پرداخت مجموعا 80ریال به ازای هر IP (پاپ آپ اول 25 و دوم 25 ریال و سوم 30 ریال)شمارش برای من تغییری نداشته و عین روزهای قبل مناسب ا . تصویه رو هم کردن 15000 تومان و من امروز واریزی داشتم بیشتر از موجودیم ...
تیکت دادم ببینم ماجرا از چه قراره . چون تو صفحه اصلی هنوز زدن 80 ریال ..
بله خوب،بازهم خوبه...امیدوارم اینجوری نباشه
این سیستم با این که درخواست نمیدی خودش واریز می کنه حتی بیشتر از موجودیم همین الان موجودیم منفی شد یه مقدار از حد تسویه کمتر بود موجودیم کدوم سیستمی به موقع پرداخت می کنه حساب منفی کردن و از جیب دادن به کنار
البته الان اینو دیدم
واریز مبالغ درخواستی کمتر از چند ساعت => سقف پرداخت 15 هزار تومان
موجودیم بیشتر بود ولی خوب بیشتر پرداخت کردن بازم
سلام به همهدر آمد با محاسبه جدید خیلی پایین اومده حداقل پاپ آپ اول رو 4ت کنن مثل قبل پاپ آپ دوم و سوم رو 2ت 2ت کنن
بعد بحشون تیکت میدم امکانش باشه اینکارو کنن
سلام اگر تیکت میدادید کلا توضیح میدادیم خدمتتون . اصلا ملاک جذب کاربر از پرشین تولز نیست که بخوایم با بالاتر یا پایین تر کردن نرخ به کسی توهین کنیم عزیز ..سلام به همه
امید جان این کارشون به نظر من زشت ترین کار ممکن هست...ملاکشون فقط جذب کاربر بوده ؟!!!!!!!!
امروز درخواست برداشت میدم و دیگه استفاده نمیکنم از این سیستم با این وضعیت واقعا که...!
موفق باشید
دوست عزیز اگه آی پی اول و دوم رو 30 ریال کنید و سومی رو 20 ریال...سلام اگر تیکت میدادید کلا توضیح میدادیم خدمتتون . اصلا ملاک جذب کاربر از پرشین تولز نیست که بخوایم با بالاتر یا پایین تر کردن نرخ به کسی توهین کنیم عزیز ..
اما چند چیز که هیچ وقت در پی پاپ تغییر نمیکنه شمال شمارش صحیح و منصفانه و واریزی های دقیق و پیگیری مشکلات کاربران است ..
اما شما این رو هم در نظر بگیرید که ما نوشتیم جشنواره و نرخ اینقدر ...از رضایت کاربران خوشحال شدیم اما خب ضرر ما بعد ها نارضایتی هایی براشون داره ...پس بهتر بود نرخ ثابتی رو در نظر بگیریم که هم همون 80 ریال باشه و هم سود برای دو طرف و ما هم بتونیم پایدار کار کنیم ..
بنده خوشحال میشیم نظراتتون رو به مدیریت انتقال بدم ..هر سوال یا مشکلی یا پیشنهادی هست از طریق تیکت اعلام کنید بهتر است تا اینجا..چون جو مناسبی ندارد..
مهندس مکی . پیشتیانی پی پاپ
حالا دوست داشتن یکماه بگیرن جشنوارشون رو بهر حال اونام به فکر پایداری و حفظ سیستم باید باشن فقط من نیستم که باید تسویه کنن باهاش کهدوست عزیز فکر کنم تا پایان خرداد ماه هنوز جزء بهار باشه...!!!
اینطور نیست؟!!!
مهندس جان مثل این که منظورمو متوجه نشدی من نگفتم ملاک کاربران پرشین تولز هست منظورم همه بازدید کننده هایی هست که صفحه اول رو میبینن و میگن 8 ت خیلی خوبه و بعد هم ثبت نام میکنند.سلام اگر تیکت میدادید کلا توضیح میدادیم خدمتتون . اصلا ملاک جذب کاربر از پرشین تولز نیست که بخوایم با بالاتر یا پایین تر کردن نرخ به کسی توهین کنیم عزیز ..
اما چند چیز که هیچ وقت در پی پاپ تغییر نمیکنه شمال شمارش صحیح و منصفانه و واریزی های دقیق و پیگیری مشکلات کاربران است ..
اما شما این رو هم در نظر بگیرید که ما نوشتیم جشنواره و نرخ اینقدر ...از رضایت کاربران خوشحال شدیم اما خب ضرر ما بعد ها نارضایتی هایی براشون داره ...پس بهتر بود نرخ ثابتی رو در نظر بگیریم که هم همون 80 ریال باشه و هم سود برای دو طرف و ما هم بتونیم پایدار کار کنیم ..
بنده خوشحال میشیم نظراتتون رو به مدیریت انتقال بدم ..هر سوال یا مشکلی یا پیشنهادی هست از طریق تیکت اعلام کنید بهتر است تا اینجا..چون جو مناسبی ندارد..
مهندس مکی . پیشتیانی پی پاپ
پاپ آپ اول 4 تومن بود که شد 2.5 ولی الان پاپ آپ اول رو کردن 3ت احتمالا شما توی 2.5 سایت رو چک کردید درآمدتون رو الان که 3 شده متوجه نشدید 3 کردننرخ و افزایش دادن؟درامدم بیشتر شده ..