satia_sorna2
Registered User
- نوشتهها
- 273
- لایکها
- 84
صفحات قبلی همین تاپیک،بخش اثبات پرداختی های سایت و الکسای سایت رو مشاهده کنید.به نظرم راحت بتونید تصمیم بگیریددوستان تاییدشون میکنید؟
موفق باشید
صفحات قبلی همین تاپیک،بخش اثبات پرداختی های سایت و الکسای سایت رو مشاهده کنید.به نظرم راحت بتونید تصمیم بگیریددوستان تاییدشون میکنید؟
سلاماره سایت خوبی ولی قول داده بودن بعد عید مبالغ رو افزایش بدن که نشد
ما به پاپ اول 30ریال
پاپ اپ دوم 20ریال هم راضیم ها :general705:
در عرض کمتر از سه ماه به لطف همکاری دوستان کل مبالغ واریز شده تاکنون به : 291,019,422 ریال رسید
پایدار باشید
پاپ مستر
سلاممدیریت محترم این سایت ایا من هم میتونم روی سایت خودم از این سیستم آستفاده کنم
برای سایت طراحی سایت آسیا آی تی
www.asiait.ir
بله تمام ساب دامنه ها محاسبه می شه دوست عزیزسلام
بازدید از صفحات ساب دامنه هم حساب میشه ؟ چون آدرس ثبت نام فقط آدرس خود سایت هست !
سلامسلام دوستان
یه چند روزیه کلیک خور های من کم شده 8روز پیش 1500بود 5روز پیش شدن 1100تا حالا هم شدن 800تا مال شما هم ای جوری؟
www.artinchat.ir
www.cs-ts.persianblog.ir
نام کاربری هم leosnstars
لطفا پیکیری کنید
ممنون
باشه ممنونسلام
دوست عزیز نام کاربری رو اشتباه وارد کردین
من سیستم رو چک کردم و هیچ مشکلی نداره.و چیزی رو تغییر ندادیم طی سه ماه گذشته
امار کل سیستم هم افت نداشته که محسوس باشه و مشکلی به چشم بیاد
به نظر مشکل از افت بازدید سایت شماست
موفق باشید
پاپ آپ اول 27 ریالنرخ پاپ آپ اول؟نرخ پاپ اپ دوم؟
صفحات تبلیغ متغیره و معمولا تبلیغاتی که دوستان خریداری می کنند نمایش داده می شهآیا هنوز محصولات زناشویی تبلیغ دارید ؟!!! :general607:
صفحات تبلیغ متغیره و معمولا تبلیغاتی که دوستان خریداری می کنند نمایش داده می شه
شما به عنوان مدیر سایت ، مسئول تایید و رد چنین تبلیغاتی هستید ، به نظر فروش این محصولات هم خلاف شرع هست و به نظر درآمد از این محضولات مشکل دارد ! ( جنبه شرعی )
اما غیر شرعی آن هم خلاف قوانین جمهوری اسلامی است و فروش چنین محصولاتی با مجوز از وزارت ارشاد و یا وزرات بهداشت امکان پذیر است :general207:
دوست عزیز تمام تبلیغات ما از این نوع تبلیغات نیست و چندتا سایت دیگه رو هم تبلیغ می کنیم.ضمنا من به عنوان مدیر سایت پاپ اپ فقط بازدید رو ریدایرکت می کنم و محتوای محصول و فروشش به عهده شخص تبلیغ دهنده هست.همون طور که تبلیغات صدا و سیما هم بعضی اوقات چند محصول رو تبلیغ می کنه ولی از محتوای محصول خبری نداره و مسئولیت فروشش با صدا سیما نیست!شما به عنوان مدیر سایت ، مسئول تایید و رد چنین تبلیغاتی هستید ، به نظر فروش این محصولات هم خلاف شرع هست و به نظر درآمد از این محضولات مشکل دارد ! ( جنبه شرعی )
اما غیر شرعی آن هم خلاف قوانین جمهوری اسلامی است و فروش چنین محصولاتی با مجوز از وزارت ارشاد و یا وزرات بهداشت امکان پذیر است :general207: