MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
سلام دوست عزیز
با این ترکیب مشکلی ندارید؟
تک پاپ خودم + تک پاپ شما + سیستم پاپ دیگه ( ک اونم 2 پاپ هست)
سلامسلام دوست عزیز
سلامسلام خسته نباشید می گم این کاهش قیمت تا کی پا بر جاست؟
پوکیدیم دیگه به جای افزایش قیمت دارین کاهش می دین؟:general208:
سلامبا سلام خدمت استارت عزیز
داداش امروز واقعا افتضاح بود سایت واقعا افتضاح بود به دلیل اینکه یا سرعتتون کم بود یا اینکه سرور قطع بود
اصلا قصد مقایسه ندارم ولی اگه همکاراتون بودن از قبل میگفتن که کد رو برداریم یا بعدش خبر میدادن که به این مدت نرخ پاپ اپ بیشتر میشه
یعنی هاست دی ال خوب نیست؟سلام
دوست عزیز شما هم همکار ما هستید و خودتون سایت پاپ آپ دارید!وقتی سایت هاست دی ال بدون اطلاع سرور رو ببنده چه کاری از دست شما ساخته اس؟
سایت به مدت 20 دقیقه از طرف هاست دی ال بسته شد و سریع باز شد.
در حال حاضر هم کارای بهینه سازی رو انجام میدیم که اگه جوابگو نباشه مجبور به انتقال هستیم
تمام خسارت دوستان هم قابل جبرانه انشالله
موفق باشید
با سلامسلام
دوست عزیز شما هم همکار ما هستید و خودتون سایت پاپ آپ دارید!وقتی سایت هاست دی ال بدون اطلاع سرور رو ببنده چه کاری از دست شما ساخته اس؟
سایت به مدت 20 دقیقه از طرف هاست دی ال بسته شد و سریع باز شد.
در حال حاضر هم کارای بهینه سازی رو انجام میدیم که اگه جوابگو نباشه مجبور به انتقال هستیم
تمام خسارت دوستان هم قابل جبرانه انشالله
موفق باشید
همچین حرفی زده نشد.هاست دی ال برای کار ما بهترین گزینه است.ولی متاسفانه بدون اطلاع سایت رو مسدود کردن.دلیلش هم استفاده بیش از حد مصرف سایت بوده.که در دست بهینه سازیه.یعنی هاست دی ال خوب نیست؟
بازدهی تبلیغات معمولا بستگی به سایت داره.برای سایت ما معمولی بوده.نه خیلی خوب نه خیلی بد.در مورد بازدهی هر سایت می تونید از مدیر تبلیغ دهنده کمک بگیرید.داداش تبلیغ بنری در پرشین تولز چطور بود؟
آمار بازدید ما طی این چند روز ثابت بوده و تلورانس زیادی نداشته.با این اوصاف که شما میگید باید خیلی افت داشته باشیم!تایم در دسترس نبودن ساعت کلا 20 دقیقه بود و برای این 20 دقیقه قطعا ضرر برای سایت ها داشته ولی نه تا اون حد که شما می گید.به هرحال بعد از رفع مشکل جبران خواهد شدبا سلام
داداش تا اونجایی که من زمان حدودی گرفتم بیش از نیم ساعت سایتت قطع بود و دیشب کلا سایتتون بد لود میشد و کاربر به سمت شما نمیرسیده و همواره ای پی ها شمارش نمیشد
اون تایمی هم که شما قطع بودید اوج امارسایت های موزیک بوده و بیشترین ضرر رو کردن و حتی همه سایت ها
آمار بازدید سایت شمابا سلام
داداش تا اونجایی که من زمان حدودی گرفتم بیش از نیم ساعت سایتت قطع بود و دیشب کلا سایتتون بد لود میشد و کاربر به سمت شما نمیرسیده و همواره ای پی ها شمارش نمیشد
اون تایمی هم که شما قطع بودید اوج امارسایت های موزیک بوده و بیشترین ضرر رو کردن و حتی همه سایت ها
به نظر شما چه تعداد کم شده این چند روز گذشته؟ولی من از نظر ورودی گوگل و تعداد کل ای پی هام میگم کم شده
سلامسلام تو سیستم شما امکانش هست فقط یک پاپ اب باز بشه
http://popmaster.ir/task/post?id=30پس از 4 ساعت و 13 دقیقه سیستم پاپ مستر به حالت قبل برگشت ولی مدیریت محترم حتی ی ایمیل هم ندادن که بگن مشکل از ما بوده ...
(
غرورم خطشه دار شد