قسمت واریزی ها رو چک کنید ..من قبلا ثبت نام کردم ولی از شما استفاده نمیکردم ولی از الان استفاده میکنم اگر واریزی تون دقیقه
قسمت واریزی ها رو چک کنید ..من قبلا ثبت نام کردم ولی از شما استفاده نمیکردم ولی از الان استفاده میکنم اگر واریزی تون دقیقه
هر دو مشکل رفع شده ...جای شکی نیست ...چند ماهی است که بدون مشکل و روی روال داریم کار میکنیم. ..این سایت در دو جا مشکوک می زنه ... به این دلیل هم قیدشو زدم
سقف پرداخت بالاست ....20 هزار تومان
(تجربه شخصی خودم: به اونهایی که سقف پرداختی بالا دارند ... هر چی می خواد باشه ... بنری ... پاپ آپ و .... اطمینان نکنید)
یکی هم این مورد :
مهم ترین نکنه در مورد واریزی ها : لطفا تا هنگامی که تسویه حساب انجام نشده کد پی پاپ را از سایت خود برندارید ! در صورت حذف کد درخواست واریزی شما انجام نمی شود .
سلام منم پیشنهاد دادم حتی یک مقدار کوچک هم افزایش بدن عالی میشه ...سیستم خوبیه نرخ بالاتر بره بهترم میشه![]()
سلام شما همه سیستم ها رو میگید بدرد نخور ؟ تست کردید ؟ میشه با عکس بزارید ؟شمارشش بدرد نمیرخه !!!
نه عزیزسلام شما همه سیستم ها رو میگید بدرد نخور ؟ تست کردید ؟ میشه با عکس بزارید ؟
-------------------
واریزی های امروز کی انجام میشه؟
سلام خوبید ؟ ما که بدمون نمیاد دی: اما اگر دقت کنید همه رقبا دارن کاهش قیمت میدن چون نمیتونن پرداختی منظمی داشته باشند ...داداش این نرخو نمیخای بیشتر کنی :دی
سلام نظر لطف شماستسیستم خوبی هست . قبلان بهتون ایمیل([email protected]) دادم در مورد همکاری در ضمینه ای پی ولی مثل اینکه قابل ندونستید ! در هر صورت ای پی خارجی یا ایرانی هر کدوم داشته باشید نقدا خریدار هستیم(البته با برسی دقیق)
موفق باشید