aminbrlee
Registered User
- نوشتهها
- 115
- لایکها
- 15
نه داش کم شدهدرآمد نسبت به سیستم های دیگه معمولیه ! نه بیشتر نه کمتر![]()
نه داش کم شدهدرآمد نسبت به سیستم های دیگه معمولیه ! نه بیشتر نه کمتر![]()
آمارم توی این چند روز تغییری نداشته ولی شمارش آی پی ها بیشتر شده.شمایی که رازی هستین ممکنه آدرس سایتتون رو به همراه عکس از شارنده خصوصی کنید؟
دوست عزیزم آقا امین گرامی قبلا هم بهتون گفتم از انتقاد های شما استقبال می کنیم.ولی این نارضایتی فعلا از طرف شماس.امیدوارم با حل مشکل احتمالی از طرف شما به نتیجه بهتر برسید.چون واقعیت هیچ مشکلی روی سایت ما نیست و همه چی عادی هست.که اگه مشکلی بود با تمام توان رفع می کردیم.نه داش کم شده
خدایش مدیر به این پیگیری و خوش اخلاقی کجا پییدا می کنی تو سایت های دیگه یه پیام میفرستی 10روز دیگه جواب می دن اونم خیلی هاشون رو جواب نمیدندوست عزیزم آقا امین گرامی قبلا هم بهتون گفتم از انتقاد های شما استقبال می کنیم.ولی این نارضایتی فعلا از طرف شماس.امیدوارم با حل مشکل احتمالی از طرف شما به نتیجه بهتر برسید.چون واقعیت هیچ مشکلی روی سایت ما نیست و همه چی عادی هست.که اگه مشکلی بود با تمام توان رفع می کردیم.
به هرحال همکاری با دوستانی مثل شما مایه افتخاره.ولی اگه فکر می کنید سایت خیلی مشکل داره برای شما به نظرم از سیستم دیگه استفاده کنید کمتر متضرر می شید
موفق باشید
شکی نیست - و ما هم خراب همین اخلاقیم وگرنه تا الان 2 تا شکم پاره کرده بودیمخدایش مدیر به این پیگیری و خوش اخلاقی کجا پییدا می کنی تو سایت های دیگه یه پیام میفرستی 10روز دیگه جواب می دن اونم خیلی هاشون رو جواب نمیدن![]()
لطف دارید دوست عزیز.وظیفه خودم می دونم جواب هارو هرچه سریعتر بدم و اگر مشکلی داشته باشید با تمام توان رفع کنم.خدایش مدیر به این پیگیری و خوش اخلاقی کجا پییدا می کنی تو سایت های دیگه یه پیام میفرستی 10روز دیگه جواب می دن اونم خیلی هاشون رو جواب نمیدن![]()
لطف دارید.قبلا هم سابقه همکاری داشتیم و از لطف شما بهره مند شدیم.انشالا تو این سیستم هم با سعی و خطا به نتیجه مطلوب برسیدشکی نیست - و ما هم خراب همین اخلاقیم وگرنه تا الان 2 تا شکم پاره کرده بودیم![]()
سلامسلام
سایت شما مشکل داره
پس از ورود به صفحه اصلی میره و نمیتونم وارد پنل کاربری بشم
سلامhttp://popupads.ir هم ماله شماست؟ علی آقا خودتی؟
سلامآقا یکم مبلغتون برای پاپ آپ پایین نیست ؟
سلامپشتیبانی عالی !
شمارش معمولی ...
پرداخت امشب میبینم!
تو بعضی قسمت ها، کندی احساس میشهسلام
تست کردم و مشکلی روی سایت نبود.بقیه دوستان هم همینجا از سایت استفاده می کنند و مشکلی ندارن.از مرورگر دیگه استفاده کنید.شاید حل بشه مشکل برای شما
موفق باشید
سلامسلام
دوستان وقتی که کلیک می کنم 3تا پاپ اپ باز می شه مال شما هم اینجوری؟ www.artinchat.ir
و حتما باید شماره کارت ملی را وارد کنیم من شماره ملی ندارم ملت زدم مشگلی که نداره؟
ممنون از مدیریت که جواب بده
سلامتو بعضی قسمت ها، کندی احساس میشه
من خودم هر وقت میخوام سایت ثبت کنم، 10 مین باید صبر کنم تا صفحش بالا بیاد، یا موقع درخواست واریز ی مقدار طول میکشه؛ سرعت اینترنتمم مناسبه و پینگ هم عادی
در کل فکر میکنم بخاطر فشار cpu ب سرور هست (مقادیر از دیتابیس - mysql لود میشه)
والا من با 3 تا مرورگر تست کردم ولی باز موفق نشدم از سیستم شما استفاده کنمسلام
تست کردم و مشکلی روی سایت نبود.بقیه دوستان هم همینجا از سایت استفاده می کنند و مشکلی ندارن.از مرورگر دیگه استفاده کنید.شاید حل بشه مشکل برای شما
موفق باشید