممکنه آدرس سایتتون رو به همراه عکس از شارنده خصوصی کنید؟

best101

Registered User
لایک‌ها
46
والا خیلی کم شده!

Dggr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درآمد نسبت به سیستم های دیگه معمولیه ! نه بیشتر نه کمتر :)

بالا