...Rahim...
Registered User
من فعلا برداشتم پاپ آپشون رو . بعد از واریزی میزارم ...
خودشون گفتن که واریز میشه . فقط در صورتی واریز نمیشه که همزمان با پاپ آپ دیگه ای گذاشته بشه ...حداقل یک اطلاعیه ای خبری چیزی بدین که کاربرا تکلیفشون رو بدونن
اینطوری یواش یواش همه کد رو برمیدارن
اگه تا چند روز دیگه اطلاعی ندید منم کد رو بر میدارم
بخدا ما هم به پولمون نیاز داریم
دوستانی که کد رو برداشتن ایا با برداشتن کد مبلغ موجودی بعدا به حسابشون واریز میشه؟ یا مثل بعضی از سیستم ها پرداخت به اونایی هستش که کد رو برنداشتن؟
کی گفتن واریز میشه ؟؟خودشون گفتن که واریز میشه . فقط در صورتی واریز نمیشه که همزمان با پاپ آپ دیگه ای گذاشته بشه ...
منبع تون کیه واسه این خبر ؟طبق آخرین خبر پنج شنبه واریزی ها انجام خواهد شد.
دیروز به تیکت منم جواب دادن گفتن 5 شنبه واریز میشه ... به هر حال من پاپ آپو برداشتم تا واریز نکنن نمیزارم چون تو این 2 هفته زیاد وعده دادن ...منبع تون کیه واسه این خبر ؟
متاسفانه بیش از دو هفته ست که امروز و فردا میشه واسه تاریخ واریز
به من هم گفته بودن که روز یکشنبه (دیروز) واریز میکنندیروز به تیکت منم جواب دادن گفتن 5 شنبه واریز میشه ... به هر حال من پاپ آپو برداشتم تا واریز نکنن نمیزارم چون تو این 2 هفته زیاد وعده دادن ...
اطلاعیه روی سایت میزنیم نه جای دیگریحداقل یک اطلاعیه ای خبری چیزی بدین که کاربرا تکلیفشون رو بدونن
اینطوری یواش یواش همه کد رو برمیدارن
اگه تا چند روز دیگه اطلاعی ندید منم کد رو بر میدارم
بخدا ما هم به پولمون نیاز داریم
دوستانی که کد رو برداشتن ایا با برداشتن کد مبلغ موجودی بعدا به حسابشون واریز میشه؟ یا مثل بعضی از سیستم ها پرداخت به اونایی هستش که کد رو برنداشتن؟
روزهای واریز را البته تغییر دادیم و به اخر هفته هر دوسایت تغییر یافته اطلاعیه هم زده شدهمشکلی نیست
من یک سالی میشه که باهاشون همکاری میکنم و تا حالا مشکلی پیش نیومده
فقط تاخیر در واریزی ها دارن که امیدوارم اونم برطرف بشه
میشه بفرمایید واریزی های اهل پاپ چه زمانی انجام میشه ؟همه واریز های هر دو سیستم انجام شد میتونید چک کنید اگر کسی مانده فردا واریز میشه
موفق باشید
پرشین تولز برای اطلاعیه ما نیست و سایت مرجع هست قسمت اخبار چک کنید همیشه