• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سیستم پاپ آپ پی پاپ paypop.org

shirin shirin

Registered User
لایک‌ها
37
شمارش برای من تغییری نداشته و عین روزهای قبل مناسب ا . تصویه رو هم کردن 15000 تومان و من امروز واریزی داشتم بیشتر از موجودیم ...
تیکت دادم ببینم ماجرا از چه قراره . چون تو صفحه اصلی هنوز زدن 80 ریال ..

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
زمان شمارشش صفره همین یه امتیازه
برای خود من نسبت به جاهای دیگه همچنان بهتر شمارشش میشه

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
شمارش برای من تغییری نداشته و عین روزهای قبل مناسب ا . تصویه رو هم کردن 15000 تومان و من امروز واریزی داشتم بیشتر از موجودیم ...
تیکت دادم ببینم ماجرا از چه قراره . چون تو صفحه اصلی هنوز زدن 80 ریال ..
پرداخت مجموعا 80ریال به ازای هر IP (پاپ آپ اول 25 و دوم 25 ریال و سوم 30 ریال)
قبلا دو تا 4ت بود

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
خوب دیگه ! شمارش تغییر نداشته ولی نحوه درآمد رو تغییر دادند من قبلا تا این موقع 2 و خورده ای ثبت میشد و برام الان 700 هم ثبت نشده !
فعلا کد رو میخوام بردارم تا ببینم چی میشه

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
در آمد با محاسبه جدید خیلی پایین اومده حداقل پاپ آپ اول رو 4ت کنن مثل قبل پاپ آپ دوم و سوم رو 2ت 2ت کنن
بعد بحشون تیکت میدم امکانش باشه اینکارو کنن

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
امیدوارم اینجوری نباشه
این سیستم با این که درخواست نمیدی خودش واریز می کنه حتی بیشتر از موجودیم همین الان موجودیم منفی شد یه مقدار از حد تسویه کمتر بود موجودیم کدوم سیستمی به موقع پرداخت می کنه حساب منفی کردن و از جیب دادن به کنار
البته الان اینو دیدم
واریز مبالغ درخواستی کمتر از چند ساعت => سقف پرداخت 15 هزار تومان
موجودیم بیشتر بود ولی خوب بیشتر پرداخت کردن بازم
بله خوب،بازهم خوبه...
البته شما از بهترین کاربراشون هستید که حساب منفی میکنند ، بنده هم زمانی که با سایت های upload7 و mazanehfa و دیگر سایت های معتر و با رتبه زیر 500 ایران فعالیت میکردم ، همواره موجودی حسابشون رو روزانه و بدون درخواست واریز ( برای تمام کاربرا ) تسویه حساب میکردم....
حتی گاهی اوقات منفی هم میشد حسابشون چون بیش از حد واریز میکردم که مثلاً فردا که قراره واریز کنم ، کم تر واریز کنم....
حالا هم که دیگه پاپ آپ یخی فقط کار تبادل پاپ آپ رو انجام میده و چیزی به نام کسب درآمد نداره!

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
در آمد با محاسبه جدید خیلی پایین اومده حداقل پاپ آپ اول رو 4ت کنن مثل قبل پاپ آپ دوم و سوم رو 2ت 2ت کنن
بعد بحشون تیکت میدم امکانش باشه اینکارو کنن
سلام به همه
امید جان این کارشون به نظر من زشت ترین کار ممکن هست...ملاکشون فقط جذب کاربر بوده ؟!!!!!!!!
امروز درخواست برداشت میدم و دیگه استفاده نمیکنم از این سیستم با این وضعیت واقعا که...!
موفق باشید

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
سلام به همه
امید جان این کارشون به نظر من زشت ترین کار ممکن هست...ملاکشون فقط جذب کاربر بوده ؟!!!!!!!!
امروز درخواست برداشت میدم و دیگه استفاده نمیکنم از این سیستم با این وضعیت واقعا که...!
موفق باشید
سلام اگر تیکت میدادید کلا توضیح میدادیم خدمتتون . اصلا ملاک جذب کاربر از پرشین تولز نیست که بخوایم با بالاتر یا پایین تر کردن نرخ به کسی توهین کنیم عزیز ..
اما چند چیز که هیچ وقت در پی پاپ تغییر نمیکنه شمال شمارش صحیح و منصفانه و واریزی های دقیق و پیگیری مشکلات کاربران است ..
اما شما این رو هم در نظر بگیرید که ما نوشتیم جشنواره و نرخ اینقدر ...از رضایت کاربران خوشحال شدیم اما خب ضرر ما بعد ها نارضایتی هایی براشون داره ...پس بهتر بود نرخ ثابتی رو در نظر بگیریم که هم همون 80 ریال باشه و هم سود برای دو طرف و ما هم بتونیم پایدار کار کنیم ..
بنده خوشحال میشیم نظراتتون رو به مدیریت انتقال بدم ..هر سوال یا مشکلی یا پیشنهادی هست از طریق تیکت اعلام کنید بهتر است تا اینجا..چون جو مناسبی ندارد..
مهندس مکی . پیشتیانی پی پاپ

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
تا اینجای کار هم موافقم هم رضایت دارم چون قید شده بود جشنواره بهاره 80 ریال

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام اگر تیکت میدادید کلا توضیح میدادیم خدمتتون . اصلا ملاک جذب کاربر از پرشین تولز نیست که بخوایم با بالاتر یا پایین تر کردن نرخ به کسی توهین کنیم عزیز ..
اما چند چیز که هیچ وقت در پی پاپ تغییر نمیکنه شمال شمارش صحیح و منصفانه و واریزی های دقیق و پیگیری مشکلات کاربران است ..
اما شما این رو هم در نظر بگیرید که ما نوشتیم جشنواره و نرخ اینقدر ...از رضایت کاربران خوشحال شدیم اما خب ضرر ما بعد ها نارضایتی هایی براشون داره ...پس بهتر بود نرخ ثابتی رو در نظر بگیریم که هم همون 80 ریال باشه و هم سود برای دو طرف و ما هم بتونیم پایدار کار کنیم ..
بنده خوشحال میشیم نظراتتون رو به مدیریت انتقال بدم ..هر سوال یا مشکلی یا پیشنهادی هست از طریق تیکت اعلام کنید بهتر است تا اینجا..چون جو مناسبی ندارد..
دوست عزیز اگه آی پی اول و دوم رو 30 ریال کنید و سومی رو 20 ریال...
خیلی بهتر بود...
نه اینکه یه دفعه از 40 بشه 25
ممنون بابت پشتیبانی خوبتون

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دوست عزیز فکر کنم تا پایان خرداد ماه هنوز جزء بهار باشه...!!!
اینطور نیست؟!!!
حالا دوست داشتن یکماه بگیرن جشنوارشون رو بهر حال اونام به فکر پایداری و حفظ سیستم باید باشن فقط من نیستم که باید تسویه کنن باهاش که
تیکت دادم تا شب بررسی می کنن گفتن جواب رو میدن والا منم یه کاربر عادیم

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
ممنونم از همه نظراتتون دوستان . چه انتقاد چه پیشنهاد و بسیار عالی
اما خب جشنواره دوره است و مدت زمان کوتاهیی داره . دیدیم که دوستان جشنواره یک روزه برپا کردند اما خب جشنواره پی پاپ مدت دار بوده .. ان شالله باز هم شاهد همچنین جشنواره ها هستیم ..
دوستان این رو هم در نظر بگیریم که یک سیستم اگر میخواد موفق باشه باید عمل کنه و نه این که حرف باشه همش . ما سعی میکنیم عمل کنیم به گفته هامون تا بتونیم کاربرا رو راضی کنیم ..
درمورد نرخ تا شب بررسی شده و اطلاع میدهیم . لطفا هر سوالی هست تیکت بدید ممنون میشیم
اصلا قصد جسارت به هیچ شخصی رو نداریم و اگر کسی بابت این موضوع ناراحت شده ما صمیمانه عذر خواهی میکنیم.
سربلند و پایدار باشید . مهندس مکی - پشتیبانی پی پاپ

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
مهندس جان مثل این که منظورمو متوجه نشدی من نگفتم ملاک کاربران پرشین تولز هست منظورم همه بازدید کننده هایی هست که صفحه اول رو میبینن و میگن 8 ت خیلی خوبه و بعد هم ثبت نام میکنند.
سوال من اینجاست چرا زمان این جشنواره مشخص نشده ؟
این یک افت حساب میشه که 3 تا پاپ آپ باز بشه...و کاربرای ما کلافه میشن!
من شمارش خوب این سیستم رو انکار نمیکنم ولی قدری هم باید تفکر کرد برای نرخ ثابت...!
امیدوارم ملتفت شده باشید و سوء تفاهمی پیش نیاد.
با آرزوی موفقیت.

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
من الان ثبت نام کردم الان هم تایید شد اما هر آی پی 30 ریال هست که!!! بیش از 19 سیستم پاپ اپ رو در این چند ماهه تست کردم و همه رو هم ذخیره کردم ! یه جورایی سر کاری هست پی پاپ هم 24 ساعت تست می کنم
فکر میکنم این کار سیستم های پاپ آپ داخلی باعث میشه وب مستر های ایرانی کم کم به سمت سیسیتم های خارجی برن شایدم بعضی ها برن نمایندگی بگیرن ! و به دلار کسب درآمد کنن...

comment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
بهترین سیستمی که توی عمرم دیدم و داره دلار میده به کاربراش میهن وب ادز ا .. حتما تستش کنید :rolleyes:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
درآمد امروز نصف دیروز بود ..
به نظرم نرخ رو اینطوری کنن بهتره

پاپ آپ اول : 4 تومن
پاپ اپ دوم : 2.5
پاپ آپ سوم 1.5

اینظوری مثل با همون پرداخت قبلی (هر آی پی 8 تومن) به جای 2 پاپ آپ 3 تا باز میشه ..
هم وبمستر ها درآمدشون کم نمیشه هم اونا سودشون بهتر میشه

shirin shirin

Registered User
لایک‌ها
37
نرخ و افزایش دادن؟درامدم بیشتر شده ..

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
نرخ و افزایش دادن؟درامدم بیشتر شده ..
پاپ آپ اول 4 تومن بود که شد 2.5 ولی الان پاپ آپ اول رو کردن 3ت احتمالا شما توی 2.5 سایت رو چک کردید درآمدتون رو الان که 3 شده متوجه نشدید 3 کردن

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
نرخ رو بهتر کردن درآمد دوباره خوب شده ...
همون یه روز بد بود واسه من :دی

در کل اگه همینطوری ادامه بدن خیلی خوبه ... نسبت به جاهای دیگه خیلی بهتر میشمره ... واریزیشونم سریعه ..

بالا