من توی تاپیک سایت های همکار معمولا چیزی نمیزنم اما به شعور ادم توهین نکنید از تبلیغات ابتدا و تاریخ ثبت نام معلوم بود که صاحب سایت هستیدسلام دوستان من استخدام سایت پی پاپ شدم و پشتیبانیشون توی پرشین تولز
اگر درست حدس زده باشم شما همون ادم سو استفاده گری هستید که در تیکت پاسختون رو دادم . ادمین سایت نبض موزیک
در قوانین و قبل از ثبت نام به صورت بزرگ و نمایان نوشته شده استفاده از سیستمی دیگر در کنار سیستم پی پاپ خلاف قوانین هست و کسب درامد شما حرام است !
چون با جو پرشین تولز آگاهی داشتیم و میدونیستیم که شما قصدسو استفاده دارید از سو استفاده گری شما در دو روز متوالی عکس تهیه کردیم که ما بقی دوستان خودشون با توجه به مدرک موجود متوجه موضوع می شوند .
دزد شما هستید .
تصویر کاملا مشخص از سورس سایت ایشان : http://upload7.ir/imgs/2014-05/43578838061947092108.png
دوستان لطفا زود قضاوت نکنید ..
سلام اقا سجاد خوبید ؟ ممنونم که نظر دادید . اما اصلا اینطور نیست . من حتی جدا از حقوق خودم دارم زیر مجموعه جمع میکنم . برای شما احترام خاصی قائلم . و خوشحالم که همکار شما شدم ..من توی تاپیک سایت های همکار معمولا چیزی نمیزنم اما به شعور ادم توهین نکنید از تبلیغات ابتدا و تاریخ ثبت نام معلوم بود که صاحب سایت هستید
در مورد تخلف یا عدم تخلف بقیه هیچ کاری ندارم
اگر با دقت میخوندید من کاری با تخلف ندارم.و قوانین من هم همینطور هست اگر کسی حتی برا یک ساعت کد جای دیگری را بزاره درامد کلش را مسدود میکنم چه 10هزار چه 1میلیونسلام اقا سجاد خوبید ؟ ممنونم که نظر دادید . اما اصلا اینطور نیست . من حتی جدا از حقوق خودم دارم زیر مجموعه جمع میکنم . برای شما احترام خاصی قائلم . و خوشحالم که همکار شما شدم ..
در مورد تخلف هم که شما و حتی ما ما بقی دوستان هم سخت گیر هستند . چون درامد از فروشگاه ا و اگر دو پاپ اپ کنار هم باشه بی تاثیر ا . بازم ممنون
چون 2 تا پاپ آپ دیگه دارید رد کردنتون فقط از این میتونید استفاده کینید
برای منم اول تایید نکردن تیکت دادم گفتم تایید کنید کد پاپ آپ شما جایگزین میشه که بعد تایید کردن و اینکارو کردمخوب باید اول تایید کنن که من کدشون رو جای اون دوتا بزارم!؟
غیر اینه؟
احتمالا نمودار درآمد فرداتون یا افت میکنه و یا نهایتا ثابت می ماند..برای من هچنان شمارششون بهتره حتی از روزای قبل طبق آماری که گذاشتم راضیم
امیدوارم اینجوری نباشهاحتمالا نمودار درآمد فرداتون یا افت میکنه و یا نهایتا ثابت می ماند..